Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ... ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ......

ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΣΥΜΑΣΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ .....ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΕΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΖΕΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΗ!!!!! :(

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΥΧΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.......

ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ......ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ!!!!
ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΩ ΑΝ ΤΡΩΝΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ......ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ... ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.....Α.....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΩΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ....ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!
ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=aL0Kd5KFd-s
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 22 Μαρ 2013, 22:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΣΗΜΩΝ ΖΩΩΝ

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΟΥ Γ@Μ....... Κι εγω ηρθα πολλες φορες στην ιδια θεση μαζι σου ρε σολωνα αλλα καταλαβα οτι αποκλειεται καποιος που δεν ειναι κυνηγος να μας καταλαβει........ απιστευτα σαδηστικο το βιντεο......καμια απολυτος σχεση με το κυνηγι αλλα δεν προκειται να πεισεις κανεναν απο τους απεξω δυστηχως :twisted:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Α παναγια μουυ........Πολλα νεκατσιαστο το βιντεο..ου γαμωτο ταμπου εν τουτη ουλοι η βια εναντια στα ζωα παναγια μμ...
Υστερα μας λενε εμας οτι ημαστεν δολοφονοι οτι σκωτονουμε τα πουλια και οτι δεν σεβομαστε την φυση και καταστρεφουμεντην.......ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ....
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

marios10 έγραψε:Α παναγια μουυ........Πολλα νεκατσιαστο το βιντεο..ου γαμωτο ταμπου εν τουτη ουλοι η βια εναντια στα ζωα παναγια μμ...
Υστερα μας λενε εμας οτι ημαστεν δολοφονοι οτι σκωτονουμε τα πουλια και οτι δεν σεβομαστε την φυση και καταστρεφουμεντην.......ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ....
+1000000000000
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Δυστυχώς αυτό που μόλις είδατε είναι πολύ συνηθησμένο στο εξωτερικό είδα 2 βίντεο παλιά: το ένα στην Αμερική όπου χτυπούσαν τα βοηδή και τα έσπαζαν στο ξύλο και τα τρυπούσαν με τσουγκράνες και γελούσαν. Στο τέλος εξηγούσα ότι το έκαναν για να μαλακώσει το κρέας τους αλλά εμένα μου φάνηκε σαν να απλά το έκαναν για πλάκα. Αυτο το βίντεο γυρίστηκε με κρυμμένη κάμερα. Το 2 ήταν για ένα εργοστάσιο γούννας στην Ασία όπου μέσα σε δευτερόλεπτα έγδερναν όμορφα ζωάκια χωρίς καν να τους κάνουν την χάρη να τα σκοτώσουν!!! Δηλαδή για να πάρουν την γούνα τα έγδερναν ζωντανά και τα έριχναν μισοζωντανά σε στίβες και τα πετούσαν καθώς πέθαιναν αργά-αργά. Αν βρώ κάποιο απο τα 2 να σας τα δημοσιεύσω να τα δείτε! Απαίσια σου 'ρχεται να σπάσεις κάποιους σαν κι αυτούς στο ξύλο! Αυτούς αξίζει να τους φωνάζουν ζώα.
Φιλικά,
Αναστάσης
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

cyprohunter έγραψε:Δυστυχώς αυτό που μόλις είδατε είναι πολύ συνηθησμένο στο εξωτερικό είδα 2 βίντεο παλιά: το ένα στην Αμερική όπου χτυπούσαν τα βοηδή και τα έσπαζαν στο ξύλο και τα τρυπούσαν με τσουγκράνες και γελούσαν. Στο τέλος εξηγούσα ότι το έκαναν για να μαλακώσει το κρέας τους αλλά εμένα μου φάνηκε σαν να απλά το έκαναν για πλάκα. Αυτο το βίντεο γυρίστηκε με κρυμμένη κάμερα. Το 2 ήταν για ένα εργοστάσιο γούννας στην Ασία όπου μέσα σε δευτερόλεπτα έγδερναν όμορφα ζωάκια χωρίς καν να τους κάνουν την χάρη να τα σκοτώσουν!!! Δηλαδή για να πάρουν την γούνα τα έγδερναν ζωντανά και τα έριχναν μισοζωντανά σε στίβες και τα πετούσαν καθώς πέθαιναν αργά-αργά. Αν βρώ κάποιο απο τα 2 να σας τα δημοσιεύσω να τα δείτε! Απαίσια σου 'ρχεται να σπάσεις κάποιους σαν κι αυτούς στο ξύλο! Αυτούς αξίζει να τους φωνάζουν ζώα.
ΕΧΕΙΣ ΠΜ
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Τα ζωα εν οικοσιτα. :D το οικοσημο εν αλλο πραμα.καμετε μια διορθωση
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Στη Κινα κατι ομορφα παραξενα ζωακια,αυτα λες για τη γουνα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Ήβρα το... :cry: :evil: http://m.youtube.com/watch?v=bkKNNQa9kpo
Παρακολουθήστε πως κοιτάει την κάμερα το καημένο
Φιλικά,
Αναστάσης
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

giorgos80 έγραψε:Τα ζωα εν οικοσιτα. :D το οικοσημο εν αλλο πραμα.καμετε μια διορθωση
Ε οκ ρε φιλε η σημασια εν το θεμα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”