ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
-
- Full Member
ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Καλησπερα φιλοι μου. Ηρτε μου αυτη η ιδεα και ειπα να την μοιραστω. Λογω οικονομικης κρισης κλπ κλπ και νομιζω ο καθενας μας βλεπουμε οτι πλεον δεν διαθετουμε τα λεφτα που πιο πριν θα διναμε μα κλειστα ματια για να αγορασουμε κατι που μας εξυπηρετει στο αγαπημενο μας σπορ ανοιξα αυτο το θεμα ωστε ο καθενας απο εμας εαν τυχον εχει κατι που για υτον ειναι αχρειαστο και θελει να το ανταλλαξει και με τινα το βαζει εδω. Επισης μπορουν και οι υπολοιποι να του κανουν καποιες προτασεις για ανταλλαγες. Οπως τον παλιο καιρο διω σου ενα κιλο φασολια και διας μου 5-6 αυγα.
:-):-):-)

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
Re: ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Απο αυτο ισως καποιοι απο εμας καλυψουμε καποιες αναγκες /επιθυμιες που εχουμε χωρις να μπουμε στα εξοδα και δινοντας κατι που δεν χρειαζομαστε πλεον..

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Ανταλλαζω με τα δυο σου ιστριας. Εχω μιαν καροτσα μεταφορας που δεν την χρειαζομαι πια, καμνειVALENTINOS έγραψε:Απο αυτο ισως καποιοι απο εμας καλυψουμε καποιες αναγκες /επιθυμιες που εχουμε χωρις να μπουμε στα εξοδα και δινοντας κατι που δεν χρειαζομαστε πλεον..

-
- Full Member
εν καμνει. εχω διπλοκαμπινο....

-
- Full Member
ανταλλαζω 4 ριμς του toyota hilux D4D ta original σε αριστη κατασταση . δωστε προσφορες και αν βρεθει κατι που με ενδιαφερει ............

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WOODPIGEONHUNTER την 19 Μαρ 2013, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
-
- Full Member
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΛΩΝ ΜΕ ΞΥΛΟ ΜΑΡΙ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΠΟ ΠΑΣΑΜΑΝΟ 2Χ2 ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ (ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ )Κ ΠΟΡΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ D4D ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΜΩ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΣΙΑ. ΚΑΜΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ 2 BRILEY CHOKES MIDAS 1-3 EXTENTED KAI 2 BRILEY CHOKES BLACK OXYDE 4-2 EXTENTED GIA BROWNING-MIROKU INVECTOR PLUS.
-
- Full Member
νασε καλα βαλεντινο μου, κασια εν χρειαζομε κυνηγω μονο φασσα, και τα τσοκς δεν μου κανουν γιατι το 2 μιροκου που εχω ειναι φιξτσοκ 

-
- Full Member
ΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΜΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΤΕ ΕΥΡΑ....ΑΡΑ HAPPY ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
-
- Full Member
παντως καλη η ιδεα σου για το θεμα. εγω ενδιαφερομε για καμια μηχανη ιδιογωμοσης..........
- Athos 1978
- Full Member
Ανταλλάσσω την πεθερά μου με τα ριμς, με την προϋπόθεση να μου δώσεις και το 5ον ριμς του σπεαρ για να είναι δίκαιη η ανταλλαγή.WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ανταλλαζω 4 ριμς του toyota hilux D4D ta original σε αριστη κατασταση . δωστε προσφορες και αν βρεθει κατι που με ενδιαφερει ............

Open mind for a different view.