Κενα φυσιγγια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Κενα φυσιγγια

Δημοσίευση από kypros »

Σημερα περασα απο καποια παλια μου ποστα τυχεα και εκει συναντησα 3 τυφεκιοφορους να στεκονται επι εκατονταδων κενων φυσιγγιων που ειχαν συσσορευτει στο χωμα και να πυροβολουν σπινους προσθετοντας και αλλα φυσιγγια στο εδαφος.

Πραγματικα ρε παιδια....που εκαταντησαν καποιοι?

Δεν μπορω να καταλαβω....η πεζινα τους να ερτουν πας το βουνο να πελλανουν την φυση εμπορουσαν να πιασουν 3 πουλες να πεξουν δισκους να εκτονοθουν.

Τι φταισιν τα πουλουθκια? πραγματικα ομως εν καταντια τουντο πραμα να στεκεσαι να παιζεις σπινους...

Επισης, ειναι απαραδεκτο το τι συμβαινει με τους καλυκες. Οκ αν στο ενδημικο πανω στη παγανια σου φυγει και κανενας στο χωμα ειναι πολυ φυσιολογικο. Αλλα ρε παιδι μου να μεν εσχει τοπο να πατησει ο αλλος που τους καλυκες που εσυρε και να συνεχιζει να τους συρνει χαμε εμενα ο νους μου εν το χωρει.

Εν κριμα η φυση ρε κοπελλια, εδιαλισαμε την και δεν καμνουμε το παραμικρο. Ξεκινατε να πιανεται τους καλυκες σας. Εστο και την επομενη φορα , μαζεψεται τους προηγουμενους. Αμα γινει συνηθεια μετα θα ειναι πολυ πιο ευκολο.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Re: Κενα φυσιγγια

Δημοσίευση από marios10 »

Φιλε μ Κυπρο τουτοι οι αμπαλατοι ενα θα σταματησουν ποτε να υπαρχουν ωσπου εν καταλαβουν ενα πραμαα...ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΚΤΩΝΟΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΡΕΙΣ 50-100 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΕΒΡΟΥΝ,,,,ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...........
Οσο για τουτο με τα κενα φυσσιγια πρεπει να εισαι πολλα βλακας να λερωνεις ενα τοπο που ενα ξανα παεις......

Και κατι που εδιαβασα σε μια ιστοσελιδα στην ευρωπη ξεκινησαν και κανουν ανακυκλωση τον κενον φυσσιγιον και ιδικα στην γερμανια....Στην κυπρο ποτε ενα καμουμε??????????????????? ;) ;)
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Νε ρε Κυπρο συμφωνω μαζι σου... Παλια ποστα του παπα μου που περασαμε πριν λιγο καιρο περνας με το αυτοκινητο και εση εκατομυριες χαμε.... Λυπουμε την φυση..... Οποτε παω κυνηγι μαζευκω τες χαρτουτσιες μου και λαλι μου ο παπας μου .. Μα ισε πελλος?? Σιρνε τες χαμες.... Ομως εση 3 χρονια μαζευκο τες.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MIKEShooter έγραψε:Νε ρε Κυπρο συμφωνω μαζι σου... Παλια ποστα του παπα μου που περασαμε πριν λιγο καιρο περνας με το αυτοκινητο και εση εκατομυριες χαμε.... Λυπουμε την φυση..... Οποτε παω κυνηγι μαζευκω τες χαρτουτσιες μου και λαλι μου ο παπας μου .. Μα ισε πελλος?? Σιρνε τες χαμες.... Ομως εση 3 χρονια μαζευκο τες.....
+1000
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

MIKEShooter έγραψε:Νε ρε Κυπρο συμφωνω μαζι σου... Παλια ποστα του παπα μου που περασαμε πριν λιγο καιρο περνας με το αυτοκινητο και εση εκατομυριες χαμε.... Λυπουμε την φυση..... Οποτε παω κυνηγι μαζευκω τες χαρτουτσιες μου και λαλι μου ο παπας μου .. Μα ισε πελλος?? Σιρνε τες χαμες.... Ομως εση 3 χρονια μαζευκο τες.....

+1000000
Μπραβο φιλε μ
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”