νέο μέλος

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

νέο μέλος

Δημοσίευση από loukas_loux »

Καλώς σας βρηκα κοπελια, ειμαι κ γω νεος στο φορουμ, θα ηθελα και γω να μπω στην παρεα σας αν επιθυμητε κ εσεις αν κ βλεπω εδημιουργηθηκαν δυνατες φιλιες δαμεσα. φαινεται το φορουμ εφερε ανθρωπους κοντα και τουτο εχει σημασια, ανθρωπους με κοινό πάθος και αγαπη για το χομπη τους. Ειμαι 23 χρονων,κατατασσω τον εαυτο μου στους λατρεις του κυνηγιου και της φυσης, έχω αρκετες κυνηγετικες εμπειριες ξεκινημενος διπλα στον παπα οπως καθε σπορος, και πλεον εχω την δικη μου αδεια και κυνηγετικη παρέα. Ο λόγος που εγινα μελος ειναι οπως των πλειστων τα θεματα περι κυνηγιου και οι συζητησεις είτε επιμορφωτικες ειτε παρειστικες. ευχαριστώ για την αποδοχη σαν μελος και ευχομαι καλη χρονια σε ολους. (και οι σωτηριες πρέπει ναν πολλα κοπελια),
BROWNING the best there is....
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: νέο μέλος

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

loukas_loux έγραψε:Καλώς σας βρηκα κοπελια, ειμαι κ γω νεος στο φορουμ, θα ηθελα και γω να μπω στην παρεα σας αν επιθυμητε κ εσεις αν κ βλεπω εδημιουργηθηκαν δυνατες φιλιες δαμεσα. φαινεται το φορουμ εφερε ανθρωπους κοντα και τουτο εχει σημασια, ανθρωπους με κοινό πάθος και αγαπη για το χομπη τους. Ειμαι 23 χρονων,κατατασσω τον εαυτο μου στους λατρεις του κυνηγιου και της φυσης, έχω αρκετες κυνηγετικες εμπειριες ξεκινημενος διπλα στον παπα οπως καθε σπορος, και πλεον εχω την δικη μου αδεια και κυνηγετικη παρέα. Ο λόγος που εγινα μελος ειναι οπως των πλειστων τα θεματα περι κυνηγιου και οι συζητησεις είτε επιμορφωτικες ειτε παρειστικες. ευχαριστώ για την αποδοχη σαν μελος και ευχομαι καλη χρονια σε ολους. (και οι σωτηριες πρέπει ναν πολλα κοπελια),
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΡΕ ΛΟΥΚΚΥ ΛΟΥΚ.
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ 129.
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ. ΘΚΙΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΘΩΡΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΖΙΑΜΕ.
ΑΝ ΕΣΙΕΙΣ ΜΠΕΡΕΤΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΖΙΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΤΙΚΟ ΡΕΧΤΟΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΠΑΝΩ :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

αχαχαχαχ. καλό φιλε Λουι. μπερεττα εν εχω οπωταν εθα έχουμε προβλημα με τον 129, επιασα φετος ενα μπραουνινγκ και ειμε πολλα χαππι.. οσο για τους περτικους τους ρεχτους κυνηγουμε για λαγο ως συνηθως, τωρα αμα το εχει η παγανια και εν περτικατσες, ενα τους τη συρω. καλως σε βρηκα....
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Καλωσόρισες και απο μενα φιλε loukas_loux
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Καλως όρισες φίλε Λουκα!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

καλος τον
:D :D
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

καλω ορισες Λουκα στην παρεα μας.Απο που εισαι αν επιτρεπετε; :)
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

αν και είμαι κ εγώ νεο μελος μας καλοσορίζω 8-)
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΜΙΚΕΥΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΕΜΕΣΟ. ΤΩΡΑ ΜΑΘΕΝΩ Τ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΣΟΥΤΖΙΑ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Καλώς όρισες συμπολίτη!!!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”