ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΝΩΣΙΑ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΝΩΣΙΑ
Μία πολύ ωραία εκδήλωση την οποία παρακολούθησα πέρσι και θα το πραξω και φέτος όσοι μπορούν να έρθουν πιστεύω θα τους ενθουσιάσει
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Re: ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΝΩΣΙΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
δωρεάν εγώ θα πάω κατά τις 16.00 στοπολιτιστικό κέντρο δέν θα πάω το πρωί για μάζεμα
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Breda Pegaso
Ευκαλαμε το μεζε, αλλα μονο ασπρα.
Υ.Γ.
Οι καιρικες συνθηκες ηταν φοβερες για κυνηγι.
Υ.Γ.
Οι καιρικες συνθηκες ηταν φοβερες για κυνηγι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- AndreasDr
Δέν είμαι "μανηταράς" αλλά ήταν η έκπληξη της ημέρας. Αφού ο φκιακάς έφυε άπαιχτος τουλάχιστον μας αποζημίωσε με μανητάρια 

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Breda Pegaso
Πομπα! Ακουετε οτι εγεμωσαν οι τοποι....
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- AndreasDr
Ρε φίλε ειλικρινά εν το κατέχω το θέμα, μόνο στο φαί, ασσέν καλά οι συντρόφοι 

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
εν ακουετε εγεμοσαν!Breda Pegaso έγραψε:Πομπα! Ακουετε οτι εγεμωσαν οι τοποι....
οι απλα εγεμοσαν ΑΛΛΑ εγεμοσαν!!!
επειαν οι χωρκανοι εγεμοσαν κασιες, εδοκαν μας 2 τσεντες ασπρα και 1 συκλα κοκκινα που επειασε ο μιτσις εφκαλαμε την ευδομαδα μας εμεις! ατε εν να πω την αληθκεια ηβρα και εγω 3 ολοκληρα που δεν εχω ιδεα

- Hlias
- Full Member
εν το κατεχεις εν το κατεχεις ρε τσιακκο, οσπου να γεμωσω την τσεντουα μου εγω εσυ εκαμνες party διπλα μουAndreasDr έγραψε:Ρε φίλε ειλικρινά εν το κατέχω το θέμα, μόνο στο φαί, ασσέν καλά οι συντρόφοι