Αθκιασερός
Αθκιασερός
σημερα επειδη δεν ειχα τιποτε να καμω και δεν περνουσε η μερα ειπα να καμω μια θηκη για το οπλο μου.αυριο θα ειναι τελειωμενη.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Re: αθκιασερος
μολις τελειωσω τουτη να καμω και κασιουαlouisll έγραψε:Δοκίμασε και κάτι σε κασιούα με χωρίσματα για διάφορα φυσίγγια

-
- Full Member
α καλα πρεπει να ισουν πολλα αθκιασερος δηλαδη! 

- marinos.a
- Site Admin
- Alfa33s16v
- Full Member
Φιλε εδωσες μου μια πολλα ωραια ιδεα τωρα με την πατεντα σου !!
Μπορεις να το βιδωσεις πας στον τοιχο και να βαλεις γυαλι για καπατζι και να εν οπως τον οπλοβαστο.
Και σκεφτουμουν να παω να αγορασω θεμα. Ενα καμω και εγω κατι σαν το δικο σου!!!

Μπορεις να το βιδωσεις πας στον τοιχο και να βαλεις γυαλι για καπατζι και να εν οπως τον οπλοβαστο.
Και σκεφτουμουν να παω να αγορασω θεμα. Ενα καμω και εγω κατι σαν το δικο σου!!!

If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΜΩ OIL FINISH ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΡΑΚΙΟΥ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣdimitris savva έγραψε:σημερα επειδη δεν ειχα τιποτε να καμω και δεν περνουσε η μερα ειπα να καμω μια θηκη για το οπλο μου.αυριο θα ειναι τελειωμενη.

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
oil finish??? δαμε εν εχεις ωρα να μου καμεις το οπλο μου ελαλες μου εχτες ζε να παω πρωτη κυριακη ζε να μεν μου κοντεφκει περτικος και δαμε εν να καμεις οιl finish!!!LOUIS SETTER έγραψε:ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΜΩ OIL FINISH ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΡΑΚΙΟΥ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣdimitris savva έγραψε:σημερα επειδη δεν ειχα τιποτε να καμω και δεν περνουσε η μερα ειπα να καμω μια θηκη για το οπλο μου.αυριο θα ειναι τελειωμενη.
οκ Χαρουην ΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚ!!!

μπραβο κ.Δημητρη εν η δουλεια σου!!!
- GiorgosT
- Full Member
καμνεις κ με παραγγελίες?dimitris savva έγραψε:σημερα επειδη δεν ειχα τιποτε να καμω και δεν περνουσε η μερα ειπα να καμω μια θηκη για το οπλο μου.αυριο θα ειναι τελειωμενη.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS