Σιερετουμεν
θα ηθελα να μου πει καπιος που ξερει γιατι εγω δεν ετυχε να αγορασω η να πουλισω ποτε σκυλλακι (παντα μου δινουν και δινω οποτε εχω)
σε τι τιμες παιζουν πχ τα kurzhaar -english pointer κουταβια? πχ ποσα πασειν περιπου αμαν εν με τα χαρτια τους και πωσα αμαν εν χωρις χαρτια?
εεε ενας που ξερει αν μπορει ας μας πει και σε πιους να αποταθουμε για να βρουμε?
επισεις γνωριζετε κανενα που ασχολειται με τα spaniels Η epagneul bredon? κανουν οντος για απορτ της τζικλας αυτα τα σκυλακια? θα ηθελα να να μαθω λιγο και για αυτα πχ που μπορουμε να βρουμε και σε τι τημες
sorry για τα πολλα ερωτηματα.....
τιμες για κουταβια
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: τιμες για κουταβια
Νικόλα τα σκυλιά όταν τα πάρεις μικρά 2-3 μηνών με χαρτιά να υπολογίζεις απο 300-500 ευροπουλάκια αλλά παίζει πολλή ρόλο απο ποιούς γονείς είναι. Σκυλιά καθαρόαιμα υπάρχουν πολλά κυνηγετικές γραμμές όμως λίγα. Σήμερα για παράδειγμα ένας παρέας πήρε στο dog show σκύλο που έφερε πρίν λίγες μέρες απο το εξωτερικό πρωταθλητή κόσμου στο πρακτικό κυνήγι και ο κριτής στο show τον απέριψψε!!! Ναι οι αναλογίες του μπορεί να μήν είναι καλές αλλά στο κυνήγι μπορεί να πετ΄΄α.Απο ότι εκατάλαβα ενδιαφέρεσαι για φέρμα. Να σιγουρευτείς ότι και οι δύο γονείς φερμάρουν για να πάρεις σκυλάκι. Αν το έχει στο αίμα του τότε εύκολα μπορείς να του το βγάλεις και να το καλλιεργήσεις. Τώρα οι τιμές κυμμαίνονται απο την ηλικία και την εποχή που πουλιούνται. Αυτό το διάστημα οι τιμές είναι κάτω, Για τις τσίκλες είναι πολύ αποδοτικά τα cooker spaniel τα οποία είναι και μικροκαμωμένα και δέν τραβούν την προσοχή των πουλιών. Άν ενδιαφέρεσαι για συγκεκριμένη ράτσα να σου προτείνω κάποιους να κοιτάξεις.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- APOLLON_1
Re: τιμες για κουταβια
ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΙΕΛ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΝΙ ΑΠΟΡΤ ΤΙΝ ΤΣΙΚΛΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΙΠΑΚΟΥΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΡΑ ΑΠΟ ΓΟΝΙΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΛΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΙΡΑ 350 ΛΙΡΕΣ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΓΟΝΙΟΥΣ ΠΑΣΤΑ 500 ΕΥΡΟ. Ι ΣΙΝΒΟΥΛΙΜΟΥ ΑΝ ΕΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΤΕΤΙΟ ΣΚΥΛΟ ΠΡΟΧΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΔΙΚΑ ΜΕ ΚΑΛΙ ΦΕΡΜΑNIKOLAS έγραψε:Σιερετουμεν
θα ηθελα να μου πει καπιος που ξερει γιατι εγω δεν ετυχε να αγορασω η να πουλισω ποτε σκυλλακι (παντα μου δινουν και δινω οποτε εχω)
σε τι τιμες παιζουν πχ τα kurzhaar -english pointer κουταβια? πχ ποσα πασειν περιπου αμαν εν με τα χαρτια τους και πωσα αμαν εν χωρις χαρτια?
εεε ενας που ξερει αν μπορει ας μας πει και σε πιους να αποταθουμε για να βρουμε?
επισεις γνωριζετε κανενα που ασχολειται με τα spaniels Η epagneul bredon? κανουν οντος για απορτ της τζικλας αυτα τα σκυλακια? θα ηθελα να να μαθω λιγο και για αυτα πχ που μπορουμε να βρουμε και σε τι τημες
sorry για τα πολλα ερωτηματα.....
EPANIEL POWER