ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

Δημοσίευση από admin »

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΟ.

Ένα πρωινό του Ιανουαρίου του 2010, ο γιατρός ξεκίνησε για την καθημερινή του διαδρομή προς την κλινική όπου εργάζεται, περνώντας μέσα από το γνωστο δάσος του Σέιχ Σου. Σε μια στροφή, εντός του μόνιμα απαγορευμένου για το κυνήγι συγκεκριμμένου δάσους, αντιλαμβάνεται μία κυρία να έχει παρατήσει άτσαλα το αυτοκίνητο της στη μέση του δρόμου και να κρατάει στα χέρια της έναν τραυματισμένο λαγό ( 4.5 κιλών! όπως απεδείχθη εκ των υστέρων). Χωρίς να χάσει ούτε στιγμή ο φίλος μας ο γιατρός κατεβαίνει, κουμπώνει το σακάκι του και πλησιάζει την κυρία η οποία μέσα σε λυγμούς προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν έφταιγε γι αυτό που συνέβη και πως ο μπερμπάντης λαγός προέβη σε αυτοκτονικό κυριολεκτικά άλμα στους τροχούς της. Ο γιατρός επιστρατεύοντας όλη του την κυπριακή-κυνηγετική πονηρία προτρέπει την κυρία να διεισδύσουν λίγο πιο βαθιά στο δάσος (προς Θεού μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, απλά για να μη γίνει αντιληπτή η σκηνή από τους διερχομένους) και αφού γνωστοποιεί την ιδιότητα του ξαπλώνει τον λαγό και αρχίζει να τον...εξετάζει! Η κυρία τον ρωτάει αν μπορεί να κάνει κάτι για το καυμένο το λαγουδάκι και ο γιατρός με σοβαροφανές ύφος τη διαβεβαιώνει ότι είναι θέμα χρόνου και πρέπει να βιαστεί για να σώσει το λαγό.Περιχαρής η κυρία όχι μόνον του παραδίδει το λαγό αλλά κρατάει και τσίλιες στο δρόμο μέχρι ο φίλος μας να τον φορτώσει στο αυτοκίνητο. Η κατάληξη προφανής. Σε 15 λεπτά ο γιατρός και ο συνεπιβάτης λαγός έφθαναν στο πάρκιγκ της κλινικής, όπου μια τριμελής ομάδα από ιατρονοσηλευτικό προσωπικό επιστρατεύτηκε άμεσα για τη εκδοροσφαγή. Φήμες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο θρυλικός λαγός αποτέλεσε το εορταστικό τραπέζι του τυχερού γιατρού αφού λίγες μέρες μετά γεννήθηκε η κόρη του.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Μοδεστος
Full Member

Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

Δημοσίευση από Μοδεστος »

ιντα κοπελι... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

xaxaxax

Αθάνατοι Κυπραιοι...
Παίχτης ο γιατρός
Si vis pacem, para bellum
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

ΡΕ κοπελλια ι ιστορια τουτι εν παλια. εκαμεν την ενας παρεας μου στην λεμεσο πριν λια χρονια με εναν ριφουι. ιρταν κατι εγγλεζοι τουριστες τσε ετσιλισαν εναν. εκατεβικε τσε επεκσε τους το χτινιατρο. επιασε το ριφουι τσε 100 λιρες για τιν περιθαλπσι του που τοθ εδοκαν οι εγγλεζοι.
Μοδεστος
Full Member

HUNTER έγραψε:ΡΕ κοπελλια ι ιστορια τουτι εν παλια. εκαμεν την ενας παρεας μου στην λεμεσο πριν λια χρονια με εναν ριφουι. ιρταν κατι εγγλεζοι τουριστες τσε ετσιλισαν εναν. εκατεβικε τσε επεκσε τους το χτινιατρο. επιασε το ριφουι τσε 100 λιρες για τιν περιθαλπσι του που τοθ εδοκαν οι εγγλεζοι.
:lol: :lol: :lol: μα ιντα κοπελια ειμαστεν ρε παιθκια
pampos
Full Member

Δημοσίευση από pampos »

Ο νουρος του σιηλλου εν ισιοννει ρε κοπελλια!!ο κυπρεος εν το πιο απολιτιστο ον που υπαρχει στην γη!!!!!!!!
VALANTIS
Full Member

Δημοσίευση από VALANTIS »

κοπελια ακουα ιστορια σημερα ηταν κατι κοπελια επιαν ενα λαο ζωντο τζε εδισαν τον πας το δεντρο εσυφονιαν να του σειρουν με σειρα που μια σιπεθκια παει ο προτος να του τη σηρη τζε εδοκαν ουλοι πανο του στο τελος θορουν τον λαο να βουρα τζε τηνοι εκατσαν τζε εθορουσαν τον :lol: :lol: :lol: :lol:
B.RIZZINI
Full Member

Δημοσίευση από B.RIZZINI »

admin έγραψε:Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΟ.

Ένα πρωινό του Ιανουαρίου του 2010, ο γιατρός ξεκίνησε για την καθημερινή του διαδρομή προς την κλινική όπου εργάζεται, περνώντας μέσα από το γνωστο δάσος του Σέιχ Σου. Σε μια στροφή, εντός του μόνιμα απαγορευμένου για το κυνήγι συγκεκριμμένου δάσους, αντιλαμβάνεται μία κυρία να έχει παρατήσει άτσαλα το αυτοκίνητο της στη μέση του δρόμου και να κρατάει στα χέρια της έναν τραυματισμένο λαγό ( 4.5 κιλών! όπως απεδείχθη εκ των υστέρων). Χωρίς να χάσει ούτε στιγμή ο φίλος μας ο γιατρός κατεβαίνει, κουμπώνει το σακάκι του και πλησιάζει την κυρία η οποία μέσα σε λυγμούς προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν έφταιγε γι αυτό που συνέβη και πως ο μπερμπάντης λαγός προέβη σε αυτοκτονικό κυριολεκτικά άλμα στους τροχούς της. Ο γιατρός επιστρατεύοντας όλη του την κυπριακή-κυνηγετική πονηρία προτρέπει την κυρία να διεισδύσουν λίγο πιο βαθιά στο δάσος (προς Θεού μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, απλά για να μη γίνει αντιληπτή η σκηνή από τους διερχομένους) και αφού γνωστοποιεί την ιδιότητα του ξαπλώνει τον λαγό και αρχίζει να τον...εξετάζει! Η κυρία τον ρωτάει αν μπορεί να κάνει κάτι για το καυμένο το λαγουδάκι και ο γιατρός με σοβαροφανές ύφος τη διαβεβαιώνει ότι είναι θέμα χρόνου και πρέπει να βιαστεί για να σώσει το λαγό.Περιχαρής η κυρία όχι μόνον του παραδίδει το λαγό αλλά κρατάει και τσίλιες στο δρόμο μέχρι ο φίλος μας να τον φορτώσει στο αυτοκίνητο. Η κατάληξη προφανής. Σε 15 λεπτά ο γιατρός και ο συνεπιβάτης λαγός έφθαναν στο πάρκιγκ της κλινικής, όπου μια τριμελής ομάδα από ιατρονοσηλευτικό προσωπικό επιστρατεύτηκε άμεσα για τη εκδοροσφαγή. Φήμες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο θρυλικός λαγός αποτέλεσε το εορταστικό τραπέζι του τυχερού γιατρού αφού λίγες μέρες μετά γεννήθηκε η κόρη του.
Ε φιλε γνοριζις προσοπικα αυτον τον γιατρο ι ιπασου τιν ιστορια???επιδι εγω κσερω τιν ιστοριαν αφτιν με εναν χορκανον μου που ινε τις αγγλιας κ εγινε ακριβος ι ιδια κουβεντα κ εκατεβικε που το αυτοκινιτο κ πιεν στιν εγγλεζα και λαλι τις στα εγλεζικα μεν φοασε ενατον σασω εγω me doctor!!!και επιασεντον τζε εφαντον με τα κρομιθκια τιν ιδια νιχτα!!!ι κουβεντα εσχι 10 χρονια που εγινεν μπορι να ινε αυτι ι ιστορια και εδιαδοθικε κ επιαντο και αλλαξαντο!!!φιλικα....
KILLER
Full Member

Δημοσίευση από KILLER »

Εγώ με την σειρά μου θα σας διηγηθώ μια προσωπική εμπειρία απο την τελευταία εξόρμηση του 2010, Εστράφηκα από ολοήμερο κυνήγι παπαγάλος. Έπιασα την κυρίαν μου τζαι ανηφορήσαμεν για Πλάτρες όπου ήταν να περάσουμεν την Προτωχρονιά μας όμορφα τζαι ωραία. Σε μία στροφή πριν τον προορισμό μας θωρώ μιαν πικάτσαν μέσα στο δρόμο και ένα άλλο αυτοκίνητο σταματημένο από την απέναντι πλευρά με τον οδηγό του να είναι πάνω από το πουλλί (προφανός χτυπημένο) τζαι να προσπαθέι να το πιάσει με κάπιο τρόπο. Παλλουκώννω! Λαλώ της κυριάς αμαν Πικάτσα! πετάσσουμε κάτω λαλω του παρέα! "Φίλε εννα την πιάσεις όξά?" " Τί ένει?" λαλέι μου! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λαλώ που μέσα μου! Εννα φάμεν καλά πόψε! Μάνα μου το καήμένο το πουλλάκι λαλώ του, φένεται εν χτυπημένο τζαι όντως είχεν ένα τραύμα κάτω απο το ράμφος. Έπιασα το πουλλί τζαι είπα του ότι εννα το πάρω στο καταφύγιο δαμέ στο φοινί να το περιθάλψουν. Ησύχασε προς στιγμης αλλά εκατέβηκέν τζαι η κορού του παρέα τζαι άρκεψεν τες ερωτήσεις! Εξήγησα της τον τρόπο περίθαλψης του πουλιού στο καταφύγιο ζώων! τζαι ήρτεν η κλασσική ερώτηση "είσαι γιατρός?"
Εν επρόλαβα να απαντήσω τζαι απάντησεν ο δικός της! "εν τον εκατάλαβες ρε μάνα μου! εν Γιατρός του αντέρου τούτος".
Τέλος πάντος αποχαιρετιστίκαμεν τζαι στο επόμενο μισάωρο η βασίλισσα είταν απλούμενη στο θρόνο της στην τσιμινιαν. Έκαμα ενα ρομάντζο δίπλα που το τζάκι που θα το θυμούμε μία ζωή! :D :D :D

Κάπου έχω τζαι την φοτογραφίαν της αν την έβρω θα σας την δείξώ.........την πικάτσαν! :D
Μοδεστος
Full Member

KILLER έγραψε:Εγώ με την σειρά μου θα σας διηγηθώ μια προσωπική εμπειρία απο την τελευταία εξόρμηση του 2010, Εστράφηκα από ολοήμερο κυνήγι παπαγάλος. Έπιασα την κυρίαν μου τζαι ανηφορήσαμεν για Πλάτρες όπου ήταν να περάσουμεν την Προτωχρονιά μας όμορφα τζαι ωραία. Σε μία στροφή πριν τον προορισμό μας θωρώ μιαν πικάτσαν μέσα στο δρόμο και ένα άλλο αυτοκίνητο σταματημένο από την απέναντι πλευρά με τον οδηγό του να είναι πάνω από το πουλλί (προφανός χτυπημένο) τζαι να προσπαθέι να το πιάσει με κάπιο τρόπο. Παλλουκώννω! Λαλώ της κυριάς αμαν Πικάτσα! πετάσσουμε κάτω λαλω του παρέα! "Φίλε εννα την πιάσεις όξά?" " Τί ένει?" λαλέι μου! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λαλώ που μέσα μου! Εννα φάμεν καλά πόψε! Μάνα μου το καήμένο το πουλλάκι λαλώ του, φένεται εν χτυπημένο τζαι όντως είχεν ένα τραύμα κάτω απο το ράμφος. Έπιασα το πουλλί τζαι είπα του ότι εννα το πάρω στο καταφύγιο δαμέ στο φοινί να το περιθάλψουν. Ησύχασε προς στιγμης αλλά εκατέβηκέν τζαι η κορού του παρέα τζαι άρκεψεν τες ερωτήσεις! Εξήγησα της τον τρόπο περίθαλψης του πουλιού στο καταφύγιο ζώων! τζαι ήρτεν η κλασσική ερώτηση "είσαι γιατρός?"
Εν επρόλαβα να απαντήσω τζαι απάντησεν ο δικός της! "εν τον εκατάλαβες ρε μάνα μου! εν Γιατρός του αντέρου τούτος".
Τέλος πάντος αποχαιρετιστίκαμεν τζαι στο επόμενο μισάωρο η βασίλισσα είταν απλούμενη στο θρόνο της στην τσιμινιαν. Έκαμα ενα ρομάντζο δίπλα που το τζάκι που θα το θυμούμε μία ζωή! :D :D :D

Κάπου έχω τζαι την φοτογραφίαν της αν την έβρω θα σας την δείξώ.........την πικάτσαν! :D
Ωραιος ο παιχτης μου!!! :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”