Τσιπούρες στη Λεμεσό

Κλειδωμένο
chris197
Full Member

Re: Τσιπούρες στη Λεμεσό

Δημοσίευση από chris197 »

ενα σκοτωθουν οι νηστιτζιοι οι κυπραιοι
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

english setter έγραψε: Το νέο «σήμανε συναγερμό» στους ψαράδες, με τα παράλια της Λεμεσού μέχρι και την Ακτή του Κυβερνήτη να έχουν γεμίσει τόσο από κόσμο που ψαρεύει με καλάμι, όσο και από εκατοντάδες πλεούμενα.

http://www.sigmalive.com/news/local/521340

τι κοινό έχει αυτό με το κυνήγι ? σας θυμίζει κάτι ?
ΝΑΙ τα περτιζια της κλουβας :lol: :lol: :lol:
τωρα ρε Πανικο γιατι το εβαλες τουτο το ποστ για να αναψεις φωτιες παλε οξα για να προσβαλεις τους οπλοφορους και γερουθκια που κυνηγουν στες κλουβες περδικια ? να τα βαψουμε ροζ ρε φιλε καλο να μεν τα παιζεις εσυ αφου εισαι ετσι, αμπα ζε παιξεις κανενα ζε πεσει το image σου :D
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

απο οτι εμαθα σε ορισμενες περιπτωσεις επαικσαν και ξυλο και επαινευειν οι αστυνομια.
Ειμαστε τοπουζοκυπραιοι.
¨))))
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

english setter έγραψε:Σωτο το κοινό ναι είναι οι κλούβες αλλα το παραπάνω που θέλω να θίξω είναι το πόσο νηστιτζιοί είμαστε ,
και τα παραδείγματα εν πολλά ,

τώρα με τις τσιπούρες μέχρι και ξύλο πέφτει για το ποιος θα πιάσει τις πιο πολλές
στις κλούβες την πρώτη κυριακή μέχρι και στοιχήματα πέφτουν για το ποιος θα κτυπήσει τα πιο πολλά περδίκια
αν ευνοήσει ο καιρος και βγούν μανιτάρια κτερνουμε τα βουνά
αν βρέξει και βγούν οι καράολη πρέπει να συνάξουμε και τον τελευταίο που κυκλοφόρα
με το καππαρη το ίδιο και τόσα πολλά αλλα

δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία μας
και ο σεβασμός που έχουμε σε ότι μας δώσει η φύση
Ενας παλιος μου ειχε πει..."γιε μου μες τουντο τοπο, τοματες μες την θαλασσα να βλαστησουν εν θα αφηκουμεν μιαν"
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

kypros έγραψε:
english setter έγραψε:Σωτο το κοινό ναι είναι οι κλούβες αλλα το παραπάνω που θέλω να θίξω είναι το πόσο νηστιτζιοί είμαστε ,

τώρα με τις τσιπούρες μέχρι και ξύλο πέφτει για το ποιος θα πιάσει τις πιο πολλές
στις κλούβες την πρώτη κυριακή μέχρι και στοιχήματα πέφτουν για το ποιος θα κτυπήσει τα πιο πολλά περδίκια
αν βρέξει και βγούν οι καράολη πρέπει να συνάξουμε και τον τελευταίο που κυκλοφόρα

Ενας παλιος μου ειχε πει..."γιε μου μες τουντο τοπο, τοματες μες την θαλασσα να βλαστησουν εν θα αφηκουμεν μιαν"

ΤΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΡΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
EPANIEL POWER
sotiris!129

ε φιλε εμενα μου λες ποσες φορες τα ειπα εγω τουτα, εν για χαρη παλεοτερον ποστ που ειχαν γινει πρην καιρο που το εγραψα... για να δουν μερικοι μερικοι πως σκεφτονται πολλοι με τουτι την λογικη και οχι μονο εγω!
πχ ο καθε κυνηγος να παιζει οτι φκαλει και να μεν στεκεται μες τες στρατες και να καρτερα να φκει πανω στο βουνο καπιος "μαλακας που εβουραν ουλην την χρονια να καμει σκυλο" να φκαλει λαο/περτιζια και χωρις να κοπιασει ο αλλος μες τον δρομο να τα καρπωνεται δειχνοντας ετσι πως δεν κυνηγα και δεν σεβεται το θηραμα αλλα οπλοφορει και πυροβολει οτι πετα!!
η πως στες κλουβες η μεγαλυτερη μεριδα ατομον που "κυνηγα" ειναι αθρωποι μεγαλοι σε ηλικια ή αχαπαροι ή νεοι κυνηγοι που δεν εμαθαν ακομα να κυνηγουν κτλ κτλ κτλ
τωρα ξαφνικα μεσα σε 4 μερες εγεμωσεν η Κυπρος "ΨΑΡΑΕΣ" ακριβος με την ιδια σκεπτικη την πρωτη κυριακη γεμονει η Κυπρος "ΚΥΝΗΓΟΥΣ"
beretta687
Full Member

Δημοσίευση από beretta687 »

sotiris!129 έγραψε:

ε φιλε εμενα μου λες ποσες φορες τα ειπα εγω τουτα, εν για χαρη παλεοτερον ποστ που ειχαν γινει πρην καιρο που το εγραψα... για να δουν μερικοι μερικοι πως σκεφτονται πολλοι με τουτι την λογικη και οχι μονο εγω!
πχ ο καθε κυνηγος να παιζει οτι φκαλει και να μεν στεκεται μες τες στρατες και να καρτερα να φκει πανω στο βουνο καπιος "μαλακας που εβουραν ουλην την χρονια να καμει σκυλο" να φκαλει λαο/περτιζια και χωρις να κοπιασει ο αλλος μες τον δρομο να τα καρπωνεται δειχνοντας ετσι πως δεν κυνηγα και δεν σεβεται το θηραμα αλλα οπλοφορει και πυροβολει οτι πετα!!
η πως στες κλουβες η μεγαλυτερη μεριδα ατομον που "κυνηγα" ειναι αθρωποι μεγαλοι σε ηλικια ή αχαπαροι ή νεοι κυνηγοι που δεν εμαθαν ακομα να κυνηγουν κτλ κτλ κτλ
τωρα ξαφνικα μεσα σε 4 μερες εγεμωσεν η Κυπρος "ΨΑΡΑΕΣ" ακριβος με την ιδια σκεπτικη την πρωτη κυριακη γεμονει η Κυπρος "ΚΥΝΗΓΟΥΣ"
δηλαδή ρε σωτήρη εγώ την πρώτη κυριακή που παο στάμα εν σέβομαι το θήραμα και πυροβόλο ότι πετα?
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

kypros έγραψε:

ακόμα λίο θα φάν τσιαι τις μούττες των ευκαλύπτων
I believe half of what I see and nothing of what I hear
sotiris!129

beretta687 έγραψε: δηλαδή ρε σωτήρη εγώ την πρώτη κυριακή που παο στάμα εν σέβομαι το θήραμα και πυροβόλο ότι πετα?
δηλαδη φιλε μου οτι εκαταλαβες !!! Που ποτε τα περτιζια καμουν περασματα ζε πιανουμε ποστο? :evil:
παεις σταμα εσυ και ΑΝ δεν περπατησω εγω ή ο Πανικος ή ο Α Β τι θα γινει εν να καμουν περασμα τα περτιζια? Εχτος και αν τα περτιζια στον τοπο σας εν μεταλαγμενο ειδος φασοπερτικας που καμει και περασμα!
αρα εκμεταλεβεσαι τον κοπο του καθενος που φκενει και "αθελα του" λαονει τα + οτι στην ουσια εσυ απλα πατας την σκανδαλη τιποτα περησοτερο ουτε ψαχνεις για να τα βρεις ουτε περπατας ουτε ιχνηλατας ουτε τιποτε απλο καθαρο σκοπευτηριο 0 βαθμο δυσκολιας, αρα με το συνπαθκιο ναι δεν σεβεται το θηραμα οποιος το κανει αυτο απλα γιατι αυτο δεν ειναι κυνηγι!!!
ΕΓΩ απλα περιγραφω την λεξη κυνηγι κατα την καθαρη της εννοια απο εκει και περα ο καθενας κατα ποσο την εφαρμοζει ειναι καθαρα δικο του θεμα . . .
sotiris!129

http://www.youtube.com/watch?v=elh-hmszczA
κυπριακο video με τον τροπο κυνηγιου που περιγραφεται OYAOY :evil:
καλο θα ηταν μερικοι να διαβασουν και τα comments απο κατω!
οι Κυνηγοι να λαλουν "αισχος για το κυνηγι" και οι αχαπαροι να λαλουν οτι "τα περτιζια εν στεκουν πιον ζε μονο ετσι παιζουνται..." αρα αποτι εκαταλαβες ο καθενας οσα ξερει τοσα λαλει!!! και εγω ξερω οτι τουτο δεν ειναι κυνηγι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”