ΔΙΑΓΡΑΦΗ VIDEO

Απάντηση
635marios
Full Member

ΔΙΑΓΡΑΦΗ VIDEO

Δημοσίευση από 635marios »

Παρακαλω πολυ το διαχιριστη οπωσ διαγραψει αμεσωσ το video οπου ο υποτιθεμενοσ κυνηγοσ αποτελιωνει τη φασσα που εμεινε ζωντανη .δεν επιτρεπετε στην οικογενια των κυνηγων τετοιου ειδουσ συμπεριφορεσ .μασ προσβαλει με ολη την σημασια τησ λεξησ .ο θανατοσ στα θηραματα πρεπει να ειναι ακαριεοσ η οσο το δυνατο ποιο γρηγορα .πρεπει να δειχνουμε σεβασμο προσ τα θηραματα .Απορω με ποιο σκεπτικο αυτοσ ο κυριοσ γυρισε αυτο το video.και πολυ περισοτερο να θελει να το δημοσιοποιηση .να μασ δειξη τι .αν αυτο το ωιδεο το δουν οι οικολογοι και αντιγραψουν το και δοσουν το στη δημοσιωτητα καικαμε .θα μασ κατηγορα ο κοσμοσ ολοσ .τετοια πραγματα για το ατομο μου ειναι καταδικαστεα απανθροπα και ουτε συναδουν με τα κυνηγετικα δρομενα του τοπου μασ ουτε καπου αλλου .ειδα χιλιαδεσ βιτεο με σκοπο να μαθω ειτε να ψυχαγωγιθο αλλα τετοιο βιτεο πουθενα δεν συναντισα και ουτε γνωριζω τη χρισημοτιτα του .
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: ΔΙΑΓΡΑΦΗ VIDEO

Δημοσίευση από virtualgreek »

Θα συμφωνήσω με τον φίλο 635marios και να προσθέσω ότι με βάση την νομοθεσία:

"Μη άμεση θανάτωση θηράματος" τιμωρείται με 150 ευρώ πρόστιμο.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

stelios--- έγραψε:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΜΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΔΑΤΕ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ 70% ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΠΡΕΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΕΖΟΥΝΙ ΤΣΕ ΝΑ ΚΑΜΝΕΙ ΠΑΝΑΥΡΚΑ ΜΕΣ ΤΟ YOUTUBE ΟΤΙ ΕΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ-ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ 15-20 ΣΙΗΛΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΣΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΙΑ ΜΙΣΙΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΙ ΤΣΕ ΟΤΙ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΤΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΑΣ ΣΤΕΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΤΣΕ ΣΤΕΣ ΤΡΑΣΙΛΕΣ ΤΣΕ ΟΛΟ ΤΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΡΟΣ ΕΝΑ ΒΚΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ-ΑΚΑΤΣΙ-ΚΟΥΤΡΑΦΑ ΚΤΛΠ!!ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΣΗΚΩΣΤΗ ΤΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΤΙΚΟΥΙ ΤΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟΥΙ ΕΝ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΚΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΕΙ??ΩΞΑ ΕΝΑ ΤΟ ΕΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΣΕΡΟ ΤΟΥ??ΓΕΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΨΑΤΖΙΕΣ ΝΑ ΨΟΦΟΥΝ ΟΙ ΣΙΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΑΣ!!!!ΝΑ ΚΑΘΟΥΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΤΙΤΣΙΑ ΑΛΙΩΣ ΟΡΝΙΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΕΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΜΑΣ???ΝΑ ΒΟΥΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ??ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΗΛΟΥΣ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΤΕΛΙΑ??ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΚΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!!!!!!!
ΜΕ ΧΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Η ΚΥΠΡΕΟ-ΑΜΠΑΛΑΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Δυστηχώς έτσι είναι το 70+% του πλυθησμού των κυνηγών έτσι είναι αλλά πιστεύω ότι πρίν 5 χρόνια ήταν το 80%+ του πλυθησμού. Ελπίδες υπάρχουν , θέλει σκληρή δουλειά και επιμονή. Το video δέν το είδα αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει σε π.μ παρακαλώ
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Προχθές συναντήθηκα με κάτι ψεφτοσυγγενείς που το εξωτερικό. Εμιλούσαμε για χόμπι μας και μόλις του είπα ότι είμαι κυνηγός εξίνισε. Aaaa you kill things for fun? Όχι μαη φρεντ λαλω του I hunt.
Μετά του εξήγησα την αντίληψη μου για το κυνήγι και το έργο που προσπαθούμε να κάνουμε για την φύση και εντυπωσιάστηκε. How many are thinking this way Marinos? Λαλεί μου ο κουμπάρος.

Εξεροκατάπια εγώ και λαλω του 20% but growing
Si vis pacem, para bellum
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Ξανά από εμένα

Σε όλα τα επίπεδα δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και όχι μόνο στο κυνήγι
Στον εργατικό χώρο είναι χειρότερα αλλά δεν βλέπεις τα αίματα κτλ
Από πολιτική,κοινωνία,οικογένεια κτλ θέλουμε ΟΛΟΙ πολλή δουλειά !
Βλέπεις κάποιον με γραβάτα και τον λες κύριο ;
Kαι το κυνήγι είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας μας και της ζωής μας γενικότερα
Και αυτοί που δεν κυνηγούν μπορεί να κάνουν άλλα χειρότερα στην καθημερινή τους ζωή,απλώς στο κυνήγι φαίνεται ότι κάνεις/κάνουν οι άλλοι και μένουν τα κακά σαν γενικός κανόνας δυστυχώς
Αν το έχεις έχεις το και sorry εμείς δεν το έχουμε γενικά σαν λαός (όχι λαός λαός και να τον πυροβολήσει κανένας :mrgreen: )
Πάντοτε φιλικά
635marios
Full Member

φιλε ADMIN το βιτεο ειναι στο περιοδικο .πηγενε στο φορουφ μετα στα διαφορα θεματα και μετα στο βιτεο για κυνηγι .διαλεξε αυτο που λεει πωσ να σκοτωνουμε μια φασα .ετσι ειναι αναρτημενο .δεν ξερουμε και αυτοσ ο κυριοσ θα μασ μαθει πωσ σκοτωνουμε μια φασσα
635marios
Full Member

νε ρε παιδκια ολουσ μασ ετυχε ενα πουλι να ειναι κουτσοφτερο .και το θανατονουμε εμεισ ειτε το ξανα πυροβολουμε ειτε του σπαζουμε το λαιμο και δεν ξερω τι αλλο .αλλα να βαλω βιτεο σε καποιο περιοδικο καο να προσφερο τσιγαρο στο πουλι και να πατω τη κχελε του δεν γνωριζω τη σκοπιμοτιτα του δετε το βιτεο και μιλαμε
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

louisll έγραψε:Ξανά από εμένα

Σε όλα τα επίπεδα δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και όχι μόνο στο κυνήγι
Στον εργατικό χώρο είναι χειρότερα αλλά δεν βλέπεις τα αίματα κτλ
Από πολιτική,κοινωνία,οικογένεια κτλ θέλουμε ΟΛΟΙ πολλή δουλειά !
Βλέπεις κάποιον με γραβάτα και τον λες κύριο ;
Kαι το κυνήγι είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας μας και της ζωής μας γενικότερα
Και αυτοί που δεν κυνηγούν μπορεί να κάνουν άλλα χειρότερα στην καθημερινή τους ζωή,απλώς στο κυνήγι φαίνεται ότι κάνεις/κάνουν οι άλλοι και μένουν τα κακά σαν γενικός κανόνας δυστυχώς
Αν το έχεις έχεις το και sorry εμείς δεν το έχουμε γενικά σαν λαός (όχι λαός λαός και να τον πυροβολήσει κανένας :mrgreen: )
Πάντοτε φιλικά
ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ........
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ΠΡΟΤΙΜΏ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟ ΔΏ!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”