ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΟΥ ΜΕ RAYAN AIR

Απάντηση
VALENTINOS
Full Member

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΟΥ ΜΕ RAYAN AIR

Δημοσίευση από VALENTINOS »

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ RAYAN AIR ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
ALEXIS
Full Member

Re: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΟΥ ΜΕ RAYAN AIR

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΝΑ ΠΑΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΛΕΞΗΣ
andreas96
Full Member

Δημοσίευση από andreas96 »

VALENTINOS έγραψε:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ RAYAN AIR ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ.
φιλε νομίζω εν πιεννι γιατί εμείς που επιαμεν για άγονες επιραμεν τα με τες κυπριακές αερογραμμές και μες την σελίδα τις rayan air έγραφεν για πολλά πράματα αλλα για όπλο οι
VALENTINOS
Full Member

ευχαριστω. εστειλα τους email κ ειπαν μου οτι εν μεταφερουν οπλα. αρα θα παω με αλλην εταιρια
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
istrias
Full Member

Δημοσίευση από istrias »

Ωραίο το avatar σου ρε Βαλεντίνο. Κάτι μου θυμήζει?
Όταν χρεισημοποιούμε κάτι που η πνευματική ιδιοκτησία δεν μας ανήκει τότε παίρνουμε άδεια ή αναφέρουμε την πηγή. Νομίζω είναι γνωστό αυτό.

Άλλη μέρα που θα έχω όρεξη να σου πω γι αυτό τον σκύλλο τουλάχιστον να γνωρίζεις τι προβάλλεις.
Φιλικά πάντοτε
VALENTINOS
Full Member

ρε φιλε απλα εκαμα αναζητηση για φωτογραφιες ιστριας και αρεσεν μου η συγκεκριμενη κ εβαλα την. ενηξερα ποιου ηταν για να πιασω αδεια. :-):-)αλλα ρε φιλε εκαμα σου και δωρεαν διαφημιση. θα περιμενω να μου πεις για τον σκυλο... σορυ ρε φιλε.
istrias
Full Member

Δημοσίευση από istrias »

η φωτο γραφει και ολοκληρο website πανω αλλα τελος παντων.

http://www.istrianhounds.blogspot.com/2 ... -post.html
δεν εχω προβλημα γιατι την εβαλες απλα να επιστισω την προσοχη ηθελα οτι ειναι αντιδεοντολογικο.
VALENTINOS
Full Member

ΦΙΛΕ Μ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΝΑ ΜΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΠΕ Μ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΥΛΗΚΟ. ΕΝ ΚΑΛΗ ΦΥΛΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΟΥΛΕΨΕΣ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”