Θερμές Ευχαριστίες
- virtualgreek
- Moderator
Θερμές Ευχαριστίες
Συνάδελφοι σας καλησπερίζω.
Με βαθειά συγκίνηση σας γράφω αυτό το μήνυμα για να ευχαριστήσω θερμά και δημοσίως τον φίλτατο φίλο Χάρη α.κ.α Louis Setter για την απλόχερη και απο καρδιάς βοήθεια που μου πρόσφερε.
Συγκεκριμένα, είχα τραυματιστεί σε κυνηγετική εξόρμηση πέρυσι τον Δεκέμβριο. Κατά την πτώση μου, γδάρθηκε ελαφρός το κοντάκι του όπλου μου. Είχα προλάβει και ενώ βρισκόμουν σε ελεύθερη πτώση, να το ρίξω μακρυά μου πάνω σε χόρτα, φοβούμενος εκπυρσοκρότηση. Εντούτοις, το κοντάκι υπέστη ελαφρές εκδορές.
Προσπάθησα ανελλιπώς να το φτιάξω μόνος μου. Αφαίρεσα το εργοστασιακό λούστρο λαδιού που είχε γδαρτή και προσπάθησα να το επαναφέρω χρησιμοποιώντας παρασκευασμένο λάδι. Δυστυχώς το κοντάκι δεν ερχόταν ποτέ στη όμορφη αρχική του μορφή. Λίγο η απειρία μου, λίγο το λανθασμένο λάδι, δεν τα κατάφερνα. Τελεία.
Επιστρατεύτηκα λοιπόν την εμπειρία του φίλου Χάρη, ο οποίος με πάρα πολλή προθυμία, χρησιμοποιώντας τις άπλετες του γνώσεις, και χαραμίζοντας τον χρόνο του για χάρη μου, μου τελείωσε το κοντάκι και παρακόντακο. Μπορώ να πω με άνεση ότι είναι πολύ πιο όμορφο απ'ότι ήταν στην αρχική του μορφή.
Εξαιρετικός στην δουλειά του, με κρατούσε διαρκώς ενήμερο για την προόδο, και μου καθησύχαζε την κάθε μου ανησυχία. Πάντα φιλικός και πρόσχαρος, φιλότιμος και πάνω από όλα εξαιρετικός χαρακτήρας. Δείγμα συνάδελφου κυνηγού που έσπευσε να βοηθήσει ένα συνάδελφο κυνηγό και που πρέπει να έχουν πρότυπο οι νέοι κυνηγοί και να παραδειγματίζονται.
Καλέ μου φίλε Χάρη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσω να ανταποδώσω.
Σ. Μακρής
ΥΓ. Ανέβασε σε παρακαλώ καμιά φωτογραφία!
Με βαθειά συγκίνηση σας γράφω αυτό το μήνυμα για να ευχαριστήσω θερμά και δημοσίως τον φίλτατο φίλο Χάρη α.κ.α Louis Setter για την απλόχερη και απο καρδιάς βοήθεια που μου πρόσφερε.
Συγκεκριμένα, είχα τραυματιστεί σε κυνηγετική εξόρμηση πέρυσι τον Δεκέμβριο. Κατά την πτώση μου, γδάρθηκε ελαφρός το κοντάκι του όπλου μου. Είχα προλάβει και ενώ βρισκόμουν σε ελεύθερη πτώση, να το ρίξω μακρυά μου πάνω σε χόρτα, φοβούμενος εκπυρσοκρότηση. Εντούτοις, το κοντάκι υπέστη ελαφρές εκδορές.
Προσπάθησα ανελλιπώς να το φτιάξω μόνος μου. Αφαίρεσα το εργοστασιακό λούστρο λαδιού που είχε γδαρτή και προσπάθησα να το επαναφέρω χρησιμοποιώντας παρασκευασμένο λάδι. Δυστυχώς το κοντάκι δεν ερχόταν ποτέ στη όμορφη αρχική του μορφή. Λίγο η απειρία μου, λίγο το λανθασμένο λάδι, δεν τα κατάφερνα. Τελεία.
Επιστρατεύτηκα λοιπόν την εμπειρία του φίλου Χάρη, ο οποίος με πάρα πολλή προθυμία, χρησιμοποιώντας τις άπλετες του γνώσεις, και χαραμίζοντας τον χρόνο του για χάρη μου, μου τελείωσε το κοντάκι και παρακόντακο. Μπορώ να πω με άνεση ότι είναι πολύ πιο όμορφο απ'ότι ήταν στην αρχική του μορφή.
Εξαιρετικός στην δουλειά του, με κρατούσε διαρκώς ενήμερο για την προόδο, και μου καθησύχαζε την κάθε μου ανησυχία. Πάντα φιλικός και πρόσχαρος, φιλότιμος και πάνω από όλα εξαιρετικός χαρακτήρας. Δείγμα συνάδελφου κυνηγού που έσπευσε να βοηθήσει ένα συνάδελφο κυνηγό και που πρέπει να έχουν πρότυπο οι νέοι κυνηγοί και να παραδειγματίζονται.
Καλέ μου φίλε Χάρη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσω να ανταποδώσω.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- cynergy
- Full Member
Re: Θερμές Ευχαριστίες
μπραβο Χαρη,αυτο θα πει συναδελφοσυνη και εβγε στο Σ.Μακρη για την φιλοφρονηση προς το ατομο του Χαρη,ευτυχος που υπαρχει φιλοτιμο και μερακκι ακομα.
dont shoot fast...shoot good
- kanaris
- Full Member
χιλιες φορες μπραβο και στους 2 σας!!!!!!!!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
o άνθρωποσ έχεο όρεξη, ταλέντο και το χάρισμα με τα όπλα και άμμα του κάμουν και καμια λαθκια που κανένα Θ.Ο.Κ έχει και άλλες τέχνες 

Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα τύποι με ανθρωπιά και λεβεντιά γιατί οι περισσότεροι τρών μας ζωντανούς!!!
Χάρη, τον "καφέ της ιδιογόμωσης" μετά διακοπών περίοδο...εκτός απροόπτου!!!

Χάρη, τον "καφέ της ιδιογόμωσης" μετά διακοπών περίοδο...εκτός απροόπτου!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- LOUIS SETTER
- Full Member
Kατα αρχην να ευχαριστησω τον φιλο Σαββα για τα καλα του λογια και να υπογραμμισω οτι υπερβαλλει λιγο .virtualgreek έγραψε:Συνάδελφοι σας καλησπερίζω.
Σ. Μακρής
Οταν με πηρε ενα τηλεφωνο να μου πει οτι χρειαζεται καπως την βοηθεια μου εξεπλαγηκα. Οπα λεω . Σε τι μπορω εγω με τις λιγες γνωσεις που εχω (σε συγκριση παντα με τις γνωσεις του Σαββα) να τον βοηθησω ??
Οντως ενα πολυ ομορφο κοντακι με απιστευτο παρακοντακο ( βραχιονας το ενα ριζα ισως το αλλο ) που ηθελε δουλεια.
Η χαρα ειναι δικη μου φιλε Σαββα και εγω σε ευχαριστω. Πρωτον μου δοθηκε η ευκαιρια να σε γνωρισω απο κοντα και πιστεψε με επιανα την καθε κουβεντα περι οπλουργικης και βλητικης που αναπτυξαμε αυτες τις 5-6 φορες που βρεθηκαμε και τις εβαζα στον σκληρο δισκο του εγκεφαλου μου . Δευτερον δουλεψα σε ενα παρα πολυ ομορφο ξυλο και πιστεψε με για μενα ηταν οτι καλυτερο . ( εαν ειχα κι αλλες μερες ισως να εβγαινε και καλυτερο ).
Τριτον -και αυτο θελω να το μοιραστω με ολους- ακουσα με εκπληξη και χαρα και με <<μαθητεια>> κατι που ειπες και με εκανε πολυ χαρουμενο και θα εξηγησω το γιατι .
Την παρασκευη ειχαμε κανονισει να βρεθουμε στο σκοπευτηριο να ρυθμισει ο Σαββας το οπλο μου . Αφιερωσε πανω μου μια Ωρα πανω κατω βαφοντας τους πινακες , αλλαζοντας τις κλισεις του κοντακιου μου και παλι δοκιμες κτλ κτλ κτλ μεχρι που ηρθε το οπλο μου στο επιθυμητο αποτελεσμα . Λεω απο μεσα μου οκ ο ανθρωπος ειπε αφου ο Χαρης θα μου καμει το κοντακι ας τον βοηθησω κι εγω .
Προχθες την παρασκευη ξαναβρεθηκαμε στο σκοπευτηριο να του παραδωσω το κοντακι τελειωμενο και μου λεει ο ΦΙΛΟΣ Σαββας << θα ερθει και ενας μικρος να τον βοηθησω και αυτον με το οπλο του >> . Πραγματι ηρθε ο μικρος , τον ρυθμισε και αυτον ο Σαββας κτλ κτλ και μετα παιξαμε και σπορτιγκ παντα με τις οδηγειες του Σαββα. Και εδω θελω να καταληξω . Οταν φευγαμε μου ειπε μια ιστορια που με αφησε εμβροντητο . Στο τελος της ιστοριας η τελευταια κουβεντα του Σαββα ηταν η εξης : ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ .
Παιθκια μιλουμεν για ανθρωπο εγκεφαλο και σε γνωσεις και σε χαρακτηρα και σε συμπεριφορα. Μιλουμε για ανθρωπο που οτι κουβεντα ανοιξεις, συζητα και ξερει . Διαβασμενο, τοποθετημενο και πολυ σωστο . Και μου ειπε αυτη την κουβεντα .
Οι αμφιπλευρες φιλοφρονησεις φιλε Σαββα δεν ειναι του χαρακτηρα μου . Εχαρηκα πολλα που σε γνωρισα και πραγματικα με βοηθησες πολλα στην σκοπευση μου αλλα το σημαντικοτερο ηταν η κουβεντα που μου ειπες για τους νεους.Να σαι σιγουρος ΦΙΛΕ Σαββα οτι η τελευταια σου κουβεντα, ανεξιτηλη στην γνωριμια μας .
Φωτογραφιες θα βαλω δευτερα

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ/ΠΑΡΑΚΟΝΤΑΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Σ. ΜΑΚΡΗ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Όντως και εμένα δεν μου είπε ποτέ όχι και με βοήθησε 'αρκετές' φορές
Παράδειγμα προς μίμηση στις μέρες μας που είναι ο καθένας για το τομάρι του
Πάσσε τούτο ήβρα ακόμα ένα ζευγάρι gaiters απαννο στο ερμάρι μου όποιος το θέλει,όι να μου αρκέψετε πόσα πάλε
Πότε το παράγγειλα τζαι τούτο ;;;
Παράδειγμα προς μίμηση στις μέρες μας που είναι ο καθένας για το τομάρι του
Πάσσε τούτο ήβρα ακόμα ένα ζευγάρι gaiters απαννο στο ερμάρι μου όποιος το θέλει,όι να μου αρκέψετε πόσα πάλε
Πότε το παράγγειλα τζαι τούτο ;;;

- marinos.a
- Site Admin
η γιορτή της αμφίπλευρης φιλοφρόνησης...
αυτό θα πει αντριλλλλλικη... εν τούτα που δεν μπορούν να αντιληφθούν οι γυναίκες
Μπράβο και στους δυο.
σας βλέπω να συνασπίζεστε και παω να κλείσω το http://WWW.VIRTUAL-SETTER.COM
αυτό θα πει αντριλλλλλικη... εν τούτα που δεν μπορούν να αντιληφθούν οι γυναίκες
Μπράβο και στους δυο.
σας βλέπω να συνασπίζεστε και παω να κλείσω το http://WWW.VIRTUAL-SETTER.COM

Si vis pacem, para bellum
- virtualgreek
- Moderator
Το παράκανε ο Louis Setter με τα καλά του λόγια.
Υπερβάλλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!.
Όπως και νάχει, έχουμε κανονίσει να σπάσουμε λίγα πιάτα την Πέμπτη η ώρα 5:00 στο σκοπευτήριο Λευκωσίας/Λατσιών.
Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους. Θα χαρώ πολύ να δω και νέα πρόσωπα.
Σ΄.
Υπερβάλλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!.
Όπως και νάχει, έχουμε κανονίσει να σπάσουμε λίγα πιάτα την Πέμπτη η ώρα 5:00 στο σκοπευτήριο Λευκωσίας/Λατσιών.
Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους. Θα χαρώ πολύ να δω και νέα πρόσωπα.
Σ΄.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...