Toolbox για L200

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Toolbox για L200

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Χαιρετω τη παρεα,

θα ηθελα να καμω ενα κουτι/κασια που θα εφαρμωζει Μεσα στη κασια του αυτοκηνιτου μου (Mitsubishi L200) για να βαλλω τα σινακλικια μου μεσα (σιεπεττο, φουσιεκια, καρεκλουες κλπ),

Ειδα πολλα διπλοκαμπινα που εχουν που τουτες τισ κασιες με λαμαρινα δακρυ.

Μπορει καποιος να μου πει Ποσα περιπου στοιχιζει τουτο το πραμα? που μπορω να παω να μου καμουν στη Λεμεσο? Εσιει μηπως καποιον που εν η δουλεια του τζαι εσιει τες ετοιμες τζαι απλα γοραζεις την τζαι εφαρμοζεις την?

Αν Εχει καποιος και καμια φοτο για να παρω ιδεες .

Προς το παρον επια στη αντιπροσωπια τζαι ιβρα κουτι πλαστικο για 350 Ευρο. Ομως εφανικε μου λιγο μικρο.

Περιμενω τη βοηθεια σας.

Φιλικα Σακης
NIKOLAS
Full Member

Re: Toolbox για L200

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Σάκη μου νμζ η λυση ειναι να εβρεις ενα μαχαζι που γιρνει λαμαρινες (πρεσα)
παντως Λεμεσο εχει πολλες αφου φιλοι μου συγκολητες ειδικα πριν 2-3 χρονια ολα επαραγκελαν τα που τζικατο
να σου μετρισει τις διαστασεις και να σου καμει μιαν κασιαν οπως την θελεις.Μπορεις να συμβουλευτεις και ενα συγκολιτη φυσικα.
JiniosEmba
Full Member

Δημοσίευση από JiniosEmba »

M. MICHAEL METALS στην βιομηχανικη περιοχη αγ.βαρβαρας(αυτοκινητοδρομο παφου-λεμεσου),,,εκαμαμεν καμποσες δουλειες ετσι σε πολλα διπλοκαμπινα,νερο εν εμπινα ιντζα μεσα,τζιαι εφαρμοζετε τζιαι μιτσι ντιποζιτουη μεσα για να πλυνυσκεσε,,αν ενδιαφερεσε ο λογος δικος σου
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Νικολα μου Καλημερα,

ευχαριστω για την απαντιση. Επιασα εχτεσ τηλεφωνο ενα ατομο που μου ειπαν δακατω. Λαμα Πλαστ. ειπε μου οτι καμνει την οπωσ θελω για καμια 350αρκα. Να παρω το αυτοκηνιτο το πρωι τζαι ωσ το απογευμα να μου την εσιει ετοιμη τζαι εφαρμοσμενη.

αμα τον ερωτισα ομως αν τους βαλλει τζαι λαστιχα μεσα τζαι γυρω που τη πορτα (για να μεν βαλλει νερα) αρχισε τζαι εμασα μου τα λλιο (μπορει να εισιε τζαι δουλεια ο αθρωπος φυσικα τζαι να μεν εμπορεν να μηλισει η να μεν με ακουε καλα). Τωρα εν εξερω αν εν καλες οι δουλιες του.

Φιλε Jinios Emba. ευχαριστω και σενα για την απαντιση σου. Εν οντως καλη η δουλεια που γινετε που τουτον που μου ειπες?? εχεισ τζαι συ κασιουα που κοντα του? ποσα περιπου στοιχιζει. εχουμε κανενα τηλεφωνο? ποσο τζαιρο / μερες θελει για να τη καμει? Ειναι οντως καλα κλεισμενες τζαι εν βαλλουν νερα?

Αν εχεισ Κασια δικη του να σε παρακαλεσω να βαλεις καμια φοτο,

Ευχαριστω,
Σακης,

PS. Ρε Νικολη εννα παμε κανενα τζινη? πιασε τζαι τους υπολοιπους (Κωστας, Χρυσανθος κλπ). Τζινος ο Ροδος αποτι θωρω ηρτε Κυπρο. ατε Κανονιστε τζαι χτυπατε μου κανενα τηλεφωνο να παμε.
JiniosEmba
Full Member

Δημοσίευση από JiniosEmba »

σιουρα βαλει λαστιχα ρε,,,εκαμεν καμποσους που την εχω πανω που 2 χρονια τζιαι εν εμπενι νερο,,,,τιμη ενηξερο,περιπου οσα ειπεν ο παρεας,,,αν θελεις διοσου τζιαι τηλεφωνο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”