ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΓΟΥ
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΓΟΥ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ 1.5 ΜΗΝΩΝ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΕΡΜΑΡΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΑ ....
. ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ
http://youtu.be/-zSb9bYb0IQ
. ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Anthimos
- Moderator
Re: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΓΟΥ
Μπράβο αλλα του Λουη τι του θυμωνες ρε ??? Πως θα μαθει το χτηνο αμα παει να γυρεψει τον λαον τζαι φωναζεις του αααα???LOUIS SETTER έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ 1.5 ΜΗΝΩΝ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΕΡΜΑΡΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΑ ....
. ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
-
- Full Member
Μπράβο...αυτά να βλέπουμε.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
οοοοοοπππ τι εν τουτος ο τοπος??? εν μου ειπατε εν να πατε ........... οι πεφκοι ζιαμε εν 4-5 μετρα!!! τι εν τουτα τα πεφκουθκια??
αλλου μου ειπετε εν να πατε ζε πιενετε αλλου??? ok κοπελια εν εχει πρωβλημα ε να σας σασω καλα!
αλλου μου ειπετε εν να πατε ζε πιενετε αλλου??? ok κοπελια εν εχει πρωβλημα ε να σας σασω καλα!

- LOUIS SETTER
- Full Member
ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΩΤΗΡΗsotiris!129 έγραψε:οοοοοοπππ τι εν τουτος ο τοπος??? εν μου ειπατε εν να πατε ........... οι πεφκοι ζιαμε εν 4-5 μετρα!!! τι εν τουτα τα πεφκουθκια??

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Nikos
Μπραβο σας παιδιά...!!
- Rai
- Full Member
ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΚΥΠΡΑΙΟΝ .......
CATCH AND RELEASE ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

CATCH AND RELEASE ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- GiorgosT
- Full Member
ε loui ζινος διπλα σου πετου εν ορεο το καπελι του ρε
πετου να μου καμει 1 δωρο τωρα στη φασα εν ναν οτι πρεπει
Ε Μαρινο πουσε να εβλεπες τον Loui την προιγουμενη μερα στες φραγκολινες ακομα τι επιπλο ηταν
πετου να μου καμει 1 δωρο τωρα στη φασα εν ναν οτι πρεπει

Ε Μαρινο πουσε να εβλεπες τον Loui την προιγουμενη μερα στες φραγκολινες ακομα τι επιπλο ηταν