συναντηση μελων για κυνηγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

συναντηση μελων για κυνηγι

Δημοσίευση από πανικος »

ο πατερας μου μου ειπε οτι παλια μετα τον πολεμο πολλοι κυνηγοι απο τα κοκκινοχωρια οπου καταγομαι εξορμουσαν στις περιοχες ορας και λαγιας πηγαινοντας με το λεοφορειο.
μου φαινετε καλη ιδεα ,οποιοι συμφωνουν να ψηφισουν για μια οργανωμενη εξορμηση τσιχλας σε αυτες τις περιοχες οι καπου αλλου.Αν δεν κτυπησουμε θηραμα θα γνωριστουμε και θα πιουμε κανενα κρασακι με κανενα παστουρμα.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: συναντηση μελων για κυνηγι

Δημοσίευση από Laurona »

Μου θυμισες ωραιιες ιστοριες ρε φιλε απ τους δικους μου γηραιοτερους στην οικογενεια...

Τοτε που το κυνηγι ειχε μεσα παραδοση....και μια μυρωδια ''αγνοτητας'' και συναδερφικης αμιλλας...που δυστυχως σημερα εχει χαθει...

Δεν ξερω εαν θα υλοποιηθει η προταση σου....σε συγχαιρω ομως πραγματικα εστω που την προτεινες.....
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Καλη η σκεψη σου φιλε πανικο , ακομα αν γινει και ημερα κυριακη θα μπορεσουμε να ερθουμε περισοτεροι πιστευω.
(αλλα οχι με το λεοφορειο :lol: )
ειμαι μεσα εγω .
costas++

Δημοσίευση από costas++ »

πανικος έγραψε:ο πατερας μου μου ειπε οτι παλια μετα τον πολεμο πολλοι κυνηγοι απο τα κοκκινοχωρια οπου καταγομαι εξορμουσαν στις περιοχες ορας και λαγιας πηγαινοντας με το λεοφορειο.
μου φαινετε καλη ιδεα ,οποιοι συμφωνουν να ψηφισουν για μια οργανωμενη εξορμηση τσιχλας σε αυτες τις περιοχες οι καπου αλλου.Αν δεν κτυπησουμε θηραμα θα γνωριστουμε και θα πιουμε κανενα κρασακι με κανενα παστουρμα.
ρε petkia giaonoma του theoy σκεφτιτε το sok που θα ιποστουν oi κινιγοι τις περιοχις που θα πατε αν κατεβι ενα λεοφοριο τζινιους? :D
JiniosEmba
Full Member

Δημοσίευση από JiniosEmba »

ξιουριζετε μας ρε κοπελια,,,τζινια εν αφικαμεν που λαλει ο λογος τζιαι εννα τζινιισουμεν ενα λεωφωρειο πλασματα,,,φανταστειτε ιντα κακο εννα γινει μες το βιοτοπο
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

JiniosEmba έγραψε:ξιουριζετε μας ρε κοπελια,,,τζινια εν αφικαμεν που λαλει ο λογος τζιαι εννα τζινιισουμεν ενα λεωφωρειο πλασματα,,,φανταστειτε ιντα κακο εννα γινει μες το βιοτοπο
εχει δικεο ο παρεας πουποδα...τον τζερο του παππου σου ρε φιλε οι τζινιοι ηταν μετριμενοι τζε το θυραμα πολλυ....ενο τωρα
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

ρε παιδια δεν ειπε και κατι παραλογο ο φιλος πανικος
εγω ξερω πολλους κυνηγετικους συλλογους που καθε χρονο διοργανονουν κυνηγετικη εκδρομη για κυνηγι τζικλας ειτε παφο ειτε λεμεσο αναλογα με το που θα κουρτιστουν να πασιν,μετα την εξορμιση πανε σε ενα εστιατοριο και τρων πιννουν διασκεδαζουν,(αφινουν και λευτα στην περιοχη)αλιμονο αν θα εκαναν κακο σε μια περιοχη καπιοι οργανομενοι κυνηγοι,ποτε δεν ακουστικε κατι κακο απο τετιους.δεν ετυχε να δειτε φοτωγραφιες τετιων εκδηλωσεων μεσα σε περιοδικα???? ακομα παρεες 10-20 κεεε κυπρεον φιλοξενουντε ελλαδα-κριτη κα και το ιδιο φερνουμε και εμεις ποδα κοσμο.κακο εν να καμουν να ερτουν 2-3 διπλοκαμπινα ποτζινους τους taliban με τα μιχανουθκια να μπουν μες τες περιουσιες να πεξουν οτι εβρουν απο θηρευσιμα μεχρι ορνιθες και να παν εσσο τους.oχι οι οργανομενοι που στοχος τους ειναι η εκδρομη ,παντος αλλη καλη ιδεα εν μια ταβερνα να μιρασουμεν ολες οι επαρχιες την αποσταση και να βρεθουμεν τωρα που ερκουντε τζαι γιορτες να φαμεν να πιουμεν να κουβεντιασουμεν που κοντα.
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

πανικος έγραψε:ο πατερας μου μου ειπε οτι παλια μετα τον πολεμο πολλοι κυνηγοι απο τα κοκκινοχωρια οπου καταγομαι εξορμουσαν στις περιοχες ορας και λαγιας πηγαινοντας με το λεοφορειο.
Ο κύριος σκοπός της πρότασης είναι συνάντηση μελών είπε ο φίλος για να γνωριστούμε καταρχάς η οποία θα συνοδευτεί και με την αγαπημένη μας δραστηριότητα. Αμέσως να του την πείτε του ανθρώπου, έλεος.

Το κυνήγι δεν είναι μόνο η κάρπωση είναι πολλά περισσότερα. Όσο για την πίεση που θα δεχτεί το θήραμα να μην το σχολιάσω λες και μερικοί δεν έχουν πάει στις τζίηκλες ποτέ τους. Εν θα κάτσουν 30 άτομα ρε παιδιά σε 100 μέτρα.....

Εγώ αν είμαι Κύπρο όταν γίνει είμαι μέσα όπου και αν γίνει.

Το ίδιο παντός μου έχουν μεταφέρει ο παππούς και ο πατέρας μου ότι έκαναν και στην Μεσσαορία όπου νοίκιαζαν λεωφορείο (πριν το πόλεμο) και πήγαιναν ακόμα και στην Πάφο να κυνηγήσουν λόγω μειωμένου θηράματος στις πεδινές περιοχές της Μεσσαορίας.......
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Μακάρι να είχε θήραμα και νοικιάζουμε και πλοίο!! Να μου επιτρέψετε να εισηγηθώ κάτι. Αντί να πάμε όλοι μας που τα χαράματα μες τα όρη αν είναι να ορίσουμε π.χ. περιοχή. Στην οποία περιοχή να επιλέξουμε ένα οργανωμένο εκδρωμικό χώρο και να πούμε 1030-1130- όλοι εκεί για σούβλουες, λουκάνικα καμμια μπυρού κτλ. Και μετά όσοι θέλουν συνεχίζουν παρέα για δειλινό.
Έτσι εν να μπορούμε να συνδιάσουμε και το κυνηγι, και το φαγητό και την καλή παρέα και να αποφύγουμε την ταλαιπωρία του πρωινού και γενικά μιας ανοργάνωτης μέρας.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Costas_ έγραψε:Μακάρι να είχε θήραμα και νοικιάζουμε και πλοίο!! Να μου επιτρέψετε να εισηγηθώ κάτι. Αντί να πάμε όλοι μας που τα χαράματα μες τα όρη αν είναι να ορίσουμε π.χ. περιοχή. Στην οποία περιοχή να επιλέξουμε ένα οργανωμένο εκδρωμικό χώρο και να πούμε 1030-1130- όλοι εκεί για σούβλουες, λουκάνικα καμμια μπυρού κτλ. Και μετά όσοι θέλουν συνεχίζουν παρέα για δειλινό.
Έτσι εν να μπορούμε να συνδιάσουμε και το κυνηγι, και το φαγητό και την καλή παρέα και να αποφύγουμε την ταλαιπωρία του πρωινού και γενικά μιας ανοργάνωτης μέρας.

ΚΑΛΙ Ι ΠΡΟΤΑΣΙΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΙ ΠΕΡΙΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΠΑΣΙΑ . ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΝΙΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ;)
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”