Καταλληλότερο αυτοκίνητο για κυνήγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Fabarm
Full Member

Καταλληλότερο αυτοκίνητο για κυνήγι

Δημοσίευση από Fabarm »

Παίδες εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να συγκρίνω διάφορα αυτοκίνητα έτσι ώστε να καταλήξω σε αυτό το ένα που θα με ικανοποιεί τόσο σε απόδοση πάνω στο βουνό αλλα τόσο και στην οικονομικότητα του(άδεια κυκλοφορίας, κατανάλωση καυσίμου, ασφάλειες). Δεν θέλω κάτι ακριβό, αλλά κάτι για να κάνω τη δουλειά μου. Ψάχνω για ένα αυτοκίνητο δεύτερο χέρι(αφού τα καινούργια δεν αγοράζονται :D ) γύρω στις 5-6000 max. Κατά προτίμηση κάτι σε SUV αλλά και διπλοκάμπινο πάλι κάνει εφόσον βολέβει καλύτερα και για τα σκυλιά. Αν έχετε κάτι να προτείνετε ή να με παραπέμψετε κάπου θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ,
Μιχάλης
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Καταλληλότερο αυτοκίνητο για κυνήγι

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Suzuki Grand Vitara το παλιο μοντελο 1999-2005, 2 πορτο, 16 αλογα αν σε βολευει.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

ΜΙΧΑΛΗ ΤΟ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΥΠΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΟΠΟΣ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΕΣΤΩ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΑΙΟΥ :evil:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑ SUV ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΧ ΕΝΑ DAIHATSU TERIOS 4X4 ΕΧΕΙ 5 ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΛΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΣΚΕΒΩΝ ,ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΥΛΟΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΕΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ,Η ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΡΟΛΕΙ ΚΑΡΟΤΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΕΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΕΙ ΠΗΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΑΚΟΛΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ GRAND VITARA ,TA JIMNY(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΑΔΙΑ-ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ :lol: )

ΓΕΝΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ .......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΤΡΩΑ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Fabarm
Full Member

Δημοσίευση από Fabarm »

NIKOLAS έγραψε:ΜΙΧΑΛΗ ΤΟ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΥΠΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΟΠΟΣ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΕΣΤΩ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΑΙΟΥ :evil:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑ SUV ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΧ ΕΝΑ DAIHATSU TERIOS 4X4 ΕΧΕΙ 5 ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΛΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΣΚΕΒΩΝ ,ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΥΛΟΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΕΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ,Η ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΡΟΛΕΙ ΚΑΡΟΤΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΕΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΕΙ ΠΗΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΑΚΟΛΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ GRAND VITARA ,TA JIMNY(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΑΔΙΑ-ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ :lol: )

ΓΕΝΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ .......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΤΡΩΑ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ :lol: :lol:
ΝΙΚΟΛΑ ΤΟ JIMNY ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΤΙΒΑΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΜΕΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΤΕ. ΠΟΥ ΤΖΙΑΜΕ ΤΖΕ ΤΖΙ ΕΝ ΤΑ GRAND VITARA 2002-2003 ΜΟΝΤΕΛΟ 16ΑΡΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 7000-8000. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ 1-2 ΣΚΥΛΙΑ.
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

terrios rush 4x4 ? ποσα πασην?
Άβαταρ μέλους
Fabarm
Full Member

Δημοσίευση από Fabarm »

NIKOLAS έγραψε:terrios rush 4x4 ? ποσα πασην?
ΤΑ RUSH ΕΝ 14,000 +. ΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕ ΙΙ ΠΟΥΓΚΑ ΜΑΣ :D ΤΩΡΑ ΤΑ TERIOS ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ(6000-7000) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ(14000+). ΑΛΛΑ ΑΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ DAIHATSU ΡΕ ΦΙΛΕ. ΣΑΝΝΑ ΤΖΕ ΤΑ SUZUKI ΕΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ TERIOS ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ :D
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

NIKOLAS έγραψε:terrios rush 4x4 ? ποσα πασην?
φιλε καινουριο επιασα το τεριος 20,300. . αλλα επιασα το και για οικογενειακο οχι μονο για τα κυνηγια . δευτερο χερι πρεπει να βρισκεις γυρω στες 13.500 . εγω παντος ειμαι ευχαριστημενος περνει με παντου απο τροδος χιονια μεχρι οπου φανταστεις . η κηνηση του ειναι 70 -30 και με το κουμπι γινετε 50-50 σταυρωτα και με λαστιχα καλα δεν εχεις προβλημα πουθενα . βασικα ειναι τουyota καμια διαφορα με το τουοτα το rush.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΕΝΑ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΠΑΛΙΟ ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΕΓΩ ΒΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΣΠΕΝΣΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΤΟ ΔΕΝ 8Α ΣΟΥ ΠΙ ΟΙ 3000 ΒΡΙΣΚΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ
EPANIEL POWER
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

isuzu d-max foul stimeno me air lok opou to girisis en sou lalei oxi :D
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Pajero εμπορικο !!!