ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
- kanaris
- Full Member
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
μια καλοπροερετη παρατηρηση προς τους εκδοτες του περιοδικου hunt&shoot θελω να κανω: καταρχην σας διαβαζω ανελληπως και το κυριοτερο ξανα και ξανα και η γνωμη μου ειναι πως εκδιδετε το καλυτερο περιοδικο κυνηγιου στην κυπρο! δεν μου αρεσει ομως το εξης φαινομενο : να σταματατε την κυκλοφορια του περιοδικου σας με το τελος της τζικλας και να την ξαναξεκινατε το καλοκαιρι με την φασσα. δεν μου αρεσει προσωπικα για τους εξης λογους:
1. την νεκρη περιοδο δεν εχουμε κατι για ποσκολιον
2. μου θυμιζει αρπαχτη. και για να εξηγηθω πριν παρεξηγηθω ειπα πως μου θυμιζει και οχι πως ειναι αρπαχτη! δηλαδη περνουμε τα λεφτα του κοσμου τον καιρο του κυνηγιου οπως ολοι οι αλλοι (οπλοπωλες, θηρα και λοιποι) και οταν ποκατσουν τα πραματα κανουμε πισω και ξανα που θα εχει κυνηγι.
για να μην πλατιαζω θα πω το εξης: θα μπορουσατε Α Ν Ε Τ Α με τους πολυ καλους συνεργατες που διαθετετε να εκδιδετε το περιοδικο ολοχρονα οπως γινεται σε πολλα ελληνικα περιοδικα. τωρα τι θα γραφετε ειναι δικο σας "προβλημα". μπορει να αναπτυσσετε πιο διεξοδικα θεματα κυνηγιου, σκοποβολης, βλητικης των οπλων, φυσιγγιων, εκπαιδευσης σκυλων κλπ κλπ μπορειτε απο την αλλη να ρωτησετε τους αναγνωστες σας τι θελουν.
αυτα τα λιγα απο εμενα παντοτε καλοπροερετα χωρις κανενα συμφερον ειλικρινα. απλα δεν μου αρεσει ο κυνηγετικος τυπος της χωρας μου να σταματα και να ξεκινα με το κυνηγι!
1. την νεκρη περιοδο δεν εχουμε κατι για ποσκολιον
2. μου θυμιζει αρπαχτη. και για να εξηγηθω πριν παρεξηγηθω ειπα πως μου θυμιζει και οχι πως ειναι αρπαχτη! δηλαδη περνουμε τα λεφτα του κοσμου τον καιρο του κυνηγιου οπως ολοι οι αλλοι (οπλοπωλες, θηρα και λοιποι) και οταν ποκατσουν τα πραματα κανουμε πισω και ξανα που θα εχει κυνηγι.
για να μην πλατιαζω θα πω το εξης: θα μπορουσατε Α Ν Ε Τ Α με τους πολυ καλους συνεργατες που διαθετετε να εκδιδετε το περιοδικο ολοχρονα οπως γινεται σε πολλα ελληνικα περιοδικα. τωρα τι θα γραφετε ειναι δικο σας "προβλημα". μπορει να αναπτυσσετε πιο διεξοδικα θεματα κυνηγιου, σκοποβολης, βλητικης των οπλων, φυσιγγιων, εκπαιδευσης σκυλων κλπ κλπ μπορειτε απο την αλλη να ρωτησετε τους αναγνωστες σας τι θελουν.
αυτα τα λιγα απο εμενα παντοτε καλοπροερετα χωρις κανενα συμφερον ειλικρινα. απλα δεν μου αρεσει ο κυνηγετικος τυπος της χωρας μου να σταματα και να ξεκινα με το κυνηγι!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
Re: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
Καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στους συντονιστές γιατί σήμερα είδα ότι έγιναν νέα ξεχωριστά θέματα (πχ κυνηγόσκυλα κτλ) και πλέον υπάρχει μια τάξη στο "ηλεκτρονικό καφενείο".
Φίλε Κανάρη λίγο δύσκολο να υπάρχει έντυπη κυκλοφορία σε πιο συχνά διαστήματα αφού το περιοδικό απευθύνεται σε μικρή δεξαμενή αναγνωστών και τα κόστη είναι πολλά (φαντάζομαι). Από την άλλη όμως θα μπορούσε να γίνει αυτό που λες, και το οποίο με βρίσκει απόλυτα συμφωνώ, ηλεκτρονικά. Δηλαδή να γίνεται ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού στο διαδίκτυο με σχετικά άρθρα, συνέντευξης κτλ. Τα έσοδα εννοείται θα είναι όπως και στην έντυπη μορφή από διαφημίσεις. Άλλωστε αυτή είναι η τάση σε όλα τα περιοδικά σήμερα.
Φίλε Κανάρη λίγο δύσκολο να υπάρχει έντυπη κυκλοφορία σε πιο συχνά διαστήματα αφού το περιοδικό απευθύνεται σε μικρή δεξαμενή αναγνωστών και τα κόστη είναι πολλά (φαντάζομαι). Από την άλλη όμως θα μπορούσε να γίνει αυτό που λες, και το οποίο με βρίσκει απόλυτα συμφωνώ, ηλεκτρονικά. Δηλαδή να γίνεται ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού στο διαδίκτυο με σχετικά άρθρα, συνέντευξης κτλ. Τα έσοδα εννοείται θα είναι όπως και στην έντυπη μορφή από διαφημίσεις. Άλλωστε αυτή είναι η τάση σε όλα τα περιοδικά σήμερα.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλοι μου καλημέρα, το θέμα της ηλεκτρονικής έκδοσης είναι στα σκαριά αν και είναι και αυτό αρκετό ακριβό για να γίνει. Απο εκεί και πέρα τα πράγματα στην αγορά είναι πολύ δύσκολα. Εδώ βγάζουμε το περιοδικό την εποχή που έχει κυνήγι και είμαστε και πρώτοι σε πωλήσεις οι πωλήσεις δέν ξεπερνούν τις 3000 και μόλις και βγάζουμε τα έξοδα μας. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε οι μόνοι στον χώρο που το κάνουμε σαν κύρια μας δουλειά. Χωρίς διαφημίσεις τα περιοδικά δέν είναι βιώσιμα και απο το τέλος του ενδημικού και μετά πολύ λίγοι βάζουν διαφήμιση. Για παράδειγμα τώρα για τον φιλανθρωπικό αγώνα σε νεκρή περίοδο πιάσαμε πάνω απο 15 εταιρείες για να έρθουν να φέρουν όπλα και να τα προωθήσουν μέσο του event και μόνο 4 εταιρείες ανταποκρίθηκαν. Ο ένας μας απάντησε δέν έχω έτσι καβ... ο άλλος σιγά να μέν σπαταλήσω μιαν Κυριακή που την έχω μέσα στα σκοπευτήρια, ο άλλος εν μακριά και πάει λέγοντας.... Δύσκολα , πολύ δύσκολα τα πράγματα.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- kanaris
- Full Member
και ακομα εχουμε κριση λεμε!!!φακκουν του παπα με τα προσφορα δηλαδη. απο την μια να κλαινε οτι θα καταστραφουν και απο την αλλη να μην θυσιαζουν ουτε το ελαχιστο μηπως και δουλεψουν πεισσοτερο! νομιζω επλουμισαμεν τους καλα τοσα χρονια και εχουν να τρωνε και τα δισεγγονα τους!admin έγραψε:Φίλοι μου καλημέρα, το θέμα της ηλεκτρονικής έκδοσης είναι στα σκαριά αν και είναι και αυτό αρκετό ακριβό για να γίνει. Απο εκεί και πέρα τα πράγματα στην αγορά είναι πολύ δύσκολα. Εδώ βγάζουμε το περιοδικό την εποχή που έχει κυνήγι και είμαστε και πρώτοι σε πωλήσεις οι πωλήσεις δέν ξεπερνούν τις 3000 και μόλις και βγάζουμε τα έξοδα μας. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε οι μόνοι στον χώρο που το κάνουμε σαν κύρια μας δουλειά. Χωρίς διαφημίσεις τα περιοδικά δέν είναι βιώσιμα και απο το τέλος του ενδημικού και μετά πολύ λίγοι βάζουν διαφήμιση. Για παράδειγμα τώρα για τον φιλανθρωπικό αγώνα σε νεκρή περίοδο πιάσαμε πάνω απο 15 εταιρείες για να έρθουν να φέρουν όπλα και να τα προωθήσουν μέσο του event και μόνο 4 εταιρείες ανταποκρίθηκαν. Ο ένας μας απάντησε δέν έχω έτσι καβ... ο άλλος σιγά να μέν σπαταλήσω μιαν Κυριακή που την έχω μέσα στα σκοπευτήρια, ο άλλος εν μακριά και πάει λέγοντας.... Δύσκολα , πολύ δύσκολα τα πράγματα.
ενταξει με το περιοδικο εσεις ξερετε καλυτερα πως λειτουργει η αγορα.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
το καινουριο περιοδικο ποτε βγαινει 

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ....ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟΣ ΠΕΡΝΩ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ....ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!ΔΙΑΒΑΖΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΕΥΧΗ... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΤΩΝ 51/2 ΜΗΝΩΝ....ΑΛΗΘΕΙΑ..ΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ???
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Breda Pegaso
Τζιαι μενα πιανει με τουτο το πραμα φιλε μου ετσι εποχή. Διαβαζω περιοδικα παλια βλεπω dvd, κυνηγετικα sites ωσπου να περασουν οι μερες...! Ευτυχως παμε τζιαι κανενα εκπαιδευτικο και λιο σκοπευτηριο. Εν καλα φαρμακα τουτα! 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Καλημέρα, το περιοδικό κυκλοφορεί αρχές Αυγούστου μόλις πάρουμε τον χάρτη απο την υπηρεσία θήρας , δυστηχώς παιδιά τέτοιες εποχές που ζούμε όπου ο καθένας προσπαθεί να κόψει απο τα έξοδα του (οι διαφημίσεις έρχονται με το σταγονόμετρο και αξίζει μπράβο σε εκείνους πο διαφημίζουν γιατί διατηρούν όλο τον κύκλο του αγαπημένου μας αθλήματος) ο κόσμος αγοράζει δύσκολα περιοδικά και γενικά δέν υπάρχουν έσοδα για να καλυφτούν τα έξοδα μιας ΚΑΛΗΣ έκδοσης. Προσπαθούμε τουλάχιστο να καλύπτουμε σωστά τις τρίς κυνηγετικές σεζόν στην χώρα μας . Αν η οικονομία ήταν σε άλλη φάση ίσως αυτή την στιγμή να υπήρχε και τηλεοπτική εκπομπή, και περισσότερα events αλλά τι να κάνουμε οικονομική κρίση 

Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
admin έγραψε:Καλημέρα, το περιοδικό κυκλοφορεί αρχές Αυγούστου μόλις πάρουμε τον χάρτη απο την υπηρεσία θήρας , δυστηχώς παιδιά τέτοιες εποχές που ζούμε όπου ο καθένας προσπαθεί να κόψει απο τα έξοδα του (οι διαφημίσεις έρχονται με το σταγονόμετρο και αξίζει μπράβο σε εκείνους πο διαφημίζουν γιατί διατηρούν όλο τον κύκλο του αγαπημένου μας αθλήματος) ο κόσμος αγοράζει δύσκολα περιοδικά και γενικά δέν υπάρχουν έσοδα για να καλυφτούν τα έξοδα μιας ΚΑΛΗΣ έκδοσης. Προσπαθούμε τουλάχιστο να καλύπτουμε σωστά τις τρίς κυνηγετικές σεζόν στην χώρα μας . Αν η οικονομία ήταν σε άλλη φάση ίσως αυτή την στιγμή να υπήρχε και τηλεοπτική εκπομπή, και περισσότερα events αλλά τι να κάνουμε οικονομική κρίση
admin μιας και το αναφερες καποτε αφου υπηρχε τελεοπτικη εκπομπη ...ελπιζω το καιωουργιο τευχος να εχει dvd να εχουμε κατι να βλεπουμε οταν δεν υπαρχη κυνηγι ...γιατι τα παλια εμαθατα ποξο
-
- Full Member
sotiris. έγραψε:admin έγραψε:Καλημέρα, το περιοδικό κυκλοφορεί αρχές Αυγούστου μόλις πάρουμε τον χάρτη απο την υπηρεσία θήρας , δυστηχώς παιδιά τέτοιες εποχές που ζούμε όπου ο καθένας προσπαθεί να κόψει απο τα έξοδα του (οι διαφημίσεις έρχονται με το σταγονόμετρο και αξίζει μπράβο σε εκείνους πο διαφημίζουν γιατί διατηρούν όλο τον κύκλο του αγαπημένου μας αθλήματος) ο κόσμος αγοράζει δύσκολα περιοδικά και γενικά δέν υπάρχουν έσοδα για να καλυφτούν τα έξοδα μιας ΚΑΛΗΣ έκδοσης. Προσπαθούμε τουλάχιστο να καλύπτουμε σωστά τις τρίς κυνηγετικές σεζόν στην χώρα μας . Αν η οικονομία ήταν σε άλλη φάση ίσως αυτή την στιγμή να υπήρχε και τηλεοπτική εκπομπή, και περισσότερα events αλλά τι να κάνουμε οικονομική κρίση
admin μιας και το αναφερες καποτε αφου υπηρχε τελεοπτικη εκπομπη ...ελπιζω το καιωουργιο τευχος να εχει dvd να εχουμε κατι να βλεπουμε οταν δεν υπαρχη κυνηγι ...γιατι τα παλια εμαθατα ποξο
10000000+