Ατε ρε παιθκια βοηθατε και εχω πολλυ κυνηγετικο αρχειο να χαρειται και σε καλη ποιοτητα και εν κριμα

Ρε φιλε εν σωστα που καμνεις απλα οταν πατησεις κοντρολ μετα πρεπει να επιλεξεις τα σωστα βιντεο. Εσυ πρεπει να διαλεξες κατι αλλο. Αν εισαι Λευκωσια ευχαριστως να σε βοηθησωAU-79 έγραψε:Θελω να ανεβασω καποια βιντεο στο youtube απο κυνηγι κ.τ.λ εχω κανει λογαριασμο ηθελα να ανεβασω ενα βιντεο απο εξη μερη. Επελεξα και τα εξη κομματια απο το φακελλο μου μαζι πατωντας Ctrl οπως ελεγαν και οι οδηγιες αν καταλαβα καλα γιατι εν λια τα εγγλεζικα μου και τελικα μετα που ωρες ειδα με λυπη οτι ανεβασα εξη διαφορετικα βιντεο. Μηπως γνωριζει κανεις πως γινεται σωστα ενα ανεβασμα αμα ειναι σπαστα τα μερη??? Μηπως χρειαζομαι καποιο προγραμμα που να το κανω ενα ολοκληρωμενο βιντεο πριν το ανεβασω στο youtube???
Ατε ρε παιθκια βοηθατε και εχω πολλυ κυνηγετικο αρχειο να χαρειται και σε καλη ποιοτητα και εν κριμα
AU-79 έγραψε:Θελω να ανεβασω καποια βιντεο στο youtube απο κυνηγι κ.τ.λ εχω κανει λογαριασμο ηθελα να ανεβασω ενα βιντεο απο εξη μερη. Επελεξα και τα εξη κομματια απο το φακελλο μου μαζι πατωντας Ctrl οπως ελεγαν και οι οδηγιες αν καταλαβα καλα γιατι εν λια τα εγγλεζικα μου και τελικα μετα που ωρες ειδα με λυπη οτι ανεβασα εξη διαφορετικα βιντεο. Μηπως γνωριζει κανεις πως γινεται σωστα ενα ανεβασμα αμα ειναι σπαστα τα μερη??? Μηπως χρειαζομαι καποιο προγραμμα που να το κανω ενα ολοκληρωμενο βιντεο πριν το ανεβασω στο youtube???
Αν καταλαβα εχεις ενα βιντεο μεγαλο το οποιο εκοψες σε 6 κοματια και θελεις να το πιντωσεις? Νομιζω το youtube δεν σου δινει ετσι επιλογες. Ανοιξε το movie maker πανω στο pc σου. Αν δεν το βρισκεις καμε μια αναζητηση και καμε το με εκεινο ενα βιντεο και μετα το ανεβαζειςAU-79 έγραψε:Ρε παιθκια ετσι εκαμα...εβαλα τα σε ξεχωριστο φακελλο επελεξα τα ουλλα μαζι και μετα ειδα πως εκαμα ανεβασμα 6 διαφορετικων βιντεο. "Διαφορετικα βιντεο" εννοω οτι μου ανεβασε τα 6 συγκεκριμενα μερη που ηθελα να ανεβασω αυτα που "επελεξα"...Αλλα δυστυχως αντι για ενα ολοκληρωμενο βιντεο αποτελουμενο απο 6 μερη μου ανεβασε 6 διαφορετικα βιντεο
pambs έγραψε:Αν καταλαβα εχεις ενα βιντεο μεγαλο το οποιο εκοψες σε 6 κοματια και θελεις να το πιντωσεις? Νομιζω το youtube δεν σου δινει ετσι επιλογες. Ανοιξε το movie maker πανω στο pc σου. Αν δεν το βρισκεις καμε μια αναζητηση και καμε το με εκεινο ενα βιντεο και μετα το ανεβαζειςAU-79 έγραψε:Ρε παιθκια ετσι εκαμα...εβαλα τα σε ξεχωριστο φακελλο επελεξα τα ουλλα μαζι και μετα ειδα πως εκαμα ανεβασμα 6 διαφορετικων βιντεο. "Διαφορετικα βιντεο" εννοω οτι μου ανεβασε τα 6 συγκεκριμενα μερη που ηθελα να ανεβασω αυτα που "επελεξα"...Αλλα δυστυχως αντι για ενα ολοκληρωμενο βιντεο αποτελουμενο απο 6 μερη μου ανεβασε 6 διαφορετικα βιντεο
Κατέβασε απο τι internet to AVSVideoEditor (vertion: 4.2.1.166) μετά μπές στο piratebay και ψάξε για τους κωδικούς. Μετά θα σου λέει τι να κάνεις και θα έχεις απεριόριστη χρήση.AU-79 έγραψε:pambs έγραψε:Αν καταλαβα εχεις ενα βιντεο μεγαλο το οποιο εκοψες σε 6 κοματια και θελεις να το πιντωσεις? Νομιζω το youtube δεν σου δινει ετσι επιλογες. Ανοιξε το movie maker πανω στο pc σου. Αν δεν το βρισκεις καμε μια αναζητηση και καμε το με εκεινο ενα βιντεο και μετα το ανεβαζειςAU-79 έγραψε:Ρε παιθκια ετσι εκαμα...εβαλα τα σε ξεχωριστο φακελλο επελεξα τα ουλλα μαζι και μετα ειδα πως εκαμα ανεβασμα 6 διαφορετικων βιντεο. "Διαφορετικα βιντεο" εννοω οτι μου ανεβασε τα 6 συγκεκριμενα μερη που ηθελα να ανεβασω αυτα που "επελεξα"...Αλλα δυστυχως αντι για ενα ολοκληρωμενο βιντεο αποτελουμενο απο 6 μερη μου ανεβασε 6 διαφορετικα βιντεο
Ναι φιλε ετσι ειναι! Θα το προσπαθησω εκτος που τα αγγλικα μου εν και λιες οι γνωσεις μου στους υπολογιστες αλλα επηδει με ενδιαφερει το θεμα θα το μαθωΕυχαριστω για τη βοηθεια!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!