χρησιμα μικρα πραγματακια

Απάντηση
sotiris!129

χρησιμα μικρα πραγματακια

Δημοσίευση από sotiris!129 »

με αφορμη το θεμα μικρα αλλα χρισημα ειπα να ανοιξω αυτη την ενοτητα που σκοπο εχει οχι βηθιτικες αποψεις για το κυνηγι αλλα υλικα μικρα πραγματα που μπορει να ειναι καθοριστικα για μια κυνηγετικη εξωρμιση που παντα μα παντα πρεπει να περνουμε μαζι μας ασχετος αν η εξωρμιση ειναι εστο για λιγες ωρες και μας φενονται καμια φορα αχριαστα!
αυτα ειναι με βαση τα πραγματα που εγω σαν κυνηγος περνω μαζι μου παντα συνπλιρονεται οτι νομιζεται οτι λιπει!
χωριζονται σε 2 κατιγοριες, αυτα που πρεπει να εχουμε μαζι μας στο βουνο η στο γιλεκο η σε μια τσαντα ομου και αυτα που περπει να εχουμε μαζι μας στο αυτοκινητο!
μαζι μας στο βουνο πρεπει να εχουμε:
1) Σουγιας καλα ακονισμενος να μπορει να κοψει οτιδιποτε οπουδιποτε!
2)ρολο τουαλετας... καταλαβες οτι το ξεχασες καλιτερα πιγενε αμεσος πισω σπιτι σοβαρα!
3)ενεσεις για τον σκυλο
4)σακουλες πλαστικες, μαζεβεις κανενα αχριστο που πεταξαν οι αχαπαροι και τα δικα σου, βαζεις το θηραμα μεσα για να μεν γεμοσει αιματα το αυτοκινητο και φτερα, κοφκεις και το μεζε σου κανενα αγρελουι, καπαρουι,καραολουι, μανιταρουι
5)αναπτηρα ασχετο αν δεν καπνιζεις παντα πρεπει να τον εχεις μαζι σου στο γιλεκο!!!
6)γιαλια του σκοπεφτιριου
τσαντα αυτοκινητου:
1) εχτρα χαρτουτσιες , πολλες φορες ειπαμε να παμε 1-2 ωρες κυνηγι δεν χριαζεται να εχουμε τοσες χαρτουτσιες μαζι μας αλλα αποδικνιεται σπανια βεβεια μια απο τες καλιτερες εξωρμισης και βαζουμε στην παντα οτι αλλο εχουμε να κανουμε και μενουμε εκει! η στο κυνηγι του λαγου περδικας να κοψουμε τες ζικλες σε μεγαλους αριθμους και να μεν εχουμε χαρτουτσιες να τες παιξουμε η στο κυνηγι της ζικλας να κοψουμε τες φασες και να μεν εχουμε τες καταλιλες χαρτουτσιες παλε!
2)εχτρα ρουχισμο (καλτσες, παραλαγι, τρικο, αρβιλα, ) μπορει να βρεχτεις να δροσεις να σκιστει κατι
3) εχτρα οπλο (παρολο που δεν το κανω προσοπικα ) μου ετυχε 2 φορες να παρουσιασει προβλημα το οπλο μου και να αναγκαστω να φιγω
4)παγονιερα εφοδιασμενι με :
α)νερο σε μορφι παγου τουλαχιστο 2 μπουκαλες! βοηθα στο να διατιρα τα πραγματα σου παγομενα, το θηραμα σου μεχρι να πας σπιτι, και εχεις παγομενο νερο παντα!
β) καφεδες
γ) σνακ
δ) σοκολατα ( 1 σοκολατα εχει τοσι πολλι ενεργεια που σε κρατα σχεδον 1 μερα)
ε) energy drink
5)κουτι πρωτον βοηθειον
6)καρεκλουα του κυνηγου ασχετο αν δεν θα πας σε ποστο!
7)πετρελαιο σε στερεα μορφι
8)1 τορο για σενα η 2 αν εχεις σκυλους μαζι σου, αν βραχεις καλιτερα να μην αφισεις τα νερα πανω σου θα αρωστισεις 100% το ιδιο και οι σκυλοι καλο ειναι να τους σκουπιζουμε πρην μπουν στο αυτοκινητο!
9) ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
8) τροφη για το σκυλο
αυτα ειναι που θιμαμε ετσι πουπανω πουπανω, μην σας φενονται πολλα ειναι πραγματακια που χωριζονται σε 2 τσεντες μια ατομικη για τα χρισημα που θα χριαστης πανω στο βουνο και μια λιγο μεγαλιτερη για το αυτοκινητο!
που μπορουν να σουσουν στην ιστατη μια κυνηγετικη εξωρμιση!
ειμαι σιγουρος πως πολλα απο αυτα σας φανικε η αποσια τους σε μερικες εξωρμισεις και σε αλλους φανικαν χρισιμα οταν τα ειχαν μαζι τους!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”