τελιασμενο
- pai
- Full Member
τελιασμενο
καλησπερα σας φιλοι μου!θαθελα να ρωτησω υπαρχει καποιο τελιασμενο στην λεμεσο που μπορεις να βαλεις μεγαλο σκυλο μεσα και να μην ειναι αρκετα μεγαλο(για να εχει το σκυλι οπτηκη επαφη)
-
- Full Member
Re: τελιασμενο
Γεια σου φίλε. Ένα καλό τελιασμένο υπάρχει κοντά στην κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδιών. Δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά έχει ιδανική και δύσκολη βλάστηση. Οι λαγοί δεν προσηκώνονται ιδιαίτερα αφού αυτός που το έχει (πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό άτομο) βάζει μόνο μικρούς σκύλους (ή μεγάλους υπό προϋποθέσεις) μέσα και όχι περισσότερους από 2 κάθε φορά και όχι νύχτα. Την τελευταία φορά που πήγα πριν 2 εβδομάδες βρήκα 3 τους 2 έσπρωξε τους με την μούτη του ο σκύλος για να σηκωστούν. Σε αυτή την φάση εκπαίδευσης του κουταβιού ήταν ότι ακριβώς ήθελα. Η χρέωση ήταν 8 ευρώ. Για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση στον τύπο να πω οτι δεν τον ξέρω προσωπικά, τον γνώρισα τις 2 φορές που πήγα και το πολύ να τον δω άλλη μια φορά που θα πάω. Το τηλ επικοινωνίας του είναι 99577082 (Κυριάκος).pai έγραψε:καλησπερα σας φιλοι μου!θαθελα να ρωτησω υπαρχει καποιο τελιασμενο στην λεμεσο που μπορεις να βαλεις μεγαλο σκυλο μεσα και να μην ειναι αρκετα μεγαλο(για να εχει το σκυλι οπτηκη επαφη)
Πήγα και στο πραγματικά μεγάλο τελιασμένο στο Μαρώνι αλλά κατά την γνώμη μου απόφυγε το. Οι λαγοί δεν κάθονται με τίποτα με και υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσεις άλλα προβλήματα στο σκύλο. Επίσης είδα και άλλα πράγματα στο συγκεκριμένο χώρο που ως ένα ευσυνείδητο κυνηγό δεν μου άρεσαν (νομίζω καταλάβατε τι εννοώ). Η χρέωση ήταν 10 ευρώ.
Καλημέρα
- Laurona
nature έγραψε:Γεια σου φίλε. Ένα καλό τελιασμένο υπάρχει κοντά στην κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδιών. Δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά έχει ιδανική και δύσκολη βλάστηση. Οι λαγοί δεν προσηκώνονται ιδιαίτερα αφού αυτός που το έχει (πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό άτομο) βάζει μόνο μικρούς σκύλους (ή μεγάλους υπό προϋποθέσεις) μέσα και όχι περισσότερους από 2 κάθε φορά και όχι νύχτα. Την τελευταία φορά που πήγα πριν 2 εβδομάδες βρήκα 3 τους 2 έσπρωξε τους με την μούτη του ο σκύλος για να σηκωστούν. Σε αυτή την φάση εκπαίδευσης του κουταβιού ήταν ότι ακριβώς ήθελα. Η χρέωση ήταν 8 ευρώ. Για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση στον τύπο να πω οτι δεν τον ξέρω προσωπικά, τον γνώρισα τις 2 φορές που πήγα και το πολύ να τον δω άλλη μια φορά που θα πάω. Το τηλ επικοινωνίας του είναι 99577082 (Κυριάκος).pai έγραψε:καλησπερα σας φιλοι μου!θαθελα να ρωτησω υπαρχει καποιο τελιασμενο στην λεμεσο που μπορεις να βαλεις μεγαλο σκυλο μεσα και να μην ειναι αρκετα μεγαλο(για να εχει το σκυλι οπτηκη επαφη)
Πήγα και στο πραγματικά μεγάλο τελιασμένο στο Μαρώνι αλλά κατά την γνώμη μου απόφυγε το. Οι λαγοί δεν κάθονται με τίποτα με και υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσεις άλλα προβλήματα στο σκύλο. Επίσης είδα και άλλα πράγματα στο συγκεκριμένο χώρο που ως ένα ευσυνείδητο κυνηγό δεν μου άρεσαν (νομίζω καταλάβατε τι εννοώ). Η χρέωση ήταν 10 ευρώ.
Καλημέρα
Το σαββατοκυριακο επισκευτηκα με ενα φιλο που εχει κουταβι το τελιασμενο του Κυριακου.
Το τελιασμενο αυτο ειναι πραγματικα αυτο που ελειπε απο αυτον τον τομεα.
Ο Κυριακος, πραγματικα ευχαριστος ανθρωπος, το εχει οπως ακριβως πρεπει να ειναι.Καθαρο, περιποιημενο, με το σπαρμενο του μεσα, με εκταση ωστε να κανουν ''μικρογραφιες'' κανονικου καθισματος οι λαγοι.
Oi λαγοι ειναι ανενοχλητοι και δινουν αυτο που θελουμε σε ενα κουταβι, δηλαδη την ικανοτητα να ιχνηλατησει, να φερμαρει εαν ειναι φερμας και να τον σηκωσει απο τα μουτρα του, και να τον καταδιωξει.Ειναι αυτο που ολοι θελουμε οταν εχουμε ενα κουταβι.
Δουλευει μονο με ραντεβου, σαββατοκυριακα και καιθημερινες μετα τις 4-5 το απογευμα.
Στοιχιζει 8 ευρω, το πιο φτηνο που εχω συναντησει εως τωρα.
Δεν υπαρχουν μεσα ξαπολυτοι σκυλοι, δεν σε ενοχλει κανεις και δεν ειναι ευκολο για τον σκυλλο, αλλα ουτε και υπερβολικα δυσκολο.Προσφερει δηλαδη οτι ακριβως χρειαζονται οσοι εχουν κουταβια.Επαφη!!!
πραγματικα χαρηκα οταν ειδα οτι εχει γινει προοδος σε αυτον τον τομεα.
Το συνηστω ανεπιφυλακτα.
Θα εχετε την ευκαιρια να συζητησετε μαζι του επισης και θα διαπιστωσετε και εσεις με την σειρα σας οτι προκειτε για ανθρωπο που ξερει και να ακουει και θελει να βοηθησει.
Ειναι αυτο που ελειπε, τουλαχιστον απο την Λεμεσο, για καποιον που εχει κουταβι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Laurona την 01 Μάιος 2012, 09:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Laurona
nature έγραψε:Γεια σου φίλε. Ένα καλό τελιασμένο υπάρχει κοντά στην κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδιών. Δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά έχει ιδανική και δύσκολη βλάστηση. Οι λαγοί δεν προσηκώνονται ιδιαίτερα αφού αυτός που το έχει (πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό άτομο) βάζει μόνο μικρούς σκύλους (ή μεγάλους υπό προϋποθέσεις) μέσα και όχι περισσότερους από 2 κάθε φορά και όχι νύχτα. Την τελευταία φορά που πήγα πριν 2 εβδομάδες βρήκα 3 τους 2 έσπρωξε τους με την μούτη του ο σκύλος για να σηκωστούν. Σε αυτή την φάση εκπαίδευσης του κουταβιού ήταν ότι ακριβώς ήθελα. Η χρέωση ήταν 8 ευρώ. Για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση στον τύπο να πω οτι δεν τον ξέρω προσωπικά, τον γνώρισα τις 2 φορές που πήγα και το πολύ να τον δω άλλη μια φορά που θα πάω. Το τηλ επικοινωνίας του είναι 99577082 (Κυριάκος).pai έγραψε:καλησπερα σας φιλοι μου!θαθελα να ρωτησω υπαρχει καποιο τελιασμενο στην λεμεσο που μπορεις να βαλεις μεγαλο σκυλο μεσα και να μην ειναι αρκετα μεγαλο(για να εχει το σκυλι οπτηκη επαφη)
Καλημέρα
Το σαββατοκυριακο επισκευτηκα με ενα φιλο που εχει κουταβι το τελιασμενο του Κυριακου.
Το τελιασμενο αυτο ειναι πραγματικα αυτο που ελειπε απο αυτον τον τομεα.
Ο Κυριακος, πραγματικα ευχαριστος ανθρωπος, το εχει οπως ακριβως πρεπει να ειναι.Καθαρο, περιποιημενο, με το σπαρμενο του μεσα, με εκταση ωστε να κανουν ''μικρογραφιες'' κανονικου καθισματος οι λαγοι.
Oi λαγοι ειναι ανενοχλητοι και δινουν αυτο που θελουμε σε ενα κουταβι, δηλαδη την ικανοτητα να ιχνηλατησει, να φερμαρει εαν ειναι φερμας και να τον σηκωσει απο τα μουτρα του, και να τον καταδιωξει.Ειναι αυτο που ολοι θελουμε οταν εχουμε ενα κουταβι.
Δουλευει μονο με ραντεβου, σαββατοκυριακα και καιθημερινες μετα τις 4-5 το απογευμα.
Στοιχιζει 8 ευρω, το πιο φτηνο που εχω συναντησει εως τωρα.
Δεν υπαρχουν μεσα ξαπολυτοι σκυλοι, δεν σε ενοχλει κανεις και δεν ειναι ευκολο για τον σκυλλο, αλλα ουτε και υπερβολικα δυσκολο.Προσφερει δηλαδη οτι ακριβως χρειαζονται οσοι εχουν κουταβια.Επαφη!!!
πραγματικα χαρηκα οταν ειδα οτι εχει γινει προοδος σε αυτον τον τομεα.
Το συνηστω ανεπιφυλακτα.
Θα εχετε την ευκαιρια να συζητησετε μαζι του επισης και θα διαπιστωσετε και εσεις με την σειρα σας οτι προκειτε για ανθρωπο που ξερει και να ακουει και θελει να βοηθησει.
Ειναι αυτο που ελειπε, τουλαχιστον απο την Λεμεσο, για καποιον που εχει κουταβι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Laurona την 01 Μάιος 2012, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
-
- Full Member
Χαιρεται ξερει κανεις κανενα τελιασμενο επαρχια λευκωσιας? ο Πανικκος στα Καμπια λειτουργει ακομι ι οχι?
- Anthimos
- Moderator
johnycy- έγραψε:Χαιρεται ξερει κανεις κανενα τελιασμενο επαρχια λευκωσιας? ο Πανικκος στα Καμπια λειτουργει ακομι ι οχι?
Ναι φίλε λειτουργει!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Μετα τα καλα σχολια που ειδα απο συναδελφους και ειδικα που τον χρυσανθο που εκτιμω και ξερω πως εν θα συστηνε κατι αν δεν ηταν σιγουρος επισκεφτηκα και γω το συγκεκριμενο χωρο..οντως καταρχην ο Κυριακος πολυ εξυπηρετικος βοηθα το κοσμο και δεν τον βλεπει σαν μεσο εισπραξης και να μεν φακκα πενια..ξεκινησα εκπαιδευση μαζι του γιατι οντως ο χωρος προσφερεται αφου υπαρχει το σπερμενο οπου το σκυλλι μπορει να ξεκινησει το ψαξιμο και μετα ανεβαινεις στο πιο πυκνο μερος ακολουθοντας τα χναρια του..!!!μικρο δεν το λες αφου για να κανεις μια βολτα για καλο ψαξιμο σε ολο το χωρο θελεις 1,5 ωρα..μετα απο πολυ υπομονη επιμονη κ την βοηθεια του Κυριακου καταφεραμε να βαλουμε σε καλο δρομο το σκυλλι αφου τα λαθη του παρελθοντος πιθανων να στοιχιωναν την κυνηγετικη καριερα..αποτελεσμα εμενα προσωπικα με αφηνει απολυτα ευχαριστημενο ειδκα οταν βλεπεις το σκυλλι σου να δουλευει σωστα!!!απλα για να καταλαβετε ειδαμε το σκυλλι να δουλευει μια μαλαη και την πηρε σε μια σχοινια διπλα μας που στεκομασταν με τον Κυριακο και κουβεντιαζαμε..το σκυλλι εψαχνε και ξεκινησε να καμνει βολτα γυρο που την σχοινια και μειναμε να δουμε τι γινεται..μετα που 3 λεπτα φερμα!!!ξεπεταγμα που τα μουτρα του σκυλλου και καταδιωξη!κεινο που μου αρεσε ειναι πως στεκουν ειδικα σε μας με σκυλλους φερμας ωστε να ολοκληρωνουμε την εκπαιδευση..τα πραγματα φανηκαν ακομα καλυτερα στο βουνο που ενω ηταν σκυλι αβουλο εφτασε να περνει πρωτοβουλιες και να βοηθα τα υπολοιπα σκυλια στην μαλαη που δουλευαν και εχαναν αφου ηταν λαος καθηγητης..
προσωπικα πιστευω πως με τις συνθηκες τωρα (θερμοκρασιες αλλα κυριως φιδια και το φοβο ψατζης) προτιμω να παω εκει που εν πιο ασφαλισμενα και να δω τα σκυλια μου να δουλευουν αφου οπως ειπα και πριν ο χρονος για καλο ψαξιμο ειναι τοσος οσο θα καμναμε και καπου εξω..ειναι κοντα και υπαρχει βαθμος δυσκολιας..
συστηνω το και γω ανεπιφυλαχτα με την σειρα μου και σιγουρα οσα ειπα και γω και αλλοι οσοι επισκεφτουν το χωρο θα το διαπιστωσουν κ μονοι τους..
προσωπικα πιστευω πως με τις συνθηκες τωρα (θερμοκρασιες αλλα κυριως φιδια και το φοβο ψατζης) προτιμω να παω εκει που εν πιο ασφαλισμενα και να δω τα σκυλια μου να δουλευουν αφου οπως ειπα και πριν ο χρονος για καλο ψαξιμο ειναι τοσος οσο θα καμναμε και καπου εξω..ειναι κοντα και υπαρχει βαθμος δυσκολιας..
συστηνω το και γω ανεπιφυλαχτα με την σειρα μου και σιγουρα οσα ειπα και γω και αλλοι οσοι επισκεφτουν το χωρο θα το διαπιστωσουν κ μονοι τους..
- Breda Pegaso
Επηα τζιαι γω μια φορα οντως εν πολλα καλο. Αλλα για τους Λευκωσιατες κοφκει λιο μακρια...
Επισης σε καποιες περιπτωσεις ο σκυλος πρεπει να βαλει πεισμα για να βρει το λαο. Πρεπει να δουλεψει...(ειδικα αν εν κανενας που δεν σηκωνεται και καθεται στα πυκνα). Εν οτι πρεπει για να αρκεψει ο σκυλος να τρυπωνει αν δεν το εχει και να ψαχνει μεθοδικα.

Επισης σε καποιες περιπτωσεις ο σκυλος πρεπει να βαλει πεισμα για να βρει το λαο. Πρεπει να δουλεψει...(ειδικα αν εν κανενας που δεν σηκωνεται και καθεται στα πυκνα). Εν οτι πρεπει για να αρκεψει ο σκυλος να τρυπωνει αν δεν το εχει και να ψαχνει μεθοδικα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Που βρίσκουν άραγε τούτοι τους λαούς τζιαι βάλλουν τους μες τα ττελιασμένα?? Τζιαι ύστερα λαλείτε για τους λαθροθήρες.
-
- Full Member
φιλε υπαρχουν εκτροφεια τα οποια εχουν και αδει γι αυτο το σκοποdiomedes έγραψε:Που βρίσκουν άραγε τούτοι τους λαούς τζιαι βάλλουν τους μες τα ττελιασμένα?? Τζιαι ύστερα λαλείτε για τους λαθροθήρες.