......

Απάντηση
Aggelos
Full Member

......

Δημοσίευση από Aggelos »

ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ....ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΔΕΙΑ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΝΗΓΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..... :D :D :D :D :D
Μοδεστος
Full Member

Re: ......

Δημοσίευση από Μοδεστος »

πολα σωστα...το κυνηγι εν πολα ενδιαφερων αθλημα φτανει να πιενεις με τους νομους...καλη αρχη :D
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Aggelos έγραψε:ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ....ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΔΕΙΑ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΝΗΓΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..... :D :D :D :D :D
Καλοσωρισες στην οικογενεια των κυνηγων . Με πειρα 16 χρονων σαν κυνηγος θα ηθελα να σου δωσω την δικη μου συμβουλη : να τηρεις τους νομους του κυνηγιου αλλα κυριος να τηρεις τους αγραφους νομους του κυνηγιου και να σεβεσε τη φυση και το θηραμα , οταν τα κανεις αυτα θα ειναι πιο ενδιαφερων .
Aggelos
Full Member

Δημοσίευση από Aggelos »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:
Aggelos έγραψε:ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ....ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΔΕΙΑ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΝΗΓΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..... :D :D :D :D :D
Καλοσωρισες στην οικογενεια των κυνηγων . Με πειρα 16 χρονων σαν κυνηγος θα ηθελα να σου δωσω την δικη μου συμβουλη : να τηρεις τους νομους του κυνηγιου αλλα κυριος να τηρεις τους αγραφους νομους του κυνηγιου και να σεβεσε τη φυση και το θηραμα , οταν τα κανεις αυτα θα ειναι πιο ενδιαφερων .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ .....ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ''ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ''.....ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ....ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΕΜΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .... :)
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

Aggelos έγραψε:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ .....ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ''ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ''.....ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ....ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΕΜΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .... :)
χεχε φιλε καταλαβεσε οτι εισε καινουριος :D αρεσε μου το ακουσες καποια πουλια να φωναζουν...τελως παντων καλως ορισες νεαρε κυνηγε εγω εχω πανω απο 10 χρονια εμπειρια αλλα να ξερεις ενα πραγμα και 50 χρονια κυνηγος να εισε ακομα θα μαθενεις καινουρια πραγματα,ΠΡΕΠΕΙ να βαλεις γερες βασεις απο την αρχη δηλαδη ΟΧΙ λαθροθηριες,να σεβεσαι το περιβαλλον και τους υπολοιπους κυνηγους,να κυνηγας παντα με το νου και οχι ανωριμα γιατι η σωματικη μας ακερεοτητα εμας και των διπλα μας ειναι η πιο σημαντικη...με λιγα λογια φιλε Αγγελε,να εχεις τα ματια σου 14 και να μιμησε παντα τους καλυτερους και οχι τους χειροτερος,καλη αρχη και καλο υπολοιπο,και να θυμασε οτι να αγαπας το κυνηγη για να σε αγαπα και αυτο......
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

κενουργιος? τοσο το καλιτερο!!! εχεις ακουστα την τυχη του προταρι? απολαφσε το τωρα γιατι μετα εν θα ακους και τοσα πουλλια να κλεεν :lol:
Aggelos
Full Member

Δημοσίευση από Aggelos »

sotiris!129 έγραψε:κενουργιος? τοσο το καλιτερο!!! εχεις ακουστα την τυχη του προταρι? απολαφσε το τωρα γιατι μετα εν θα ακους και τοσα πουλλια να κλεεν :lol:
Ευχαριστω για τις συμβουλες σας κυριε Σωτηρη.....και οσο για την τυχη του πρωταρη ναι την εχω ακουστα....το θεμα ειναι οτι ο πατερας μου μου λεει οτι ισως γινω καλυτερος και απο αυτον...εγω ξερω οτι για να μαθεις να ντουφεκας πρεπει να υπαρχουνε πουλια,και δυστυχως ακομα δεν εχει τιποτα.... :)
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Συμπληρώνοντας τους προηγούμενους και τους επόμενους εγώ θα σε συμβουλευσω να προσπαθείς να απαλύνεις τη φύση από το βάρος της ρύπανσης μαζεύοντας σκουπίδια από το βουνό και προσπαθώντας να μην αφήνεις κενούς κάλυκες πίσω σου μετά το κυνήγι. Πολλή θα σε κοιτάζουν παράξενα αλλά εσύ να νιώθεις περήφανος. ;)
Si vis pacem, para bellum
Aggelos
Full Member

Δημοσίευση από Aggelos »

marinos.a έγραψε:Συμπληρώνοντας τους προηγούμενους και τους επόμενους εγώ θα σε συμβουλευσω να προσπαθείς να απαλύνεις τη φύση από το βάρος της ρύπανσης μαζεύοντας σκουπίδια από το βουνό και προσπαθώντας να μην αφήνεις κενούς κάλυκες πίσω σου μετά το κυνήγι. Πολλή θα σε κοιτάζουν παράξενα αλλά εσύ να νιώθεις περήφανος. ;)
Συμφονω γιατι μερικοι με κοιταζουν με μισο ματι , αλλα εγω δεν δινω σημασια γιατι ξερω οτι οποιος κοροιδευει κοροιδευει τον ευατο του και οχι τους αλλους..... :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

τουτο με τους καλικες αθελα μου εν το καμο στο κυνηγι του λαγου-περδικου λογο του οτι περπατο και ααααθελα μου πας την φαση ανιο το οπλο πετασουντε και βουρω :shock: στη ζικλα ομως παντα πριν φιο που το ποστο πανδα σορεφκοτες... τενεκουθκια μπουκαλες και και και και ειναι ο χαρος μου να τα βλεπω χαμε,ποσο μαλον να τα πετασω εγω!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”