Κυνηγι στο εξωτερικο

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Κυνηγι στο εξωτερικο

Δημοσίευση από Phinix »

Κοπελλια καλη μερα σε ολους,

Εχει κανενας κατι στο πιο πανω θεμα;
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: Κυνηγι στο εξωτερικο

Δημοσίευση από Phinix »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΒΡΗΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΒΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΕ Ι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Παιδια, για κυνηγι στο εξωτερικο , εγω βρηκα εδω και 3 χρονια 1 αθρωπο , που η δουλια του ειναι διαχιριστεις αγριας ζωης στο Manchester , και οποτε θελω να παω , το παιρνο τηλεφωνο και το κανονιζουμαι , πηγα την Παρασκευη που περασε , στουσ φασιανουσ παπιες και κουνελια , και τ ευχαριστιθηκαμε, και κατι αλλι παρες πηγαν για φασσες 3 οπλα ερηξαν 180 φυσσιγια.Και οι τημες του παρα πολυ λογικες...!!!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Ευχαριστω ρε φιλε,

Οταν λες λογικες, τι εννοας; Πανω κατω δηλαδη - και ι διαδηκασια για να παρω το σιεπεττο πανω ειναι μεγαλη ι οχι;

Η λαλακια οτι το γεριμο το Manchester κοφκει νακκο μακρια αλλα οκ.

Εξαρτατε απο το μηνα το τι θα κυνηγισεις;
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Φιλε , οι τημες του ειναι γιρος το 80 λιρες + 20 + το οπλο που σου το ενοικιαζει + τα φυσσιγια σου αλλο 10 λιρες το πολλυ .Γιρως τισ 100 λιρες ολη μερα.Εχει και κυνηγι με σκυλο, ολη μερα γιρος τις 170 ληρες , και μπωρεις νμα κτυπησεις οτι 8ελεις.Λαγους, κουνελια ,φασιανους ,παιρδικια , φασσες , Χηνες , φαραοκοτες.Το μονο που παγορευετε στην αγγλια ειναι τα τζικλοειδη, τζε πιστεψετεμε ετσι τζικλα εν θα δειτε αλλου ,επεια πορκτες κυνηγι τζε ηταν να μας φασσειν οι τζικλες!!!! :D :D :D :D
GEO1984
Full Member

Δημοσίευση από GEO1984 »

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΠΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΥΡΟΠΑΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ.Η ΑΔΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΥΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Πολλα καλα ρε κοπελλια, και καλλητερα να εχεις το δικο σου οπλο.
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Phinix έγραψε:Πολλα καλα ρε κοπελλια, και καλλητερα να εχεις το δικο σου οπλο.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!! ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΓΚΡΟΥΠ ΟΥΓΚΑΡΙΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΗ ΣΕΡΒΙΑ ΠΧ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ.ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΙΛΛΑΔΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ,ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΕΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΣΤΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΛΟ ,Ο ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΝ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΣ :lol: ΑΛΛΑ ΟΚ
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Παιδιά εγω πέρσι πήγα Ελλάδα για τζήκλες. Τρομερή εμπειρία. Έχει τόσα χρόνια που κυνηγώ στην Κύπρο και δεν ξανάζησα έτσι πράγμα. Φυσικά πήγα κάπως παράνομα γιατί δεν εβγαλα άδεια. Απλά έβγαλα ευρωπαικό δελτίο μεταφοράς κυνηγετικού και πήρα το όπλο μου. Τις μέρες που κυνηγήσαμε απο ότι μου είπαν οι φίλοι μου εκεί ήταν απο τις χειρότερες μέρες. Απλά να σας πώ οτι τη χειρότερη μου μέρα εκεί πήρα πάνω απο 70 πουλιά. Δέν με ενθουσίασε μόνο ο αριθμός των πουλιών που κτύπησα αλλά το όλο σκηνικό και η εμπειρία. Έλπιζω οτι θα τα καταφέρω να παω και φέτος.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”