μηχανακια τραχιλα τζικλα
- πανικος
μηχανακια τραχιλα τζικλα
πεστε τη γνωμη σας για το αν θα πρεπει να δικαιουμαστε να κυνηγαμε με μηχανακια την τραχιλα και την τζικλα.
εγω προσωπικα νομιζω οτι αν δε ν κρατας μηχανακι δεν κτυπας σχεδον τιποτε.
η θηρα να κυνηγα τους λαθροθηρες της νυχτας που δεν αφησαν λαγο και οσους εχουν τα διχτυα με τα μηχανακια
ολοι νυχτα για αμπελοπουλια και τζικλες.
ο κυνηγος που θα κτυπησει 20΄-30 πουλια δεν νομιζω να αφανισει το θηραμα.
η θηρα να κυνηγα τους λαθροθηρες της νυχτας που δεν αφησαν λαγο και οσους εχουν τα διχτυα με τα μηχανακια
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Re: μηχανακια τραχιλα τζικλα
Αμαν παεις στες τζιηκλες σε ενα τοπο που εχει 20 κυνηγους σε σχετικα μικρες αποστασεις ο ενας που τον αλλον ,παραδειγμα στα ποστα της κυπερουντας και βαλουν ουλλοι μηχανουι πεμου ην να μπου να γινει ????πανικος έγραψε:πεστε τη γνωμη σας για το αν θα πρεπει να δικαιουμαστε να κυνηγαμε με μηχανακια την τραχιλα και την τζικλα.
- πανικος
αμαν παεις στο κιτι που παω συχνα στες τραχιλες και οι μισοι κρατουν μηχανουιν τζε εσου εν κρατεις ποσες θα παιξεις?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
και αμαν μπει μια κοπή 200 τρασχήλες ξημερώματα σαββάτου ή κυριακής στο Μ-1 ή σε άλλες καθημερινες που εν γεμάτο κυνηγούς και μηχανάκια -πετε μου πόσες νομίζετε ότι θα γλιτώσουν? το ίδιο και με τα ορτύκια. οπού εσχει μηχανούδκια γινοντε εξοντώσεις.
Εγώ προσωπικά προσπαθώ ιδικά στις τζίκλες να πηγαίνω απόμεκρα που δεν εχει κυνηγούς με μηχανάκια και εχώ αρκετα καλές επιτυχίες. φτάνει να κανεις αναγνώρισέις τισ προηγούμενες μέρες και να ξέρεις και πού πάεις.
Εγώ προσωπικά προσπαθώ ιδικά στις τζίκλες να πηγαίνω απόμεκρα που δεν εχει κυνηγούς με μηχανάκια και εχώ αρκετα καλές επιτυχίες. φτάνει να κανεις αναγνώρισέις τισ προηγούμενες μέρες και να ξέρεις και πού πάεις.
- Browning Ultra plus
- Full Member
Χαιρετω τη παρεα,
Φιλε Πανικο, εγω νομιζω οτι εφοσον ειναι απαγορευμενα καλο ειναι να μην τα χρησιμοποιουμε. απο εκει και περα εγω τα μηχανακια τα θεωρω Ηληθια γιατι καμνουν πολλυ θορυβο και στο τελος δεν ακουεις τις τζικλες που ρεσσουν πανω που τη κκελλε σου.
Και να εδικαιουμασταν Παλι δεν θα χρησιμοποιουσα ετσι πραμα. Ηταν να παω με τη παρεα μου να σταθω γυρω που τους "εξυπνους" τζαι να τους τες πεζω. Η ηταν να τους τες λαωνω που μαρκρα για να μεν παιξουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ.
Φιλε συγνωμη που πρεπει να το πω αυτο το πραμα.. αλλα νομιζω εισε σε λαθος κατευθυνση.
Το Κηνυγι ειναι, Αθλημα, Χομπι, η Ζωη μας και Οχι κρεατοσυλλογη. Τωρα αν τρεφεις την οικογενει σου με τα θυραματα τοτε ΝΑΙ συμφωνω μαζι σου.
Ομως για μενα ΜΑΓΚΑΣ ειναι εκεινος που τις παιζει Χωρις τεχνιτα μεσα... Αν δεν βρεις φιλε μου τοτε αρχεισε περπατημα. Να τις παιζεις σηκοτες.
Αυτα απο Εμενα και η παραπανω ειναι απλα η Δικη Μου αποψη και φυσικα Χωρις να θελω να Θειξω κανενα.
Φιλε Πανικο, εγω νομιζω οτι εφοσον ειναι απαγορευμενα καλο ειναι να μην τα χρησιμοποιουμε. απο εκει και περα εγω τα μηχανακια τα θεωρω Ηληθια γιατι καμνουν πολλυ θορυβο και στο τελος δεν ακουεις τις τζικλες που ρεσσουν πανω που τη κκελλε σου.
Και να εδικαιουμασταν Παλι δεν θα χρησιμοποιουσα ετσι πραμα. Ηταν να παω με τη παρεα μου να σταθω γυρω που τους "εξυπνους" τζαι να τους τες πεζω. Η ηταν να τους τες λαωνω που μαρκρα για να μεν παιξουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ.
Φιλε συγνωμη που πρεπει να το πω αυτο το πραμα.. αλλα νομιζω εισε σε λαθος κατευθυνση.
Το Κηνυγι ειναι, Αθλημα, Χομπι, η Ζωη μας και Οχι κρεατοσυλλογη. Τωρα αν τρεφεις την οικογενει σου με τα θυραματα τοτε ΝΑΙ συμφωνω μαζι σου.
Ομως για μενα ΜΑΓΚΑΣ ειναι εκεινος που τις παιζει Χωρις τεχνιτα μεσα... Αν δεν βρεις φιλε μου τοτε αρχεισε περπατημα. Να τις παιζεις σηκοτες.
Αυτα απο Εμενα και η παραπανω ειναι απλα η Δικη Μου αποψη και φυσικα Χωρις να θελω να Θειξω κανενα.
μηχανουθκια ζε πελαρες!!! παιζεις 3-4 το προι που ρεσουν ααααανννν δεν εχει μετα παεις σε ενα ποταμο τικι τοκο ασεν καλα τα ποθκια που μας εδοκεν ο θεος εν να παιξεις αλλο 6-7 να καμις την τουζινα σου ως τες 10 το προι!!! τη τα θελετε τα μαυρογεριμα αφου απαγορευνται...εχει τοσους αλλους τοπους και τροπους να πιασις ζικλες που επιτρεπουντε θεμας και εισαι και ανενιας! εγω σπανια παιζω παραπανο που 15 αλλα σπανια πεφτω κατω που 8 παιζει και 2-4 ο πατερας και ολοχρονα εχουμε ζικλες μες το θαλαμο... για να καταλαβης φιλε Πανικο προχτες εφαμε τες τελεφτεες!!! αν εβαλα μηχανακι και επαιζα και εγω 30 που λαλις ηταν να τες πετασω μετα, το ιδιο και εσυ ενζε χορτασιο. οπως λεει και ο canis οταν κανεις αναγνορισεις βρισκεις περιοχες που δεν εχει μηχανακια και χτιπας πουλια...και αν δεν εχει κρατατε ποθκια μου καλα ζε παλε εν να γεμοσει ο περτικοδετης 

-
- Full Member
ρε παιθκια τζινο το μαυρο που το τζιλας τζε καμνει σαν την τζικλα επιτρεπετε???
Μπράβο ρε Σωτήρη, Παν μέτρο άριστο!!!!
και εγώ περιπού έτσι κυνιγώ, αν δεν πολλοκινούντε πουλία για να κάτσω σε κανένα πέρασμα ή λίμπισμα, μετά το πόφήσημα πάω στισ σηκωτές και μετά σπίτι μέχρι την ώρα που θα πάω τζίταστρο.
Τα μηχανάκια κοπέλια προσωπικά νομίζω ότι εκείνοι που τα χρησιμοποιούν δεν έχουν υπόθεση και σαν κυνηγοί αλλά προπάντων σαν Συνκυνηγοί οι συνάδελφοι. όπως χάνω εγώ το σάββατο μου για να έβρώ πουλία ας πράξουν και οι άλλοι.
Και στο βουνό δεν ειναί κανένας μόνος. Όλοι πληρώνουμεν άδια, όλοι θέλουμε να πάμε κυνήγι να σπάσει η ρουτίνα, όλοι ξυπνούμε που τα χάράματα για να κάνουμε το χόμπι μας και όλοι τρώμε το τσουχτερό κρύο του γεννάρι- φεβράρη, και περνούμε και λιγότερο χρόνο με την οικογένεια μας όταν είμαστε κυνήγι. Τωρά αν νομίζουν εκείνοι που χρησιμοποιούν τα μηχανάκια για να φέρουν τα πουλιά κοντά τους και μακρυά απο τους υπόλοιπους, ότι εν ποιό εξυπνοί που όλους εμάς τους υπόλοιπους τοτέ δεν είναι παρα μόνο αναίσθητοι και αμπάλατοι. ατε να δικαιολογήσης κανένα 60αρι 70αρι κυνηγό τζιλιαρά που δεν σώνει να κσομακρύσει κάν που το αυτοκίνιτο αλλά να βλέπεις άτομα 18-40 χρόνων και σε καλή φυσική κατάσταση να κυνηγάνε με μηχανούα είναι απαράδεκτο και έτσι άτομα δεν θα έπρεπε να είναι κάτοχοι άδειας κυνηγίου.
και εγώ περιπού έτσι κυνιγώ, αν δεν πολλοκινούντε πουλία για να κάτσω σε κανένα πέρασμα ή λίμπισμα, μετά το πόφήσημα πάω στισ σηκωτές και μετά σπίτι μέχρι την ώρα που θα πάω τζίταστρο.
Τα μηχανάκια κοπέλια προσωπικά νομίζω ότι εκείνοι που τα χρησιμοποιούν δεν έχουν υπόθεση και σαν κυνηγοί αλλά προπάντων σαν Συνκυνηγοί οι συνάδελφοι. όπως χάνω εγώ το σάββατο μου για να έβρώ πουλία ας πράξουν και οι άλλοι.
Και στο βουνό δεν ειναί κανένας μόνος. Όλοι πληρώνουμεν άδια, όλοι θέλουμε να πάμε κυνήγι να σπάσει η ρουτίνα, όλοι ξυπνούμε που τα χάράματα για να κάνουμε το χόμπι μας και όλοι τρώμε το τσουχτερό κρύο του γεννάρι- φεβράρη, και περνούμε και λιγότερο χρόνο με την οικογένεια μας όταν είμαστε κυνήγι. Τωρά αν νομίζουν εκείνοι που χρησιμοποιούν τα μηχανάκια για να φέρουν τα πουλιά κοντά τους και μακρυά απο τους υπόλοιπους, ότι εν ποιό εξυπνοί που όλους εμάς τους υπόλοιπους τοτέ δεν είναι παρα μόνο αναίσθητοι και αμπάλατοι. ατε να δικαιολογήσης κανένα 60αρι 70αρι κυνηγό τζιλιαρά που δεν σώνει να κσομακρύσει κάν που το αυτοκίνιτο αλλά να βλέπεις άτομα 18-40 χρόνων και σε καλή φυσική κατάσταση να κυνηγάνε με μηχανούα είναι απαράδεκτο και έτσι άτομα δεν θα έπρεπε να είναι κάτοχοι άδειας κυνηγίου.
φίλε μόδεστε όλες οι συσκευές που μιμούντε πουλία είναι παράνομές αλλά τουλάχιστο με αυτό δεν ενοχλείς ιδιαίτερα τους υπόλοιπους......Μοδεστος έγραψε:ρε παιθκια τζινο το μαυρο που το τζιλας τζε καμνει σαν την τζικλα επιτρεπετε???
Με αυτά τουλάχιστο το πολλί πολλί να σου το κατάσχουν δεν νομίζω να καταγγελθείς σε αστυνομικό σταθμό για κάτι τέτοιο
-
- Full Member
τελικα εν εξωδικο που να κοφκουν οξα εννα σσιη ανακρισεις τζιαι δικαστηρια?