ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
- mariosgeri
- Full Member
ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ DVD ΜΕΣΑ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ DVD ΜΕΣΑ
-
- Full Member
Re: ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
Φίλε Μάριε το νέο τευχος θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα και θα έχει dvd με κυνήγι στην Κύπρο δική μας παραγωγής όπως είναι άλλωστε και όλα τα άλλα που κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα.mariosgeri έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
-
- Full Member
dvd για λαγο?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ναι τσαι τσίκλαςJiniosEmba έγραψε:dvd για λαγο?
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Ρε Παιδια , να σας παρακαλεσω αν θα ηταν ευκολο να μου στειλεται το περιοδικο στιν Αγγλια , θα ηθελα πολλα να δω το περιοδικο, αλλα περισσοτερο το DVD. Εντομεταξυ εξηχασα ρε Αριστε μου να σου πο να μου δοκις μια καμερα να φερο Αγγλια μαζι μου ,γτ αυριο ι μεθαυριο το απογευμα ,μαλλον τηα παω τζηταστρο παπηρας και χηνας.Ηταν να φκαλουμεν κανενα πλανο γμτ, εντομεταξυ σε 2 εφτομαες θα παο κυνηγι φασσας .Πε μου καμι σελιδα να αγορασω εγω μια καμερα να φκαλω κανενα πλανο!!!!! 

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Δέν θα έρθεις για την πρώτη Κυριακή του πέρτικου , ???? κάμερα ΄να σου στείλω web page να πιάσεις να τραβάςRODOSTHENIS έγραψε:Ρε Παιδια , να σας παρακαλεσω αν θα ηταν ευκολο να μου στειλεται το περιοδικο στιν Αγγλια , θα ηθελα πολλα να δω το περιοδικο, αλλα περισσοτερο το DVD. Εντομεταξυ εξηχασα ρε Αριστε μου να σου πο να μου δοκις μια καμερα να φερο Αγγλια μαζι μου ,γτ αυριο ι μεθαυριο το απογευμα ,μαλλον τηα παω τζηταστρο παπηρας και χηνας.Ηταν να φκαλουμεν κανενα πλανο γμτ, εντομεταξυ σε 2 εφτομαες θα παο κυνηγι φασσας .Πε μου καμι σελιδα να αγορασω εγω μια καμερα να φκαλω κανενα πλανο!!!!!
-
- Full Member
Άριστε, Πέτρο ημερομηνία και ώρα που θα κυκλοφορήση το τεύχος. Εκαταντήσετε μας να αγωνιούμε ρε παιδκιά.
Χαιρετώ,
pant
Χαιρετώ,
pant
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε δυστηχώς εμείς το πέρνουμε τυπογραφείο και αυόί μας λένε πάνω κάτω μια ημερομηνία χωρίς να είναι σίγουροι λόγο μηχανημάτων -μηχανικών προβλημάτων και διαφόρων άλλων εξογενών παραγόντων που μπορεί να αντιμετωπίσουν κατά την εκτύπωση. Υπολογίζουμε ότι μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο θα είναι στα περίπτερα.pant έγραψε:Άριστε, Πέτρο ημερομηνία και ώρα που θα κυκλοφορήση το τεύχος. Εκαταντήσετε μας να αγωνιούμε ρε παιδκιά.
Χαιρετώ,
pant
-
- Full Member
Παιδιά κατανοητότατο!!! Απλά αστειευόμουν.
-
- Full Member
Για σας λεβεντες μου .Τελικα το περιοδικο θα κικλοφοριση αυτην τη βδομαδα .?