ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mariosgeri
Full Member

ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από mariosgeri »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ DVD ΜΕΣΑ
editor
Full Member

Re: ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από editor »

mariosgeri έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ DVD ΜΕΣΑ
Φίλε Μάριε το νέο τευχος θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα και θα έχει dvd με κυνήγι στην Κύπρο δική μας παραγωγής όπως είναι άλλωστε και όλα τα άλλα που κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα.
JiniosEmba
Full Member

Δημοσίευση από JiniosEmba »

dvd για λαγο?
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

JiniosEmba έγραψε:dvd για λαγο?
ναι τσαι τσίκλας
Προσέχουμε...για να έχουμε
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Ρε Παιδια , να σας παρακαλεσω αν θα ηταν ευκολο να μου στειλεται το περιοδικο στιν Αγγλια , θα ηθελα πολλα να δω το περιοδικο, αλλα περισσοτερο το DVD. Εντομεταξυ εξηχασα ρε Αριστε μου να σου πο να μου δοκις μια καμερα να φερο Αγγλια μαζι μου ,γτ αυριο ι μεθαυριο το απογευμα ,μαλλον τηα παω τζηταστρο παπηρας και χηνας.Ηταν να φκαλουμεν κανενα πλανο γμτ, εντομεταξυ σε 2 εφτομαες θα παο κυνηγι φασσας .Πε μου καμι σελιδα να αγορασω εγω μια καμερα να φκαλω κανενα πλανο!!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

RODOSTHENIS έγραψε:Ρε Παιδια , να σας παρακαλεσω αν θα ηταν ευκολο να μου στειλεται το περιοδικο στιν Αγγλια , θα ηθελα πολλα να δω το περιοδικο, αλλα περισσοτερο το DVD. Εντομεταξυ εξηχασα ρε Αριστε μου να σου πο να μου δοκις μια καμερα να φερο Αγγλια μαζι μου ,γτ αυριο ι μεθαυριο το απογευμα ,μαλλον τηα παω τζηταστρο παπηρας και χηνας.Ηταν να φκαλουμεν κανενα πλανο γμτ, εντομεταξυ σε 2 εφτομαες θα παο κυνηγι φασσας .Πε μου καμι σελιδα να αγορασω εγω μια καμερα να φκαλω κανενα πλανο!!!!! ;)
Δέν θα έρθεις για την πρώτη Κυριακή του πέρτικου , ???? κάμερα ΄να σου στείλω web page να πιάσεις να τραβάς
pant
Full Member

Δημοσίευση από pant »

Άριστε, Πέτρο ημερομηνία και ώρα που θα κυκλοφορήση το τεύχος. Εκαταντήσετε μας να αγωνιούμε ρε παιδκιά.

Χαιρετώ,
pant
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

pant έγραψε:Άριστε, Πέτρο ημερομηνία και ώρα που θα κυκλοφορήση το τεύχος. Εκαταντήσετε μας να αγωνιούμε ρε παιδκιά.

Χαιρετώ,
pant
Φίλε δυστηχώς εμείς το πέρνουμε τυπογραφείο και αυόί μας λένε πάνω κάτω μια ημερομηνία χωρίς να είναι σίγουροι λόγο μηχανημάτων -μηχανικών προβλημάτων και διαφόρων άλλων εξογενών παραγόντων που μπορεί να αντιμετωπίσουν κατά την εκτύπωση. Υπολογίζουμε ότι μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο θα είναι στα περίπτερα.
pant
Full Member

Δημοσίευση από pant »

Παιδιά κατανοητότατο!!! Απλά αστειευόμουν.
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Για σας λεβεντες μου .Τελικα το περιοδικο θα κικλοφοριση αυτην τη βδομαδα .? ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”