Videos αποκλειστικά από μελή

Απάντηση
Demetris
Full Member

Re: Videos αποκλειστικά από μελή

Δημοσίευση από Demetris »

KILLER έγραψε:Φίλε Δημήτρη Σάββα! Πολλά ωραίο το βίντεο σου! Αλλά νομίζω ότι εν θκίο οι φκιακάες που εφύαν που το ίδιο σημείο! κοίταξε καλά δεξιά του πρώτου τζαι θα τον δεις! Επίσης μετά στο δεύτερο λεπτό κοντά κάτι ταράσσει μέσα στον Θάμνο ενώ ο σκύλος σου είναι αριστερά μέσα στες ελιούδες! αν δεν έχεις άσπρο σκύλο...........;)
Καλή και ασφαλισμένη τελευταία εξόρμηση!
Κυριε Σαββα ο φιλος killer εχει δικαιο φευγουναι 2 λαγοι στο 0.55 ο δευτεροσ φενεται που ασπριζει προσ στιγμη....για την φαση στο 2.00 λεπτο δεν καταλαβα κατι!! Μαλλον υπηρχε βατουρα..?
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Demetris έγραψε:
KILLER έγραψε:Φίλε Δημήτρη Σάββα! Πολλά ωραίο το βίντεο σου! Αλλά νομίζω ότι εν θκίο οι φκιακάες που εφύαν που το ίδιο σημείο! κοίταξε καλά δεξιά του πρώτου τζαι θα τον δεις! Επίσης μετά στο δεύτερο λεπτό κοντά κάτι ταράσσει μέσα στον Θάμνο ενώ ο σκύλος σου είναι αριστερά μέσα στες ελιούδες! αν δεν έχεις άσπρο σκύλο...........;)
Καλή και ασφαλισμένη τελευταία εξόρμηση!
Κυριε Σαββα ο φιλος killer εχει δικαιο φευγουναι 2 λαγοι στο 0.55 ο δευτεροσ φενεται που ασπριζει προσ στιγμη....για την φαση στο 2.00 λεπτο δεν καταλαβα κατι!! Μαλλον υπηρχε βατουρα..?
βατουρα????? :lol: :lol: πρεπει να εχει δυο και που βρεθονται δυο λαγοι σε μια περιοχη ετσι καιρους που φτασαμε?
Κυριακη - Τεταρτη απο το πρωι ως την νυχτα με σκυλους να μην σταματουν λεπτο , ειναι ενα χαλι μαυρο φετος.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

dimitris savva έγραψε:ειναι η πρωτη ληψη που εκανα και ειμαι ευχαριστημενος απο την ποιοτητα της εικονας, ειναι μικρη camera και πολυ ευκολη την χρηση.

https://vimeo.com/82711928
Φίλε Δημήτρη τι κάμερα είναι αν επιτρέπετε?
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Εχω δεί ακρετά video με κυνηγετικές στιγμές αλλά αυτό του Δημήτρη είναι μακράν το καλύτερο σε λήψη.Συγχαρητήρια!!!!

Τα πλάνα είναι εντυπωσιακά και διακρίνονται όλες οι λεπτομέρειες. Πράγματι είναι δύο οι λαγοί που φαίνονται και μάλιστα έφυγαν σχεδόν από το ίδιο σημείο.
ENlykosAu12
Full Member

Δημοσίευση από ENlykosAu12 »

πολλη ωρεαα videos !! παιδια που βρισκουμε καμερες?? και ποσα
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ENlykosAu12 έγραψε:πολλη ωρεαα videos !! παιδια που βρισκουμε καμερες?? και ποσα

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 73&start=0
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Πολύ ωραίο βίντεο και πράγματι είναι 2 λαγοί που φαίνονται !!!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

α ρε δημητρη και εμενα ετσι μου εκαμναν φετος αλλα αυτα παθενουμε οσι κυνηγουμε χωρης ασηρματους,σκοπους, θαλαμοφυλακες και αλφαμιτες :lol: :lol: πολλα ωραια πλανα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

αμμά το παιχνίδι εν 50-50 αξίζει να το παίζεις αμμα εν στημένο παρέτα τι σημασία έχει η νίκη όταν δέν είναι ίσος ο αγώνας, σε όλο τον κόσμο έχουν προχωρήσει στην αντικατάσταση των 12 αριών με 20άρια και 36άρια για να υπάρχει περισσότερη δυσκολία και πρόκληση και στην Κύπρο αν ήταν δυνατό ήταν να επιστρατεύσουμε ελικόπτερα και s300 άμπα και γλιτώσει κανένας λαός. Είμαι σίγουρος ότι και ο Δημήτρης πήρε μεγάλη ικανοποίηση που είδε τους λαγούς γιατί απο τι μία ξέρει ότι τα σκυλιά του ήταν και πάλι σωστά και απο την άλλη ότι υπάρχει υλικό και για του χρόνου
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εγώ μόνο τζίνον στα 50-κάτι δευτερόλεπτα είδα, ο άλλος πότε φένεται;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”