ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ 2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Re: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ 2015

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Εμας στη Λεμεσο εφτυσε μας.....
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

παμε για δυνατα βολιστρα την κυριακη :lol:
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ημιορεινη λεμεσος πολλυ νερο :-D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ 2015

Δημοσίευση από Pathfinder »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:παμε για δυνατα βολιστρα την κυριακη :lol:
Βολιστρα να θελεις :)...βαρτε τις γληορες (4Χ4) κοπελια και μεν καμνετε μαγκιες ...λιο περπατημα εν εβλαψε κανενα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Re: Re: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ 2015

Δημοσίευση από stelios25 »

Καλησπέρα σας..
Αρκετές οι νεφώσεις στην περιοχή μας όπου θα μας απασχολούν τις επόμενες ώρες αλλά και αύριο..Η αιτία είναι και ένα ασθενές χαμηλό βαρομετρικό νοτιοδυτικά μας στην Αίγυπτο το οποίο κινείται ανατολικά-βορειοανατολικά το όποιο επίσης φέρνει και κάποιες βροχές στην περιοχή νότια-νοτιοδυτικά της Κύπρου μέσα στην θάλασσα(χάρτης 2)..
Πιθανόν όπως κινείται να επηρεάσει με λίγες βροχές τις νότιες περιοχές της Κύπρου κατά τις μεσημεριανές ώρες αύριο Κυριακή(2/11)..
Γενικά η ημέρα αύριο φαίνεται με ηλιοφάνεια νεφώσεις που κατά διαστήματα τοπικά πιο αυξημένες με πιο λίγες βροχές από ότι τις τελευταίες ημέρες..
Τώρα θα δώσω κάποιες άλλες πληροφορίες για τους κυνηγούς(κανονίστε θέλω λαγό ) που μου ζητήσανε..
Η υγρασία από τις 02:00-06:00 το πρωί σε ορεινές-ημιορεινές αλλά και σε νότιες παράλιες περιοχές θα είναι από 70-85% ενώ στις υπόλοιπες περιοχές στο 60-70%..Από τις 6 το πρωί και μετά θα πέσει γενικά στο 50-60% περίπου..
Οι άνεμοι από τις 02:00-08:00 κυρίως βόρειοι-βορειοδυτικοί ασθενής 2 έως 3 μποφώρ το πολύ..Από τις 8-9 περίπου στα παράλια θα αρχίσουν να γυρίζουν σε νότιους-νοτιοδυτικούς 3-4 μποφώρ κυρίως στα νότια-νοτιοανατολικά η ενίσχυση..Σε ορεινά και εσωτερικό δυτικοί-βορειοδυτικοί 2-3 μποφώρ..
Από το απόγευμα και μετά θα γυρίσουν παντού σε βορειοδυτικούς 3-4 μποφώρ..
Για οτιδήποτε άλλες πληροφορίες μπορείτε να ρωτήσετε Καλα κυνηγια και ασφαλισμενα να επιστρεψετε ασφαλης στα σπιτια σας πανο απολα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Timothy
Full Member

Δημοσίευση από Timothy »

Ευχαριστούμε Στέλιο. Εύχομαι καλά κυνήγια με ασφάλεια σε όλους.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Timothy

Μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτό που εσύ θα πρέπει να κάνεις και μην απαιτείς να κάνουν αυτό που εσύ δεν κάνεις.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Ρε Στελιο μου μα πιανεις και παραγγελιες τωρα?;):) Ρε μεν τους ακουεις τουτους και θα σε φκαλουν νοκαουτ με τις υγρασιες και τους αεριες τους.Θα θελουν να ξερουν την ωρα της επωμισης τι αερα εχει, υγρασια, θερμοκρασια, φορα της γης, που βρισκεται ο αναδρομος Ερμης σε συναρτηση με τον Δια πριν πατησουν την σκανδαλη...;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Re:

Τι να καμω και εγω ρε φιλε προσπαθω οτι μπορω να σας βοηθησο.....:))))..πανω απο ολα ασφαλεια φιλε μου και μεν ακουτε αν εισαξ πανο του πεφτει και δια και κουρτουμπελες:))
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

stelios25 έγραψε:Τι να καμω και εγω ρε φιλε προσπαθω οτι μπορω να σας βοηθησο.....:))))..πανω απο ολα ασφαλεια φιλε μου και μεν ακουτε αν εισαξ πανο του πεφτει και δια και κουρτουμπελες:))
Σωστος!:D
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Re: Re: Re:

Καλησπέρα αγαπητά μου μέλη..
Ο Οκτώβριος τελίωσε όπου μας έδωσε αρκετές βροχές(όσοι θυμούνται πριν ακόμα μπει ο Οκτώβρης μιλούσα για ένα Οκτώβρη με αρκετές βροχές περισσότερες βροχές και από τον Σεπτέμβριο) σε όλη την Κύπρο σχεδόν..Ο μέσος όρος έφτασε στο 40.9mm σε σχέση με τον Σεπτέμβριο που έφτασε στα 9.8mm..Τριπλάσια η διαφορά..Εγώ το έλεγα αλλά με αμφισβήτησαν αλλά η φύση με επαλήθευσε για ακόμα μία φορά..
Μπορείτε να δείτε τις ποσότητες μέσα από το file που σας έβαλα που δείχνει αξιόλογες βροχές σε αρκετές περιοχές με βάση την κανονική εκτός από τις ορεινές περιοχές που ήτανε πιο χαμηλά τα ποσοστά..
Γενικά μιλούσανε(αυτοί που βγάζουνε 3μηνιαίες προβλέψεις) για ένα ξηρό Οκτώβριο που στο τέλος φάνηκε το αντίθετο..
Σε παλαιότερη μου αναφορά μίλησα και για ένα πολύ βροχερό Νοέμβριο(με βάση τα μηναλάγια)..Μέχρι στιγμής μέσα από τους χάρτες πρόβλεψης μέχρι και τα μέσα του Νοέμβρη δεν φαίνονται βροχές για την Κύπρο..Παρόλο αυτό εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε αρκετές βροχές και αυτό το μήνα που πιθανόν να έρθουνε μετά τις 17/11..Τώρα αν πάει μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη χωρίς βροχές θα φανεί και μέσα στις επόμενες ημέρες..Εγώ θα το παρακολουθώ για να δίνω συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη του καιρού..
Η θερμοκρασία μέχρι και τις 15/11 φαίνεται να κυλά περίπου στα κανονικά επίπεδα για τον μήνα..Πάνω κάτω 1-3 βαθμούς δεν είναι αφύσικο..
Στο εσωτερικό η κανονική θερμοκρασία είναι 22 βαθμοί στα δυτικά 22.4 στα νότια 22.6 στα ανατολικά 22.4 και στα ορεινά 12.8..
Με λίγα λόγια με βάση τους χάρτες πρόβλεψης μέχρι και τις 15-16/11 δεν φαίνεται κάτι αξιόλογο και πιθανόν ο καιρός από τις 17/11 και μετά να αλλάξει με βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας..
Είναι η τάση του καιρού και αναλόγως θα δούμε την εξέλιξη του καιρού μαζί και μέσα από χάρτες που θα αναλύω..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”