Κοπή Βασιλόπιττας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Κοπή Βασιλόπιττας

Δημοσίευση από Laurona »

Αριστε , αν ειμαστεν καλα,εμεναν λοαρκασμε μαζι με τον Μιχαλην.

Εννα ρτει ποτζι να πιασει εισητηρια.

Ατε να βρεθουμεν που κοντα οι φιλοι, τζιε εσιει τζιαιρο πολυν.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

Laurona έγραψε:Αριστε , αν ειμαστεν καλα,εμεναν λοαρκασμε μαζι με τον Μιχαλην.

Εννα ρτει ποτζι να πιασει εισητηρια.

Ατε να βρεθουμεν που κοντα οι φιλοι, τζιε εσιει τζιαιρο πολυν.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕ ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΟΤΙ ΕΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΝ ΜΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΝΝΟΗΣ.
ΚΑΛΑ ΚΑΜΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΗ ΠΙΣΩ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΙΝΗ ΠΙΤΤΑ ΦΕΤΟΣ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εξεκαθαρισα μαστρε μου :) .....εσυ δεν εισαι Μιχαλης, εισαι ΜΑΣΤΡΕ Μιχαλης, εν τιθεται θεμα συγχησης.

Οχι πιττα εν θα γενει, εννα τον καμω γω :D

Απλα εννα τον βαλω πισω με στην κασια, στο στραφιν για να μεν μου καμει το αυτοκινητο αχρηστο :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

επιασα τα πηλε ρε τσαλαβουττι!!!
σασε την ορεξη σου κ εν να εχει πολλη φαι..!!!
οσοι θελουν να γνωρισουν τον χρυσανθο εν να ειναι ο τυπος π εν να που πανω π ενα πιατο κ ο μονος λογος π εν να σταματησει ναν π πανω τ εν επειδη εν να παει να το ξαναγεμωσει..φημες λενε πως επειδη περσυ δεν εγινε ο διαγωνισμος τσιαττιστου απογοητευτηκε πολλα και φετος λαμβανει μερος μαζι με ανθιμο και μαρινο στον διαγωνισμο "Ωχ Παναια μου.."

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! μην φερεται τα μωρα σας μαζι σας ειδικα αμαν ειναι πολλα μικρα..τουτοι τρων και μωρα με τα pambers..το στομαχι τους αλεθει τσιγκο..

μαστρε μου δαμε εχουμε προβλημα..τι εννοεις μιτση???πε καλυτερα πως εισαι εσυ μεγαλος παραδεχτου το οι να μας λαλεις κ μιτσιους ομως....μα ενομισες ο χρυσανθος κοφκει πισω???κεινον ποιος εν να τον φερει???επηαμε στην χοροεσπεριδα των φοινικαρκων και που εκατσαμε..???διπλα π το ψυγειο με τες μπυρες..
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πρωτον
Ο Ανθιμος και ο Μαρινος τρωσιν, εγω δεν τρω, τσιμπω.
Δευτερον
Οσπου πινω ποτο, το πιατο μου δεν το σηκωνει κανενας, εν και σημαινει οτι εξαναγεμωσα το , απλα τρω σιγα.
τριτον......μεν λαλεις που παμε και που καθουμαστε......εν θα διουν προσφορες μετα τα κεττερινγ στο κοσμο που καμνει παρτυ :lol:
τεταρτον, μπυραν εν θα πιεις ετσι τζιαιρον και να κατσεις διπλα μου, η ζιβανιαν θα πιεις, η κονιακιν, η ουισκιν.
Πεμπτο, ξαναθκιεβαστα προηθγουμενα 4 να τα εμπεδωσεις, και μεν τα ψαλεις του μαστρε Μιχαλη, γιατι μπορει να εν διμμενο το χερι του, μα αν πει και αστραψει σου την εννα σε προσοχην ουλλη νυκτα :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

να σου αλλαξω παρατσουκλι καλο και αντι τσαλαβουττην να σε λαλω τσιμπιδα αφου τσιμπας..ο μαρινος κ ανθιμος μασουν τα εσυ τρωεις τα αμασητα εν να μ πεις τσιμπας..
τρωει τοσο σιγα αλλα γεμωνει το τοσο γρηορα..ζαβαλε μου..
μα κ να μεν πω π παμεν αφου φκαλει ματιν..αλλο λιο κεινη την μερα να στειλεις κ τον χριστοφορο να μας φερει αφου εμαθε μας κεινος π τες ανοιε κ "αντρεπεσουν"
αν κανονισει ο αριστος οι ζιβανιες ναν τσακριν να πιουμε ζιβανια αλλα μαστρε μιχαλη εσυ εισαι μιτσης να πιεις χυμο..ατε το πολυ κοκα κολα κ κεινο μονο αν η βουλα πει το οκ...οι να φκεις π το σπιτι κ να παιζει το αππαριν σου αα ερκεται με το μαδρατζιν και βουρα σε οπως την πεπα..!!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ...

παει ο χρυσανθος στον γιατρο..
-γιατρε μου ειμαι 1.75 υψος πιο εν το ιδανικο βαρος μου?
-περιπου 70κιλα

φεφκει ο χρυσανθος ολο χαρα ερκεται με υφακι και λεει μου..
-μολις ηρτα που τον γιατρο κυριε μου και ξερεις τι μου ειπε..??
-τι σου ειπε..?
- ειπε μου πως δεν ειμαι χοντρος.....αλλα ψηλος.....!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Καλα ρε καλα, εννα σε σασω, μεν μου αγχωνεσε, :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Εν να νομισει τζαι κανενας που εν μας ξερει οτι εν ναναι σαν την εκπομπη της Αννιτας Πάνια την Παρασκευη ρε κοπελια..... :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πε μου οτι εννα τραγουδησεις..... :lol: :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πανικος Setter έγραψε:Aνθιμε τι πουκάμισο θα βάλεις :?: :lol: :lol:
Πουκαμισον οτι θελει ας βαλει , κολαν να μεν βαλει, και θωρω τον Λουι να τριφει τα σιερκα του για τους πελατες :lol: :lol:

Ενναπαθουμεν ανακοπη :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”