Φιλε Τασο δεν νομιζω να νευριασα σε καμια περιπτωση αλλα ουτε και να παρεκτραπηκα, απεναντιας προσπαθω να βοηθησω αλλα ατομα εδω να μην παρεκτρεπονται τοσο εντος οσο και εκτος συνορων εκθετοντας το συνολο.Tasozzz έγραψε:Κάλμαρε ρε MR F3,ετσίππωσες πάς τον άνθρωπο να τον φάεις και άμαν εχεις πρόβλημα με το forum να μεν ξανα μπείς μέσα για να μεν νευριαζεις με τούτα που διαβάζεις.
Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ετσι ανθρώποι σε υψηλά πόστα που κάμνουν μ******ς.
Περαν απο αυτο συμφωνω οτι υπαρχουν ατομα υψηλα υσταμενα που παρανομουν και αυτο γιατι η πλειοψηφια κλεινει τα ματια σε αυτους, ειμαι υπερ του να πληρωνουν για οποιοδηποτε σφαλμα τους και παραδειγματικα μαλιστα, γι αυτο εκανα την αναφορα μου οποιοσδηποτε και να ειναι.
Φιλε Σωτηρη, νομιζω δεν αντιλαμβανεσαι τα γραφομενα μου και εκτος αυτου τα παρερμηνευεις. Επισης σε καμια περιπτωση δεν εδωσα χαρακτηρισμους για το ατομο σου γι αυτο δε σου επιτρεπω να βαζεις λογια στο "στομα" μου. Θεωρω τη συμπεριφορα μου κοσμιοτατη και μεσα στα σωστα πλαισια των κανονων του φορουμ, εκτος και εαν υπαρχει κανονισμος που να μας απαγορευει να σχολιαζουμε, διαφωνουμε και εκφερουμε αποψη εναντι συγκεκριμενων ατομων και θεματων.
Δεν ειναι θεμα σε πιστευω ή δε σε πιστευω αλλα το θεμα ειναι να λεμε κατι οταν εχουμε πραγματικα να πουμε κατι χωρις να εκθετουμε συνολα αλλα συγκεκριμενα και τεκμηριωμενα και οχι στο περιπου. περισσοτερο δε οταν αφηνουμε να αιωρηται το ονομα της ομοσπονδιας, που θα μπορουσε να ηταν ο οποιοσδηποτε οργανισμος κυβερνητικος ή ιδιωτικος που πιστεψε με εαν ηταν ιδιωτικος θα λαμβανε τα μετρα εναντι δυσφιμησης που αναφερει ο φιλος lagomania...
Αυτο που πραγματικα δε με εκπλησει ειναι το οτι αρκετοι δεν καταλαβαν το νοημα της παρεμβασης μου κατι που φενεται και απο το επιπεδο σκεψης. Οι εγγλεζοι λενε think out of the box στην Κυπρο ομως εχουμε μονο το box το πρωτο μισο το αγνοουμε...
Παιρετερω μεταφραση των γραφομενων μου απο τα ελληνικα δεν μπορω να κανω για να ειμαι πιο κατανοητος γι αυτο αντιλαμβανομαι οτι καποια ατομα θα σχολιασουν με το συνηθισμενο χαρακτηριστικο του που σου νευκω που παεις ετσι εαν δεν ειναι σιγουροι οτι μπορουν να επεξεργαστουν το αποτελεσμα μιας αναγνωσης ας μην πυροδοτουν το κλιμα αφου δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε μεταξυ μας τουλαχιστον απροσωπα.