ΚΛΟΠΗ ΤΡΙΓΟΝΙΟΥ!!!

Κλειδωμένο
Mr. F3
Full Member

Re: ΚΛΟΠΗ ΤΡΙΓΟΝΙΟΥ!!!

Δημοσίευση από Mr. F3 »

Tasozzz έγραψε:Κάλμαρε ρε MR F3,ετσίππωσες πάς τον άνθρωπο να τον φάεις και άμαν εχεις πρόβλημα με το forum να μεν ξανα μπείς μέσα για να μεν νευριαζεις με τούτα που διαβάζεις.
Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ετσι ανθρώποι σε υψηλά πόστα που κάμνουν μ******ς.
Φιλε Τασο δεν νομιζω να νευριασα σε καμια περιπτωση αλλα ουτε και να παρεκτραπηκα, απεναντιας προσπαθω να βοηθησω αλλα ατομα εδω να μην παρεκτρεπονται τοσο εντος οσο και εκτος συνορων εκθετοντας το συνολο.
Περαν απο αυτο συμφωνω οτι υπαρχουν ατομα υψηλα υσταμενα που παρανομουν και αυτο γιατι η πλειοψηφια κλεινει τα ματια σε αυτους, ειμαι υπερ του να πληρωνουν για οποιοδηποτε σφαλμα τους και παραδειγματικα μαλιστα, γι αυτο εκανα την αναφορα μου οποιοσδηποτε και να ειναι.

Φιλε Σωτηρη, νομιζω δεν αντιλαμβανεσαι τα γραφομενα μου και εκτος αυτου τα παρερμηνευεις. Επισης σε καμια περιπτωση δεν εδωσα χαρακτηρισμους για το ατομο σου γι αυτο δε σου επιτρεπω να βαζεις λογια στο "στομα" μου. Θεωρω τη συμπεριφορα μου κοσμιοτατη και μεσα στα σωστα πλαισια των κανονων του φορουμ, εκτος και εαν υπαρχει κανονισμος που να μας απαγορευει να σχολιαζουμε, διαφωνουμε και εκφερουμε αποψη εναντι συγκεκριμενων ατομων και θεματων.

Δεν ειναι θεμα σε πιστευω ή δε σε πιστευω αλλα το θεμα ειναι να λεμε κατι οταν εχουμε πραγματικα να πουμε κατι χωρις να εκθετουμε συνολα αλλα συγκεκριμενα και τεκμηριωμενα και οχι στο περιπου. περισσοτερο δε οταν αφηνουμε να αιωρηται το ονομα της ομοσπονδιας, που θα μπορουσε να ηταν ο οποιοσδηποτε οργανισμος κυβερνητικος ή ιδιωτικος που πιστεψε με εαν ηταν ιδιωτικος θα λαμβανε τα μετρα εναντι δυσφιμησης που αναφερει ο φιλος lagomania...

Αυτο που πραγματικα δε με εκπλησει ειναι το οτι αρκετοι δεν καταλαβαν το νοημα της παρεμβασης μου κατι που φενεται και απο το επιπεδο σκεψης. Οι εγγλεζοι λενε think out of the box στην Κυπρο ομως εχουμε μονο το box το πρωτο μισο το αγνοουμε...
Παιρετερω μεταφραση των γραφομενων μου απο τα ελληνικα δεν μπορω να κανω για να ειμαι πιο κατανοητος γι αυτο αντιλαμβανομαι οτι καποια ατομα θα σχολιασουν με το συνηθισμενο χαρακτηριστικο του που σου νευκω που παεις ετσι εαν δεν ειναι σιγουροι οτι μπορουν να επεξεργαστουν το αποτελεσμα μιας αναγνωσης ας μην πυροδοτουν το κλιμα αφου δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε μεταξυ μας τουλαχιστον απροσωπα.
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

Mr. F3 έγραψε:
Tasozzz έγραψε:Κάλμαρε ρε MR F3,ετσίππωσες πάς τον άνθρωπο να τον φάεις και άμαν εχεις πρόβλημα με το forum να μεν ξανα μπείς μέσα για να μεν νευριαζεις με τούτα που διαβάζεις.
Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ετσι ανθρώποι σε υψηλά πόστα που κάμνουν μ******ς.
Φιλε Τασο δεν νομιζω να νευριασα σε καμια περιπτωση αλλα ουτε και να παρεκτραπηκα, απεναντιας προσπαθω να βοηθησω αλλα ατομα εδω να μην παρεκτρεπονται τοσο εντος οσο και εκτος συνορων εκθετοντας το συνολο.
Περαν απο αυτο συμφωνω οτι υπαρχουν ατομα υψηλα υσταμενα που παρανομουν και αυτο γιατι η πλειοψηφια κλεινει τα ματια σε αυτους, ειμαι υπερ του να πληρωνουν για οποιοδηποτε σφαλμα τους και παραδειγματικα μαλιστα, γι αυτο εκανα την αναφορα μου οποιοσδηποτε και να ειναι.

Φιλε Σωτηρη, νομιζω δεν αντιλαμβανεσαι τα γραφομενα μου και εκτος αυτου τα παρερμηνευεις. Επισης σε καμια περιπτωση δεν εδωσα χαρακτηρισμους για το ατομο σου γι αυτο δε σου επιτρεπω να βαζεις λογια στο "στομα" μου. Θεωρω τη συμπεριφορα μου κοσμιοτατη και μεσα στα σωστα πλαισια των κανονων του φορουμ, εκτος και εαν υπαρχει κανονισμος που να μας απαγορευει να σχολιαζουμε, διαφωνουμε και εκφερουμε αποψη εναντι συγκεκριμενων ατομων και θεματων.

Δεν ειναι θεμα σε πιστευω ή δε σε πιστευω αλλα το θεμα ειναι να λεμε κατι οταν εχουμε πραγματικα να πουμε κατι χωρις να εκθετουμε συνολα αλλα συγκεκριμενα και τεκμηριωμενα και οχι στο περιπου. περισσοτερο δε οταν αφηνουμε να αιωρηται το ονομα της ομοσπονδιας, που θα μπορουσε να ηταν ο οποιοσδηποτε οργανισμος κυβερνητικος ή ιδιωτικος που πιστεψε με εαν ηταν ιδιωτικος θα λαμβανε τα μετρα εναντι δυσφιμησης που αναφερει ο φιλος lagomania...

Αυτο που πραγματικα δε με εκπλησει ειναι το οτι αρκετοι δεν καταλαβαν το νοημα της παρεμβασης μου κατι που φενεται και απο το επιπεδο σκεψης. Οι εγγλεζοι λενε think out of the box στην Κυπρο ομως εχουμε μονο το box το πρωτο μισο το αγνοουμε...
Παιρετερω μεταφραση των γραφομενων μου απο τα ελληνικα δεν μπορω να κανω για να ειμαι πιο κατανοητος γι αυτο αντιλαμβανομαι οτι καποια ατομα θα σχολιασουν με το συνηθισμενο χαρακτηριστικο του που σου νευκω που παεις ετσι εαν δεν ειναι σιγουροι οτι μπορουν να επεξεργαστουν το αποτελεσμα μιας αναγνωσης ας μην πυροδοτουν το κλιμα αφου δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε μεταξυ μας τουλαχιστον απροσωπα.
φιλε στο φορουμ πρεπει να καταλαβεις ενα πραγμα υπαρχουν διαφορων ειδων χαρακτηρων και επειπεδων ανθρωπων,ειδα αρκετες συζητησεις τοσο καιρο που ειμαι μελος και συμβουλη μου ειναι ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει,και εξαρτατε απο τι κριση μας εαν θα απαντεισουμε η οχι. Χωρις παρεξηγησει πισω απο το PC εχει πολλους που κανουν τους συνηδειτους κυνηγους,και μονο οι ιδιοι ξερουν οταν θα βγουν στα βουνα εαν θα κανουν παρανομια η οχι...που ειμαι σιγουρος οτι εχει πολλους που το κανουν αυτο...μεχρι και καποιος ειπε μια μερα οτι ο καλυτερος τοπος για φασσες ειναι μεσα στην Αθαλασσα με το φλοπερ,οποταν καταλαμβαινεις τι επιπεδο ανθρωπων μας περιτριγυριζουν!
φιλικα σε ολους!!!
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Για μένα ο φίλος Σωτήρης είναι ένας αγνός κυνηγός, και ότι γράφει το γράφει αγνά , ας είναι και λίγο υπερβολή , ποιος είναι αυτός που δεν υπερβάλει , τα πολλά λόγια είναι φτώχια .
Ο αλάθητος πρώτος τον λίθο να ρίξει .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Κ.θεωδορε επαναλαμβανω ΔΕΝ εχει ουτε 1% υπερβολη στα γραφομενα μου! η ιστορια οπως εχει γραφτει εχει γινει!!!
οποιος θελει τη πιστευη ΔΕΝ υποχρεονετε κανενας και για κανενα λογο να με πιστεψει!
Και δεν καταλαβενω που βλεπουν μερικοι το παραλογο!!! Δεν εγραψα οτι επαιξα αρκουδα και εφανιστικε ενα λιονταρι και μου την εφαγε :lol: :lol: :lol:
με τον φιλο luis setter γνοριστικαμε μεσω φορουμ αυτο το μηνα και πιγαμε μαζι 3-4 φορες κυνηγι ευτιχως που ηταν και αυτος μαζι μου εκινει την μερα και ευτιχως την συκεκριμενη στιγμη λογο του οτι χτυπισε ενα τριγονι και δεν το εβρισκε ημασταν και οι 2 στο ποστο του την ωρα που εγινε το συνβαν και ειδε και αυτος την φαση, και μπορει να επιβεβεοσει τα γραφομενα μου και ΔΕΝ λεω κουβεντες του "καφενε"!!! :geek:
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

sotiris!129 έγραψε:Κ.θεωδορε επαναλαμβανω ΔΕΝ εχει ουτε 1% υπερβολη στα γραφομενα μου! η ιστορια οπως εχει γραφτει εχει γινει!!!
οποιος θελει τη πιστευη ΔΕΝ υποχρεονετε κανενας και για κανενα λογο να με πιστεψει!
Και δεν καταλαβενω που βλεπουν μερικοι το παραλογο!!! Δεν εγραψα οτι επαιξα αρκουδα και εφανιστικε ενα λιονταρι και μου την εφαγε :lol: :lol: :lol:
με τον φιλο luis setter γνοριστικαμε μεσω φορουμ αυτο το μηνα και πιγαμε μαζι 3-4 φορες κυνηγι ευτιχως που ηταν και αυτος μαζι μου εκινει την μερα και ευτιχως την συκεκριμενη στιγμη λογο του οτι χτυπισε ενα τριγονι και δεν το εβρισκε ημασταν και οι 2 στο ποστο του την ωρα που εγινε το συνβαν και ειδε και αυτος την φαση, και μπορει να επιβεβεοσει τα γραφομενα μου και ΔΕΝ λεω κουβεντες του "καφενε"!!! :geek:

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ !
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Επειδη η κυνηγετική κοινότητα της Κύπρου αποτελεί προέκταση της κοινωνιας ειναι αυτονόητο οτι τα κακώς κειμενα της κοινωνίας και της κουλτούρας γενικότερα έχουν προέκταση και στο κυνηγι.
Η αναφορα στο περιστατικό απο το Σωτηρη και Λουης έδωσε αφορμή σε πολλους αλλους να αναφερθουν σε παρόμοια περιστατικά που τους έχουν συμβεί. Άρα δεν είναι ψεμα!!!!
Το οτι το περιστατικο που ετυχε στους δυο φίλους εμπλεκει δημόσιο πρόσωπο και η επιμονη στο να κρατήσουν το ονομα αυτου μυστικό ειναι προς τιμή τους και δεν θα έπρεπε να αποτελεί αιτία αντιπαράθεσης.
΄Σχεδόν όλοι έχουμε βιώσει περιστατικά όπου αξιωματουχοι κάνουν κατάχρηση εξουσιας και προσπαθουν εκμεταλευομενοι τη θέση τους να καλύψουν τις παρανομίες τους και τα συμπλεγματα που τους διακατέχουν.
Συμπόσια με κρέας αγρινού και αμπελοπούλια, κατα παρεκλιση κυνηγι σε μονιμα κλειστές περιοχες, κυνηγι ένα Σαββατοκυριακο πρίν την επίσημη εναρξη, τα λάφυρα λαθροθηριας να καταλήγουν σε σπίτια αξιοματουχων . Ολα ειναι απλα η κορυφη του παγοβουνου και πολλες φορές την αγορα για διάθεση των καρπων παρανομων δραστηριοτήτων ΄στηρίζουν ακριβως αυτά τα σύνολα πλουσιών και ισχυρων και κρατικών αξιωματούχων.
Ετσι ας μην προσπαθούμε να κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας αφού όλοι γνωριζουμε ή έχουμε έρθει αντιμετωποι με παρομοια περιστατικα , εμενα το μονο που με προβληματίζει ειναι ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠ ΑΥΤΑ!!!???

Πώς μπορουμε ακριβως να αναφέρουμε ένα ονομα χωρις την επόμενη μερα να αντιετωπίζουμε διωγμο και "κολλημα"
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Λοιπόν μετά απο αυτό που θα γράψω θα κλειδώσω το θέμα γιατί παρατράβηξε. Εγώ γνωρίζω ποιό είναι το υψηλά υστάμενο πρόσωπο το οποίο έκανε τι έκανε στον Σωτήρη.Εκείνο που με εκπλύτει είναι γιατί το έκανε. Μπορεί και να το έκανε απο αστέίο γιατί γνωρίζονταν και με τον Λούι μπορεί να το έκανε και κακοπροέραιτα. Εγω ήθελα να τον πιάσω τηλέφωνο να το ξεκαθαρίσω το ζήτημα αλλά ο louis προτιμούσε να μην ανακατώσουμε άλλο τα πράγματα . Σεβαστό .Εάν κάποιος τώρα έχει αμφιβολίες για την διαφθορά σε αυτόν τον τόπο νομίζω ζεί σε κόσμο φανταστικό. Οι χειρότεροι λαθροθήρες είναι ορισμένοι κύριοι σε καίρια πόστα. Οι χειροτεροι χαρακτήρες πολλές φορές είναι κάποιοι σε καίρια πόστα. Αυτό το φόρουμ μέσα απο την ανωνυμία ή την επωνυμία μας δίνει την δυνατότητα να βγάζουμε καποια πράγματα στην επιφάνεια και πολλές φορές αυτό ωφελεί πολύ το κυνήγι γιατί κάποιοι παραδειγματίζονται. όπως για παράδειγμα ο κύριος με τις απειλές ότι θα ψατσέψη τα πάντα επειδή η Θήρα συνέλαβε ένα συγγενή του που παρανομούσε. Ο ίδιος κύριος πήγε και ζητούσε την προστασία της Αστυνομίας γιατί φοβόταν για την ζωή του!!!!!!!Επείε ο άνθρωπος στην Αστυνοπμία τσαι είπε τους ότι απείλησα ότι ενα ψατσέψω τα παντα τσαι είπαν μες το ιντερνετ ότι ενα δώκουν τα στοιχεία μου τσαι φοούμε εν μπορώ να πάω σπίτι μου :D :D :D Σήμερα εδώ που φτάσαμε για να γίνει δουλεια΄δέν χρειαζόμαστε καρφιά αλλά παλουκωτές. Να παλουκώνουμε στον τοίχο όποιον κάνει οτισήποτε πέραν απο τα επιτρεπτά όρια. Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά . Αυτό που έγινε με τον Σωτήρη που δέν το αμφιβάλλω καθόλου ότι έγινε (για ποιόν λόγω δέν ξέρω) έγινε και στο παρελθόν με πολούς άλλους κύριους που κρατούσαν πόστα. Εγώ προσωπικά τσακώθηκα στο κυνήγι με μέλος της Κ.Ο.Κ ο οποίος ήταν μέσα στην απαγορευμένη και κυνηγούσε πρίν μερικά χρόνια. Επειδή ο Α η ό Β έχει κάποιο όνομα δέν΄σημαίνει ότι είναι και αλάνθαστος ή αναμάρτυτος. Έστω και ανώνυμα πιστεύω η δουλειά έγινε. Κάποια άλλα μέλη της Κ.Ο.Κ τα οποία συμπεριφέρονται ανάλογα όταν δούν ότι υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθούν δημόσια θα προσέξουν λίγο τι λένε και τι κάνουν. Προσωπικα΄ο λόγος που δέν δημοσιεύω εγώ το όνομα του είναι γιατί θέλω να ακούσω τι έχει να πεί και ίδιος πρίν το κάνω για να ξέρω και τις δύο εκδοχές. Σε αυτόν τον τόπο λίγο πολύ όλοι μας μάθαμε να κινούμαστε λάθος. Απο μικροί μαθαίναμε ότι το παν είναι η κάρπωση, απο μικροί όταν μας έπερναν κυνήγι οι πιό μεγάλοι δέν μας μάθαινα κάποιες βασικές αρχές, δυστηχώς τα περισσότερτα έντυπα του χώρου έδιδαν σημασία στις καλύτερες περιοχές για περδικα και λαγό και όχι στην καλύτερη κυνηγετική συμπεριφορά. Ευτυχώς κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν ακόμη . Σημασία δέν έχει τι κάναμε στο παρελθόν σημασία έχει τι κάνουμε στο παρών και τι θα κάνουμε στο μέλλον η παρελθοντολογία μας έχει καταστρέψει σε αυτόν τον τόπο. Αν πραγματικά θέλουμε να σκεφτόμαστε έξω απο το κουτί πρέπει να ξεφύγουμε απο τα λάθη του παρελθόντος τα οποία μας οδήγησαν εδώ που μας οδήγησαν.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”