Ο Άριστος μου είπεAndreasDr έγραψε:Φίλε νομίζω δέν θα έχει στην είσοδο, να μας πεί ο Άριστοςlouisll έγραψε:Από είσοδο έχει εισιτήρια. Δεν μπορώ να πάω Σταυρού
Κοπή Βασιλόπιττας
Re: Κοπή Βασιλόπιττας
- APOLLON_1
θα έχει και στο κέντρο εισιτήρια είναι να παο από σταυρου?louisll έγραψε:Από είσοδο έχει εισιτήρια. Δεν μπορώ να πάω Σταυρού
EPANIEL POWER
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
όποιος δέν μπορεί να πάει να πάρει εισητήρια παο τα σημεία που αναφέραμε να μου στείλει προσωπικό μήνυμα με το ονοματεπώνυμο του και το τηλέφωνο του καθώς και των αριθμόεισητηρίων, μεταα τηνΔευτέρα 4/2/2013 που θα δώσουμε αριθμό ατόμων στο κέντρο δέν θα μπορέσουμε να προσθέσουμε άλλους!!!! 

Προσέχουμε...για να έχουμε
- APOLLON_1
εντάξει ως την παρασκευή να περάσω από το χάρι να πιάσωadmin έγραψε:όποιος δέν μπορεί να πάει να πάρει εισητήρια παο τα σημεία που αναφέραμε να μου στείλει προσωπικό μήνυμα με το ονοματεπώνυμο του και το τηλέφωνο του καθώς και των αριθμόεισητηρίων, μεταα τηνΔευτέρα 4/2/2013 που θα δώσουμε αριθμό ατόμων στο κέντρο δέν θα μπορέσουμε να προσθέσουμε άλλους!!!!
EPANIEL POWER
- kypros
Τοσες μερες την παρασκευη ειναι και η τελετη απονομης των νικητων του περσινου πρωταθληματος στο σκοπευτηριο παλιομετοχου την ιδια ωρα ακριβως με το παρτυ του περιοδικου...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Και είχα ειδποποιήση των Γιάννο για την Βασιλόπιττα 

Προσέχουμε...για να έχουμε
-
ΑΡΙΣΤΕ ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ 2 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ. ΝΑ ΠΕΙΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕΣ. 

Κάμετε και προθέρμανσηmiky55 έγραψε:ΑΡΙΣΤΕ ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ 2 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ. ΝΑ ΠΕΙΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕΣ.

ενεν γιαυτο που συμπαθισα τον μιτσιν... αφου φαινεται εχει το!
- Laurona
Μαρινο ηρεμααααα......Μαρινοοοο...τραβα πισω ρεεε,εν μωρο, δικαιουτε να φαειτζιε τζινο........Μαρινοοο...πιαστε τον ρε παιδιαααα

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting