Τσιπούρες στη Λεμεσό
- πανικος
Re: Τσιπούρες στη Λεμεσό
ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣ ΔΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥ ΛΙΓΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥ ΛΙΓΟ.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
Να εισαι σιουρος πως εχει...πανικος έγραψε: ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣ ΔΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ
π.χ τα μπερετα εν σκοτονουν και επιμενει να κυνηγα μαζι τους

Αnw..περα απο την πλακα εισαστεν μεγαλοι ανθροποι....αγαπατε ολοι το κυνηγοι και κολατε σε λεξεις και πραγματα που εχουν ποιο γενικη ενοια..π.χ. ναι κυνηγι σημαινει οντως ακολουθω τον σκυλο μου...ομως αν εχετε τοσο προβλημα με τις λεξεις θεωριστε τον εαυτο σας οσοι δεν εχετε σκυλλο ''θηρευτη''(εξου και βγαζεις αδεια απ'την θηρα)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- πανικος
αν εισουν με τον νου ρε σωτηρη δεν επρεπε να μασ γραψεις τι σου ειπεν ο αλλος στο μηνυμα αλλα απο οτι φαινεται θελεις να εχεις και θαυμαστες.sotiris!129 έγραψε:ε Μαρινο ελεος εν να με πελανεις και εσυ τωρα?![]()
μπορεις να παεις στες φασες με σκυλο? εχουν μαλαη οξα εχει φτερα ο σκυλος να τες βουρα μεσουρανα!για το ονομα του Θεου εσενα εβαλαν σε και κοκκινο για να επιβαλεσαι και να δινεις το καλο παραδειγμα οχι να κουρτιζεις καταστασεις !
εστυλε μου ενας ενα msg τωρα που μες το φορουμ καλα ζε ο αθρωπος εγραψε...και δεν ειναι ο μονος
Φίλε Σωτήρη τι ασχολείσαι αφού ξέρεις ότι και να τους πεις "αυκά πας στον τοίχο" δαμέ εκάμα σε φασίστα............ Η αλήθεια πονεί τους ρε φίλε και πολλά μάλιστα........Το καλό μας λέμε ότι το site είναι κάτι διαφορετικό και προωθεί άγραφους κανόνες......αρχίδια οπού μας συμφέρει πάμε. Βέβαια, εσύ βάλεις και pic από τα κυνήγια σου και πελλανίσκουν που τη ζήλια........ εν εξηγείται αλλιώς τόση επιθετικότητα σε κάτι τόσο φυσιολογικό ΚΥΝΗΓΟΣ γαμότο. Άλλο να πέξεις ενα περτίτζιη που εννα ρέξει πουπάνο σου μια φορά στις 5 εξορμήσεις και άλλο να το επιδιώκεις, να γίνεται αυτοσκοπός και να το επικροτείς κιόλας....γράψε τους το στα τουρκικά μπας και το καταλάβουν!!!!
Εγώ σταμάτησα να συμμετέχω ενεργά και ησύχασα, θεατής μόνο, θέλουν κρεατοσυλογή χαλάλι τους, την επόμενη φορά βάλε τους και διαφημιστικό του McDonalds κάτω που την υπογραφή σου.
Το κακο εν οτι εχει και δικαιο
δεν τα εχω μαζι σου για το πως κυνηγας αλλα με τον τροπο που συμπεριφερεσαι και ειρωνευεσαι οσους διαφωνουν μαζι σου
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
εχω πολλα προβληματα ρε πανικο μαχουμε να καμω την πτυχιακη μου και εν μου φκενει τιποτα εν να ερτεις να μου την καμεις ?
πιους ξερω? αφου εν εγραψε κανενας που ζινους που ξερω δαμεσα ακομα, αν εγραφαν ακομα να εθορες χαζια
αρεσεν μου πολλα ζινον το αυτοσκοπος που εγραψε ο αθρωπος και για να μεν coparo τα λογια του σαν δικα μου εγραψα σου τι ειπε...
αν πω ζε βαλω μεσα ζινα που μου στελουν εν να καταλαβεις πως δεν εισαστε η πλειοψηφια οπως φενεται απλα καπιοι δεν 8ελουν ουτε τα βασικα να σας πουν! εγω ειμαι ο πελος που καθουμε σας λαλω 5 πραματα περκει καταλαβεται που εφτασαμεν και που παμεν!

πιους ξερω? αφου εν εγραψε κανενας που ζινους που ξερω δαμεσα ακομα, αν εγραφαν ακομα να εθορες χαζια

αρεσεν μου πολλα ζινον το αυτοσκοπος που εγραψε ο αθρωπος και για να μεν coparo τα λογια του σαν δικα μου εγραψα σου τι ειπε...
αν πω ζε βαλω μεσα ζινα που μου στελουν εν να καταλαβεις πως δεν εισαστε η πλειοψηφια οπως φενεται απλα καπιοι δεν 8ελουν ουτε τα βασικα να σας πουν! εγω ειμαι ο πελος που καθουμε σας λαλω 5 πραματα περκει καταλαβεται που εφτασαμεν και που παμεν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 10 Σεπ 2012, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- πανικος
μακαρι να το καμεις με αριστα να φκεις στην ζωη να σφιξει ο νους σου τζε να δεις οτι θα σκεφτεσαι πολυ διαφορετικα σε λιγα χρονια οχι μονο για το κυνηγι αλλα για τα παντα.sotiris!129 έγραψε:εχω πολλα προβληματα ρε πανικο μαχουμε να καμω την πτυχιακη μου και εν μου φκενει τιποτα εν να ερτεις να μου την καμεις ?![]()
να εισαι καλα και καλη σταδιοδρομια στη ζωη σου.
εδιορθωσα κατι sry που το γραφω 2 φορεςsotiris!129 έγραψε:εχω πολλα προβληματα ρε πανικο μαχουμε να καμω την πτυχιακη μου και εν μου φκενει τιποτα εν να ερτεις να μου την καμεις ?![]()
- Anthimos
- Moderator
Σωτο μου θεκιου ρε φιλε που ανοιξες τα μαθκια μας τζαι μας τους αχαπαρους
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
καλα ρε Αθημε εσυ τωρα ποθε στα ποθε επιασες τουτα που ειπα πρωσοπικα αφου ο τροπος που κυνηγας εν καμια σχεση με τους αλλους ουλους ζε πρην λιο καιρο παλε εσυ μου ελαλες πως δεν θα παιζεις περτιζια αν δενε φερμαρισταAnthimos έγραψε:Σωτο μου θεκιου ρε φιλε που ανοιξες τα μαθκια μας τζαι μας τους αχαπαρους
- πανικος
πια πλειοψηφια ρε σωτηρη μαν ετζεν κομμα που να καμουμε ουλοι κυνηγοι ειμαστε φιλουιν μου .
τελοσπαντον εβαρεθηκα να γραφω για τουτο το θεμα νομιζω εκερδισες καμποση σημασια που απο εμενα δεν θα την ξαναεχεις.μπορει να μετανιωσω για αυτα που σου εγραψα η που θα σου γραψω ετσι για σου και καλα κυνηγια
τελοσπαντον εβαρεθηκα να γραφω για τουτο το θεμα νομιζω εκερδισες καμποση σημασια που απο εμενα δεν θα την ξαναεχεις.μπορει να μετανιωσω για αυτα που σου εγραψα η που θα σου γραψω ετσι για σου και καλα κυνηγια

- Anthimos
- Moderator
sotiris!129 έγραψε:καλα ρε Αθημε εσυ τωρα ποθε στα ποθε επιασες τουτα που ειπα πρωσοπικα αφου ο τροπος που κυνηγας εν καμια σχεση με τους αλλους ουλους ζε πρην λιο καιρο παλε εσυ μου ελαλες πως δεν θα παιζεις περτιζια αν δενε φερμαρισταAnthimos έγραψε:Σωτο μου θεκιου ρε φιλε που ανοιξες τα μαθκια μας τζαι μας τους αχαπαρους
....γραφεις.."εγω ειμαι πελλος που σας λαλω 5 πραματα περκι καταλαβουμε που ειμαστε και που πάμε...."
ειπα θεκιου επειδη δεν προσδιοριζεις σε πιους απευθυνεσαι, αμαρτια μου εξομολοημενη αν ειμαι κατω που το κοτα και ρεξει ρεχτος περτικος μαλλον θα του ριξω ...( ειδικα βασιλικη βολη) και πιστευω οτι σταμα αν τηρηθει το quota ειναι ενας εναλλακτικος τροπος κυνηγιου ...εγω προτιμω με 1000 το κυνηγι με σκυλια φερμας και ναι σκεφτομαι σοβαρα να χτυπω μονο φερμαριστα πουλια ή λαγους....αλλα φυση κυνηγος τα ενστικτα μου μπορει να με οδηγησουν να παιξω αν ερτει πανω μου κανενα ρεχτο...
Επιπλεον , αν καποιος σ ενα περασμα παιξει το κοτα και φυγει ας το πραξει αφου ετσι γουσταρει....
Εξαλλου ο αναμαρτητος ας ριξει πρωτος την πετρα ...μια αμαρτια και μικρομαλακια θα την κανουμε ολοι φτανει να μην γινει βιωμα κατ εξακολουθηση συνειδητα!!!
Εγω βαλω στοιχημα οτι αν σταθεις στις τζικλες πρωι ξεφωτι και καμουν σου ντου τα περτικουθκια σιηστα πριν να παεις παγανια θα παιξεις..

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!