[quote="lagomania"]ενα λεπτο ρε φιλε γιατι εν εχει κυνηγους που σεβουνται το θηραμα? εκαμετε τους ουλους σαν εσας γμτ για να καταλαβεις φετος εφκαλαμεν πολλους λαγους και πηραμε πολυ λιγους σε σχεση με αυτους που βγαζαμε και μπορουσαμε να τους περναμε ολους αλλα ειμαστε ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΣΕΙΝΗΔΗΤΗ ΚΥΝΗΓΟΙ επειδη οι περισσοτεροι δεν σεβονται το θηραμα για αυτο δεν παμε μπροστα σαν λαος

και κατι αλλο που πρεπει να ξερεις αμαν πηγαινει μια παρεα για κυνηγι σαν την δικη μου που ειμαστε 4-5 ατομα 2 λαγοι ειναι υπεραρκετοι και μας φτανουν θα τους φαμε μαζι ανεξαρτητα ποιος τους επεξε και περισσοτερες φορες εγω τους παιζω γιατι εν δικα μου τα σκυλια και τα κυνηγαω καβαλλα αλλα και παλι δεν τους περνω σπιτι παμε καθε φορα σε διαφορετικο σπιτι τις παρεας και τους ψυνουμε

[/quo
Τελικα ρε κοπελλια εν FORUM για κυνηγι δαμεσα οξα παρπερκον???

Γιατι σαν πολλυ ξιουρισμα εππεσε.... Μιλατε ισια και σταρατα λαλει και ο φιλος ο KILLER.
*Φιλε Αριστε για το "εν FORUM για κυνηγι δαμεσα οξα παρπερκον???" συγχωρα με σε καμια περιπτωση δεν ηθελα μα και ουτε θελω να πληξω το site μα ουτε ολα τα παιδια της σελιδας. Απλα συρνω τες σποντες μου σε καποιους που που μας επιασαν στο μεζε...