Τσιπούρες στη Λεμεσό

Κλειδωμένο
CYNERGY78
Full Member

Re: Τσιπούρες στη Λεμεσό

Δημοσίευση από CYNERGY78 »

Σωτηρη εχασες εντελος τον ελεγχο.
Αποτι καταλαβαινω προσπαθεις να πησεις ολο το φορουμ οτι ο δικος σου τροπος κυνηγιου ειναι ο μονος σωστος, τσε καμνεις το με εναν εντελος χυδαιο τροπο.

Εμενα αρεσκε μου ο Σωτος πρην 2 χρονια που εμπενε στο φορουμ, εκαμε κανενα αστιο, εβαλε καμια φοτογραφια τσε εβλεπαμε που το θηραμα που επεζεν, ελαλεν μας καμιαν υστορια, καμιαν αλουμπα τε εγελουσαμε. Που το τσερον που εφκαλεν ο Λακης 2 λαους τσε 2 περτικους παραπανω εβαλες τα με ουλλο το φορουμ ρε φιλε. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελο να σου πω. καλμαρε λιο τσε δωσμας παμο.

παντα φιλικα.
sportsman
Full Member

Δημοσίευση από sportsman »

αν μου επιτρέπετε θέλω να κάνω αναφορά στο θέμα ¨τσιπούρες.¨
Ο καθενας μας κυνηγά όπως του αρέσει και ικανοποιήται κοπέλια, ήτε σε στάμα ήτε καβαλούριν στους σιιήλους ήτε όπως πιστεύει αυτός καλύτερα φτάνει να είναι νόμιμος.....
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

O Σωτηρης περνει το τελια ρομαντικα και εχει δικαιο ως ενα σημειο. ΑΛΛΑ ετσι ειναι το κυνηγι ειναι και η τυχη μεσα. Πες καποιος τζιηκλαρης επαιξε τζιαι 1 περτικο ρεχτον εν τζιαι χαθηκεν ο κοσμος. Τωρα εν τζεινος μετα θα ειμαστεν εμεις που θαρτει κατι πανω μας. Η τυχη εν τυχη. Ο τζιηκλαρης εν τζιαι να παιζει παντα. Αυτοι που εχουν τα σκυλια και κυνηγουν κανονικα θα ανταμειφθουν. Δεν πρεπει να ασχολουμαστε με καποιες εξαιρεσεις.

Δεν πρεπει να ειμαστεν ακραιοι..
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μα εν ζε επιβαλω το κανενου εγω λαλο την αποψη μου οπως ουλοι...
εγω ομως λαλω μιαν αποψη και υπερασπιζω την ενο οι παραπανω αν το καταλαβες μιαν ετσι μιαν γιουβετσι
εν βαλω κανενα μες το ιδιο καζανι με τον αλλο εν μονοι τους που μπενουν μεσα φτεω εγω ? :lol:
προσβαλετε καποιος οταν τον λαλουν κρεατοσυλεκτι ... οταν περνα ενα περτιζι ρεχτο ιχνηλασια δεν εχει, φερμα δεν εχει, το μπαμ οπως λεει ο ιδιος δεν τον ενδιαφερει αρα? ενδιαφερει τον το κρεας αρα ειναι κρεατοσυλεκτης αρα ενεν εγω που το λαλω εν ζινος που το καμει μονος του εγω τι φτεω? :?
λεω τον οπλοφορο γιατι στο ποστο περτιζια/λαο/φραγκολινα/μπεκατσα δεν μπορεις να κυνηγας γιατι απο τα αρχαια χρονια ετσι τα κυνηγουσαν, απο την στιγμη που δεν εχεις σκυλο δεν εισαι κυνηγος γιατι ΔΕΝ ειναι αυτο που σιμενει η λεξη τι να καμουμε να αλαξουμε την σιμασια της γιατι ο Ναπιταρα και οπιος αλλος Ναπιταρα 8ελουν να ονομαζονται κυνηγοι :? ε sry ρε κοπελια ενεν εγω που ειμαι εγωιστης δαμε εν εσεις που θελετε να αλαξετε ολοκληρι λεξη παρα να πιατε σκυλο και να γινεται κυνηγοι αφου τοσο πολλα το θελετε :lol: :lol: :lol:
αλιος οπλοφορος καποιος που εχει αδεια κατοχης οπλου που αυτο κανεται :geek:
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavlos »

Εκτος απο το ξεφωλιασμα σημαντικο μερος του κυνηγιου ειναι ο πυροβολισμος, η πετυχημενη βολη και η καρπωση του θηραματος οπου το συναισθημα και η ικανοποιηση ειναι απεριγραπτα! το να περασει ενας περτικος σσιστος δεν ειναι και το πιο ευκολο πραμα να τον ριξεις κατω αρα δεν ειναι το ιδιο με το να παιξω ενα ττενεκουι! Αν και δεν κυνηγω καθολου περδικια ετυχε μια φορα να περασουν απο το πουθενα 3 περδικια απο πανω μου και ουτε προλαμβαινα να επωμισω, οποταν δεν ειναι ευκολη υποθεση ο σσιστος ο περτικος!
sotiris!129

CYNERGY78 έγραψε:Σωτηρη εχασες εντελος τον ελεγχο.
Αποτι καταλαβαινω προσπαθεις να πησεις ολο το φορουμ οτι ο δικος σου τροπος κυνηγιου ειναι ο μονος σωστος, τσε καμνεις το με εναν εντελος χυδαιο τροπο.

Εμενα αρεσκε μου ο Σωτος πρην 2 χρονια που εμπενε στο φορουμ, εκαμε κανενα αστιο, εβαλε καμια φοτογραφια τσε εβλεπαμε που το θηραμα που επεζεν, ελαλεν μας καμιαν υστορια, καμιαν αλουμπα τε εγελουσαμε. Που το τσερον που εφκαλεν ο Λακης 2 λαους τσε 2 περτικους παραπανω εβαλες τα με ουλλο το φορουμ ρε φιλε. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελο να σου πω. καλμαρε λιο τσε δωσμας παμο.

παντα φιλικα.
ε φιλε ο ιδιος Σωτος ειμαι απλα τωρα μολις γραψω κατι πετασεται ενας Ναπιταρα ενας Αντρεας ενας Μαριος (τυχεα ονοματα) και περιπεζουν εγω απαντω και γινεται το τι γινεται...
τι δηλαδη επροσβαλα τους γιατι περιγραφω τον τροπο κυνηγιου τους? να αλαξουν τροπο κυνηγιου για να μεν προσβαλουνται εγω απλα λεω τι βλεπουμε ολοι :cry: και το λεω
κρεατοσυλεκτης =καποιος που συλεγει κρεας
οπλοφορος = καποιος που οπλοφοροι/εχει αδεια κατοχης οπλου
κυνηγος =αυτος που ακολουθα τον σκυλο με αποτερο σκοπο το ξεφολιασμα και καρπωση ενος θηραματος
ενεν εγω που εφκαλα τουτες τες λεξεις αρα γιατι τα εχεται ολοι μαζι μου :?
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

με απλή επαγωγή

φασσαρης = οπλοφόρος?

Ρε Σωτήρη...
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
sotiris!129

ε Μαρινο ελεος εν να με πελανεις και εσυ τωρα? :lol:
μπορεις να παεις στες φασες με σκυλο? εχουν μαλαη οξα εχει φτερα ο σκυλος να τες βουρα μεσουρανα!για το ονομα του Θεου εσενα εβαλαν σε και κοκκινο για να επιβαλεσαι και να δινεις το καλο παραδειγμα οχι να κουρτιζεις καταστασεις !
εστυλε μου ενας ενα msg τωρα που μες το φορουμ καλα ζε ο αθρωπος εγραψε...και δεν ειναι ο μονος

Φίλε Σωτήρη τι ασχολείσαι αφού ξέρεις ότι και να τους πεις "αυκά πας στον τοίχο" δαμέ εκάμα σε φασίστα :)............ Η αλήθεια πονεί τους ρε φίλε και πολλά μάλιστα........Το καλό μας λέμε ότι το site είναι κάτι διαφορετικό και προωθεί άγραφους κανόνες......αρχίδια οπού μας συμφέρει πάμε. Βέβαια, εσύ βάλεις και pic από τα κυνήγια σου και πελλανίσκουν που τη ζήλια........ εν εξηγείται αλλιώς τόση επιθετικότητα σε κάτι τόσο φυσιολογικό ΚΥΝΗΓΟΣ γαμότο. Άλλο να πέξεις ενα περτίτζιη που εννα ρέξει πουπάνο σου μια φορά στις 5 εξορμήσεις και άλλο να το επιδιώκεις, να γίνεται αυτοσκοπός και να το επικροτείς κιόλας....γράψε τους το στα τουρκικά μπας και το καταλάβουν!!!!
Εγώ σταμάτησα να συμμετέχω ενεργά και ησύχασα, θεατής μόνο, θέλουν κρεατοσυλογή χαλάλι τους, την επόμενη φορά βάλε τους και διαφημιστικό του McDonalds κάτω που την υπογραφή σου.

Το κακο εν οτι εχει και δικαιο
sotiris!129

πανικος έγραψε:το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
τωρα ασπουμε ειμαι κομπλεξικος γιατι αναλησα τες λεξεις :lol: ε sry ρε πανικο εν φτεο εγω που αποτι φενεται δεν τες ξερεται :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”