sotiris!129 έγραψε:1) το να το πω σε καποιους το ονομα αυτο το ειπα επιδη τους εξερα και του εμπιστεφτικα!
2) πιος επαιξε 14 περτικους 1 κηριακη? παεις καλα?
3) δεν προσβαλα το ονομα της Κ.Ο.Κ γιαυτο τονισα 30 φορες πως ειναι προιν μελος της Κ.Ο.Κ
4) το θεμα του τοπικ δεν ηταν το ποιος εκλεψε το τριγονι αλλα το οτι εκαταντισαμε να καμουμε κομπινες για να πιαμε 1 τριονι
5)που ξερεις εσυ πως εν κουβεντα του καφενε ζε επεταχτικες??? να σε παρω οποτε θελεις μαζι μου κυνηγι και να δεις και ηντα αθρωπος ειμαι και ουλλα... δεν εκαμα το /τοσο/ /τοοοοοοσοοοοοο/ αλλα /τσ/
6) το ονομα δε το λεμε γιατι το ατομο εφιγε απο την Κ.Ο.Κ και δεν ειναι πλεον στο συνκεκριμενο ποστο αλλα καπου αλλου που καπιοι μπορουν να το εκμεταλεφτουν και να παραπιισουν τα λεγομενα μου και να τα κανουν οπως θελουν!!!
Φιλε αφου θελεις σημασια και συνεχιζεις το τροπαρι θα σου απαντησω τεκμηριωμενα σε ολα τα ερωτηματα σου
1. Αυτο εγω και ολοι οι αλλοι εδω μεσα δεν το ξερουμε, ειναι απλα ισχυρισμος δικος σου που προσωπικα δεν τον πιστευω και δεν καταλαμβαινω το λογο γιατι να μην λες ονομα αφου υπαρχει.
2. 14 περτικους επαιξε ο παρεας σου οπως λεει και διαβασε προσεκτικα
http://www.e-artemis.gr/forum/index.php ... 45&st=5100
LOUIS SETTER
"ΦΙΛΕ ΤΟ LUCKY SHOT ΕΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ VICTORY ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ Α1 VECTAN . ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΥ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΗ ΑΕΡΑ . ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ BERETTA ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VICTORY 35 GR ΑΣΠΡΟ . ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΒΓΑΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700 BARS ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ . ΤΟ LUCKY SHOT ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΨΙΛΟ ΣΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ . ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΡΕΤΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 34 GR SUPERFELT ΤΗΣ ΝΟΒΕL SPORT NOΥΜΕΡΟ 7 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ 6 ΣΚΑΙ .. ΜΙΛΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΗΡΑ 14 ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ . ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΗΣ VICTORY ΓΙΑ ΠΕΡΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROPA 32 . ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . "
Εδω σε αυτο το φορουμ το ιδιο ατομο εγραψε οτι σρησιμοποια τα ιδια φυσιγγια που αναφερει πιο πανω, αλλα φανταζομαι εσυ θα ξερεις τι φυσιγγια παιζει απο πρωτο χερι. Προσεχε τους φιλους σου.
3. Απο τι στιγμη που αναφερεις το ονομα Κ.Ο.Κ ναι προσβαλλεις, ειται νεο ειται παλιο μελος, ειται νυν ειται πρωην.
4. Το θεμα του τοπικ θα μπορουσε να ηταν και η Κοκκινοσκουφιτσα και ο Κακος Λυκος, παρακατω...
5. Φιλε μου πιο πανω σου εδωσα μια συμβουλη, να μην περι αυτολογεις. Το οτι εισαι, κρατα το για τον εαυτο σου και οι αλλοι θα κρινουν για σενα.
Αυτο το κομπλεξ το εχουν αρκετα μελη εδω ειδικα στο τοπικ με τα σκυλια που αναφερονται συνεχεια για τα σκυλια τους τα καθαροαιμα και τις κυνηγετικες τους αρετες που στο τελος της σεζον δινουν την εντυπωση οτι κτυπουν και 20 λαγους απο το καθε τους σκυλι. αμφιβαλλω εαν βλεπουν 5-6 μπροστα τους γιατι τα περισσοτερα μονο για κανενα μανικιουρ πεντικιουρ κανουν. Αλλα αυτοι πρεπει να στραβωσουν να πωλησουν... Η Κυπρος ειναι μικρη ομως...
Οι ανθρωποι που παω κυνηγι δεν επιλεγονται με τα κριτηρια που εχεις εσυ ουτε και θελω να εχω καμια σχεση για να ειμαι ειλικρινης...
Και αν επεταχτικα ρε φιλε αφου ηθελες δημοσιοτητα και κινηση στο φορουμ, ελα σε βοηθησα τωρα πειραζει που δεν ακουσες να σου λεω οπως οι αλλοι οτι εισαι λεβεντης και χαρας τη δυναμη σου που το ανεχτηκες...
6. Παλι δε με πειθεις, φασκεις και αντιφασκεις.
Επειδη δεν προκειτε να κανω αλλο ποστ και να δινω τροφη σε κουβεντες του καφενε θα ηθελα να αναφερω οτι μπουκτησαμε σε αυτο τον τοπο απο εξυπνακηδες που καλυτερα να μασουν παρα να μιλουν.
Δηλαδη ρε φιλε θα μας βγεις και απο πανω και θα μας πεις και κουτσομπολιες, πραγματικα σε λυπαμε γιατι εισαι και νεαρος.