Παγκύπρια Έκθεση Κυνηγίου- Ευκαιρία για συνάντηση μελών
-
- Full Member
Re: Παγκύπρια Έκθεση Κυνηγίου- Ευκαιρία για συνάντηση μελών
Ρε παιδιά μιας και υπάρχει και το άλλο post για ασφάλεια/προστασία στο κυνήγι...συγκεκριμένα για γυαλιά, βάλτε το στα μελλοντικά πλάνα για ένα group-buy με φανέλα πορτοκαλιά/καπέλο πορτοκαλί/ και γυαλιά προστασίας να γίνει ένα συνολικό πακέτο σε χαμηλή τιμή και το κέρδος να δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό και όλα μέσο του περιοδικού/site?
Όσον αφορά τα γυαλιά εγώ φέρνω πάντα τα Remington από Αμερική με 3-4ευρό ενώ στην Κύπρο μας παίρνουν τον πιιιιιιιιιπ για αμαρκέ!!!
Με λίγη προσπάθεια από όλους μπορούν να διατεθούν και σε κυνηγούς που δεν γνωρίζουν το περιοδικό/site.
Όσον αφορά τα γυαλιά εγώ φέρνω πάντα τα Remington από Αμερική με 3-4ευρό ενώ στην Κύπρο μας παίρνουν τον πιιιιιιιιιπ για αμαρκέ!!!
Με λίγη προσπάθεια από όλους μπορούν να διατεθούν και σε κυνηγούς που δεν γνωρίζουν το περιοδικό/site.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- beretta682
- Full Member
φίλε εγώ εγόρασα τα faretra που το σκοπευτήριο τζαι φαίνουνται πολλά καλά.. το καλόν τους εν οτι μπορείς να αλλάσσεις τους φακούςvti-chris έγραψε:Ρε παιδιά μιας και υπάρχει και το άλλο post για ασφάλεια/προστασία στο κυνήγι...συγκεκριμένα για γυαλιά, βάλτε το στα μελλοντικά πλάνα για ένα group-buy με φανέλα πορτοκαλιά/καπέλο πορτοκαλί/ και γυαλιά προστασίας να γίνει ένα συνολικό πακέτο σε χαμηλή τιμή και το κέρδος να δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό και όλα μέσο του περιοδικού/site?

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
τωρα που τελειωσαν οι παραγγελειες αν σ εμεινε ρουχο καμε μου και μενα μια ξεμασχαλη (χωρις μανικια)

αν μεινει αλλη καμια Μ θελω και γω..αριστε αντι περιοδικο γτ εν ανοιεις καταστημα με ρουχα?συμφερει τελικα

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
επαράγγειλα καμιά 200 αλλά θα αλάξω την παραγγελεία πάμε για τετρακοσιά΄..............axerkwtis έγραψε:αν μεινει αλλη καμια Μ θελω και γω..αριστε αντι περιοδικο γτ εν ανοιεις καταστημα με ρουχα?συμφερει τελικα![]()
![]()
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Breda Pegaso
XL
ευχαριστώ!
ευχαριστώ!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- LOUIS SETTER
- Full Member
θελω ακομα μια μιντιουμ να καμω δωρο καποιου RAI που εχαθηκε που το forumBreda Pegaso έγραψε:XL
ευχαριστώ!
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
Καμεται και καμια small ρε παιδια. Για εμας που εν τρωμε το φαι μας 

- christosth
- Full Member
- Επικοινωνία:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
απου λείπει , λείπει τσαι η μόίρα τουLOUIS SETTER έγραψε:θελω ακομα μια μιντιουμ να καμω δωρο καποιου RAI που εχαθηκε που το forumBreda Pegaso έγραψε:XL
ευχαριστώ!

Προσέχουμε...για να έχουμε