Πανικος Setter έγραψε:στο 1.03 αν το κτυπούσα θα πήγαινε κατευθείαν στο φράγμα , κρίμα η Λούνα γιατί έκανε μεγάλη προσπάθεια
( είπαμε , έχουμε να κάνουμε με δρομείς όχι με πουλια )
μετά αρχίζουν τα φαντάσματα , ένα που το έτρεχα για μιση ώρα και τελικά το έπιασα με περιπετειώδη τρόπο
3.11 η βολη οπου έφυγε τραυματισμένο και 3.41 βγήκε στο δρόμο και το έπιασε η Mπελα
4.05 ρεχτα που δεν τα κτυπώ , δεν υπονοώ κάτι να εξηγούμαστε απλά δεν τα κτυπώ
και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς που κτυπούν ρέχτα
( αύριο θα συμπληρώσω τι σκηνή γιατί την έκοψα απότομα )
μετά η Μαγια που θα με ακκασει φέτος
Πανικος Setter έγραψε:στο 1.03 αν το κτυπούσα θα πήγαινε κατευθείαν στο φράγμα , κρίμα η Λούνα γιατί έκανε μεγάλη προσπάθεια
( είπαμε , έχουμε να κάνουμε με δρομείς όχι με πουλια )
μετά αρχίζουν τα φαντάσματα , ένα που το έτρεχα για μιση ώρα και τελικά το έπιασα με περιπετειώδη τρόπο
3.11 η βολη οπου έφυγε τραυματισμένο και 3.41 βγήκε στο δρόμο και το έπιασε η Mπελα
4.05 ρεχτα που δεν τα κτυπώ , δεν υπονοώ κάτι να εξηγούμαστε απλά δεν τα κτυπώ
και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς που κτυπούν ρέχτα
( αύριο θα συμπληρώσω τι σκηνή γιατί την έκοψα απότομα )
μετά η Μαγια που θα με ακκασει φέτος
φιλε, πολλα ωραια τα σκυλια σου! πολλα καλα τα κυνηγια σου! ωραιος με τα ρεχτα φαντομ ...αλλα εζαληστηκα! πραγματικα εκαμα φιλοτιμη προσπαθεια να δω τα βιντεο γιατι ηταν ωραια αλλα εγυρισεν ο νους μου! να μου πεις και τι να κανεις δηλαδη? ισως αν γυριζες το κεφαλι λιγο πιο σιγα να μην ηταν τοσο εντονο το προβλημα. πραγματικα ειναι κριμα μετα απο μια τοσο καλη προσπαθεια να εχεις αυτο το "κακο" αποτελεσμα!
συγχαρητηρια παντως!!!