Περαστικα Miky55

Απάντηση
miky55

Re: Περαστικα Miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. :D
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

miky55 έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΨΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΨΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. :D ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΚΕΛΛΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. :lol:
Φίλε Μιχάλη και πάλι περαστικά , ξέρεις από προστάτη όλοι οι άνδρες βασανίζονται λίγο έως πολύ , έτσι και εγώ αλλά προσέχω με τις οδηγίες πάντα του ιατρού και πάλι περαστικά σου φιλε μου να προσέχεις πάντα , καλό κάνει .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Captain theodoros έγραψε:
miky55 έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΨΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΨΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. :D ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΚΕΛΛΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. :lol:
Φίλε Μιχάλη και πάλι περαστικά , ξέρεις από προστάτη όλοι οι άνδρες βασανίζονται λίγο έως πολύ , έτσι και εγώ αλλά προσέχω με τις οδηγίες πάντα του ιατρού και πάλι περαστικά σου φιλε μου να προσέχεις πάντα , καλό κάνει .
Μπραβο κυριε Μιχαλη και περαστικα σου! μακαρι να σε εχουμε πας την κκελλε μας οσο πιο πολλα γινεται!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

miky55 έγραψε: ΤΩΡΑ Ο ΑΧΕΡΚΩΤΗΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΕΙΑ.ΑΜΑ ΕΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΗ ΡΩΣΣΙΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΓΕ.ΕΙΡΘΑ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΒΑΡΔΥΑ ΤΗΣ. ;) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
.
τωρα που εν βλεπει ουτε ακουει η κυρια ευσεβουλα πε την αληθκια..εχτος αν εγινε μελος και δεν το ξερουμε η αν παρακολουθει κ κεινη το φορουμ..εχω σας ικανους.. :D πε μου ποια εν π σ γυαλλισε και μασχιεσαι συνεχεια εξετασεις ποτζι εξετασεις ποδα..κ εθκιαλεξες και την εγχειριση για να σ την πιανουν μουχτη κιολας...ατε ρε γερο μεν μας ξιουριζεις κανει μας το κουρεμα...
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΠΕΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΑΧΕΡΚΩΤΗ ΟΤΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΑΧΤΗΣΕΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ. :lol: :lol: :lol:
oscar2012
Full Member

Δημοσίευση από oscar2012 »

φιλε Μιχαλη σου ευχομαι περαστικα και παντα γερος και δυνατος
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

Περαστικά κύριε Μιχάλη
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”