Περαστικα Miky55
-
Re: Περαστικα Miky55
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. 

- Captain theodoros
Φίλε Μιχάλη και πάλι περαστικά , ξέρεις από προστάτη όλοι οι άνδρες βασανίζονται λίγο έως πολύ , έτσι και εγώ αλλά προσέχω με τις οδηγίες πάντα του ιατρού και πάλι περαστικά σου φιλε μου να προσέχεις πάντα , καλό κάνει .miky55 έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΨΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΨΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΚΕΛΛΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
-
- Full Member
Μπραβο κυριε Μιχαλη και περαστικα σου! μακαρι να σε εχουμε πας την κκελλε μας οσο πιο πολλα γινεται!Captain theodoros έγραψε:Φίλε Μιχάλη και πάλι περαστικά , ξέρεις από προστάτη όλοι οι άνδρες βασανίζονται λίγο έως πολύ , έτσι και εγώ αλλά προσέχω με τις οδηγίες πάντα του ιατρού και πάλι περαστικά σου φιλε μου να προσέχεις πάντα , καλό κάνει .miky55 έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΨΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΨΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΚΕΛΛΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
τωρα που εν βλεπει ουτε ακουει η κυρια ευσεβουλα πε την αληθκια..εχτος αν εγινε μελος και δεν το ξερουμε η αν παρακολουθει κ κεινη το φορουμ..εχω σας ικανους..miky55 έγραψε: ΤΩΡΑ Ο ΑΧΕΡΚΩΤΗΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΕΙΑ.ΑΜΑ ΕΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΗ ΡΩΣΣΙΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΓΕ.ΕΙΡΘΑ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΒΑΡΔΥΑ ΤΗΣ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
.

-
ΠΕΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΑΧΕΡΚΩΤΗ ΟΤΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΑΧΤΗΣΕΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ.

-
- Full Member
φιλε Μιχαλη σου ευχομαι περαστικα και παντα γερος και δυνατος
-
- Full Member
Περαστικά κύριε Μιχάλη