Μες τις καλαμιές θέλεις να πεις ξεχωρίζεις τον; Πάντος, τα Χριστούγεννα ήταν πιο γομάρι από κοντά!!!
ρε μιτσιοι αν πω ζε φκαλω την φανελλαnature έγραψε:Ρε Αρτέμη εγώ αν έβλεπα τον 129 πάνω στο βουνό ήταν να του έδινα το sandwich μου κατευθείαν και μετά το κινητό μου να πιάσει τους δικούς του να τους πει ότι ευρέθηκε.
Μες τις καλαμιές θέλεις να πεις ξεχωρίζεις τον; Πάντος, τα Χριστούγεννα ήταν πιο γομάρι από κοντά!!!
sotiris!129 έγραψε:ρε μιτσιοι αν πω ζε φκαλω την φανελλαnature έγραψε:Ρε Αρτέμη εγώ αν έβλεπα τον 129 πάνω στο βουνό ήταν να του έδινα το sandwich μου κατευθείαν και μετά το κινητό μου να πιάσει τους δικούς του να τους πει ότι ευρέθηκε.
Μες τις καλαμιές θέλεις να πεις ξεχωρίζεις τον; Πάντος, τα Χριστούγεννα ήταν πιο γομάρι από κοντά!!!![]()
![]()
![]()
ε Ανθημε με τον Μαρινο εν να τα κανονισω εν να του παρω μια φιζα ξυδατα, καμια τσεντα καραολους εν να τον καμω καλα... τες φραγκολινες του χωρκου σας ομως εκλεαν τες![]()
την τελευταια που επαιξα φετος ηταν στην ακρα ενως χωραφκιου με πατατες οπως την εφκαλε ο σκυλος αυθορμητα πισκαλιο της μιαν επεσεν μες τες πατατες.. ταααπον ο Λακης μπενει μεσα, ρεεεεεε λαλω του εφκα ποξω αξιπα πρην μας δει ο Λααρης ζε κατισσσι μαςτιποτε ο πελος εκραταν την εσυρνεν την ισια πανω ζε επαιζεν που την χαρα του...(ειχαν προηγηθει 2 καλιζια σε φραγκολινες στην ιδια περιοχη τες τελευταιες 2 εξωρμησης ζε εχαρικεν το μωρο )
αχαχαχαχαχαχαχαχnature έγραψε:Ρε Αρτέμη εγώ αν έβλεπα τον 129 πάνω στο βουνό ήταν να του έδινα το sandwich μου κατευθείαν και μετά το κινητό μου να πιάσει τους δικούς του να τους πει ότι ευρέθηκε.
ηταν μετα που ειπεν πως επατας μες τες πατατες του!Anthimos έγραψε:sotiris!129 έγραψε:ρε μιτσιοι αν πω ζε φκαλω την φανελλαnature έγραψε:Ρε Αρτέμη εγώ αν έβλεπα τον 129 πάνω στο βουνό ήταν να του έδινα το sandwich μου κατευθείαν και μετά το κινητό μου να πιάσει τους δικούς του να τους πει ότι ευρέθηκε.
Μες τις καλαμιές θέλεις να πεις ξεχωρίζεις τον; Πάντος, τα Χριστούγεννα ήταν πιο γομάρι από κοντά!!!![]()
![]()
![]()
ε Ανθημε με τον Μαρινο εν να τα κανονισω εν να του παρω μια φιζα ξυδατα, καμια τσεντα καραολους εν να τον καμω καλα... τες φραγκολινες του χωρκου σας ομως εκλεαν τες![]()
την τελευταια που επαιξα φετος ηταν στην ακρα ενως χωραφκιου με πατατες οπως την εφκαλε ο σκυλος αυθορμητα πισκαλιο της μιαν επεσεν μες τες πατατες.. ταααπον ο Λακης μπενει μεσα, ρεεεεεε λαλω του εφκα ποξω αξιπα πρην μας δει ο Λααρης ζε κατισσσι μαςτιποτε ο πελος εκραταν την εσυρνεν την ισια πανω ζε επαιζεν που την χαρα του...(ειχαν προηγηθει 2 καλιζια σε φραγκολινες στην ιδια περιοχη τες τελευταιες 2 εξωρμησης ζε εχαρικεν το μωρο )
Λαλεις ο λααρης να ενομισεν οτι ησουν εγω , επειδη εγω μες σε πατατες εν επηα φετος τουλαχιστο.....
Αλλα γμτ εμένα εν φαινουνται τα παηθκια μου ....
Αβρατινι εν εσου που του πατας τις πατατες τζαι μπερτεψαμεν ρε?? Κάμνεις μας σαμποταζ.....
ρε μιτσιοι αν ερτωεται το φαει που τρωω εγω, μεσα σε 1 εφτομα ηταν να ησαστουν ουλοι σαν το ΜαρινοArtemis G. έγραψε:αχαχαχαχαχαχαχαχnature έγραψε:Ρε Αρτέμη εγώ αν έβλεπα τον 129 πάνω στο βουνό ήταν να του έδινα το sandwich μου κατευθείαν και μετά το κινητό μου να πιάσει τους δικούς του να τους πει ότι ευρέθηκε.
![]()
![]()
![]()
αρεσεν μου πολλα τουτο....
εν που εν καλως ο μεταβολισμος σου και εισαι fit ?sotiris!129 έγραψε: ρε μιτσιοι αν ερτωεται το φαει που τρωω εγω, μεσα σε 1 εφτομα ηταν να ησαστουν ουλοι σαν το Μαρινοε Μαρινο μου Sry εν παραδειγμα που λαλω
![]()
ετω εχω καλον μεταβολισμο![]()
![]()
ασεν καλα τα ζινια εν καλη γυμναστικηArtemis G. έγραψε:εν που εν καλως ο μεταβολισμος σου και εισαι fit ?sotiris!129 έγραψε: ρε μιτσιοι αν ερτωεται το φαει που τρωω εγω, μεσα σε 1 εφτομα ηταν να ησαστουν ουλοι σαν το Μαρινοε Μαρινο μου Sry εν παραδειγμα που λαλω
![]()
![]()
sotiris!129 έγραψε:ασεν καλα τα ζινια εν καλη γυμναστικηArtemis G. έγραψε:εν που εν καλως ο μεταβολισμος σου και εισαι fit ?sotiris!129 έγραψε: ρε μιτσιοι αν ερτωεται το φαει που τρωω εγω, μεσα σε 1 εφτομα ηταν να ησαστουν ουλοι σαν το Μαρινοε Μαρινο μου Sry εν παραδειγμα που λαλω
![]()
![]()
καθε ζικλα που παιζω περνω 20καψης ετσι χαλαρα![]()
αν εν double καμω και κιλιακους