Αυτά είναι τα ωραία μπράβο.

Ε φίλε το παιχνίδι εν κορυφή τζαι αρκετά ρεαλιστικό! Εν είδα άλλο σε έτσι επίπεδο. Να ξιφτερίζεται ο φασιανός τζαι να ππέφτει μπροστά σου, ή να φακκά τούμπες μετά την βολή το ελάφι τζαι να γονατά! Να το χαρεί ο κόσμος, να φκάλει το άχτιν του, αφού τζιήκλες εν έσιει (ΣΩΤΗΡΗ ΕΝ ΕΣΙΕΙ!!)Savvas έγραψε:Ρε Koutsofteros το γιο μου, αφου θωρείς τόση ζήτηση θα έπρεπε ή να ζητήσεις δικαιώματα ή να το βάλεις δημόσια να το πιάσει όλος ο κόσμπος. Και μία step by step επεξήγηση εν και χαλα μας α....
Αυτά είναι τα ωραία μπράβο.
Koutsofteros έγραψε:Ε φίλε το παιχνίδι εν κορυφή τζαι αρκετά ρεαλιστικό! Εν είδα άλλο σε έτσι επίπεδο. Να ξιφτερίζεται ο φασιανός τζαι να ππέφτει μπροστά σου, ή να φακκά τούμπες μετά την βολή το ελάφι τζαι να γονατά! Να το χαρεί ο κόσμος, να φκάλει το άχτιν του, αφού τζιήκλες εν έσιει (ΣΩΤΗΡΗ ΕΝ ΕΣΙΕΙ!!)Savvas έγραψε:Ρε Koutsofteros το γιο μου, αφου θωρείς τόση ζήτηση θα έπρεπε ή να ζητήσεις δικαιώματα ή να το βάλεις δημόσια να το πιάσει όλος ο κόσμπος. Και μία step by step επεξήγηση εν και χαλα μας α....
Αυτά είναι τα ωραία μπράβο.! Ο άλλος ο παρέας εζήτησεν ανταλλάγματα να το δώκει (αστίεφκεν φυσικά), εν ενδιαφέρτηκεν κανένας. Δαμέ εν μούχτιν (εν να μεν μάθω ποιοι εν οι μανιταράες τζαι οι αγρελλάρηες...
![]()
). Εννεν τζαιροί για έτσι έξοδα...
Δυστυχώς εν μπορώ να βάλω Link δαμέσα για έτσι πράμα (νομίζω) λόγω δικαιωμάτων, εκτός να μου πει διαφορετικά ο άτμιν..(φυσικά εν δικό μου upload).
Όσοι μου το εζητήσαν ως τωρά, έστειλα τους το, εν υπάρχει πρόβλημα.
Τωρά για οδηγίες, έστειλα στα Pm...εν μου είπεν κανένας αν εδοκίμασεν, αν εδούλεψεν ή αν εδυσκολέυτηκεν....
+1CYPRUSHUNTER έγραψε:φιλε κουτσοφτερε στειλε μου το και εμενα σε παρακαλω
+1tooulos96 έγραψε:Φίλε Κoutsofteros στείλε μου και εμένα το λινκ σε παρακαλώ.