Κυνήγι Σερβίας

axerkwtis

Re: Κυνήγι Σερβίας

Δημοσίευση από axerkwtis »

πειτε του ρε κοπελια περκει πνασει το βλατζιν του και το δικο μας μαζι..οτι ρεξει που κοντα του εν ερκεται κοντα μας αλλα κατα τα αλλα εν κουτσια τους λαους..ως και τα ττενεκουθκια αν το συρεις χαμε ΟΠΩΣ το λαο νομιζει εν λαος και εν το κουτσια..εν τα σημαθκια σου οξα εν το αγχος σου..???την επομενη φορα που εν να σε δω αγχομενο για μιαν ματσα μαλλια κ 2 κιλα κρεας εν να βαλω την βοσχιενα πανω σου κ εν σε γλυτωνει κανενας....

φιλικα ο ανηψιος σου

υ.γ η βοσχιενα εχει κ φιλιππινεζα τωρα παιζει και παρτυ με ουζα...
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

Ρε Χρύσανθε μου εγώ ένα θα σου πω παίζε τον με το κάτσιμο του όπλου. Νομίζω κυνηγάς στα πυκνά και στην προσπάθεια σου να τον δεις και να τον σημαδέψεις καλύτερα μένεις ψηλά που την ρήγα με αποτέλεσμα η τουφεκιά σου να παγαίνει χαμηλά.
tsitsios
Full Member

Επισεις……οσπου οι σύντροφοι σου στο κυνήγι…….. δεν σου στέλνουν καλλιτζια και φλαγκουθκια με το AKIS εν έχεις πρόβλημα. Τον τίτλο του καλλικα στην Λεμεσό τον κατέχει άλλος με 6 καλλιτζιες στην σειρά την ίδια μέρα κε στον έβδομο να μεν σηκώνει το όπλο που τα 15 μετρά μες σε χωματόδρομο …και να μας φωνάζει ….ετον λαό ..ετον λαό
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

Τον τίτλο του καλλικα στην Λεμεσό τον κατέχει άλλος με 6 καλλιτζιες στην σειρά την ίδια μέρα κε στον έβδομο να μεν σηκώνει το όπλο που τα 15 μετρά μες σε χωματόδρομο …και να μας φωνάζει ….ετον λαό ..ετον λαό[/quote]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ εχει και χειρωτερους απο εμας καλο... με τουτα που ακουω δαμεσα παει η ψυχη μου στο τοπο τησ :lol: :lol: :lol: εγω ρε φιλε μερικεσ φορες ακουω τον σσιλο που λασει γαβ-γαβ και νομιζω πως με λαλει καλι-κααα :lol: :lol: :D :lol: :mrgreen:
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Φίλε Laurona, αλλόπως εκάμα σου αεροψεκασμό (chemhares) οι χωρκανοί σου......... :)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

nature έγραψε:Φίλε Laurona, αλλόπως εκάμα σου αεροψεκασμό (chemhares) οι χωρκανοί σου......... :)
Ειμαστεν Γειτονες νομιζω γιαυτο εαν μου εκαμαν αεροψεκασμο, εχε ενοιαν και εφας την και συ :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

tsitsios έγραψε:Επισεις……οσπου οι σύντροφοι σου στο κυνήγι…….. δεν σου στέλνουν καλλιτζια και φλαγκουθκια με το AKIS εν έχεις πρόβλημα. Τον τίτλο του καλλικα στην Λεμεσό τον κατέχει άλλος με 6 καλλιτζιες στην σειρά την ίδια μέρα κε στον έβδομο να μεν σηκώνει το όπλο που τα 15 μετρά μες σε χωματόδρομο …και να μας φωνάζει ….ετον λαό ..ετον λαό

Οχι Λαομο :o :o :o
Εξαναήγεν κυνηγιν???
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
tsitsios
Full Member

Οι στον λαό ήταν η τελευταία του. Άμα ν σου πω το τι κόλλημα έφανε στις τσίχλες…..
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Οχι ευτυχως τσινες κουτσιω τες αρκετα :lol:

Παντως εφερες μου το κεφιν μου πισω ρε φιλε :D

Για τους φιλους της τσικλας , μολις ειδα τα πρωτα ψαρωνια στην Λεμεσο....συνηθως ακολουθουν οι κοπελες με τια στηγματα στο στηθος ;)

Hunting is passion......
Passion is point......
tsitsios
Full Member

Ειλικρινά όμως ρε Χρύσανθε ας είχα τα σκύλο μου τώρα και ας έκαμνα καλλίκομα και εγώ πας σε 7....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”