ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
-
- Full Member
Re: ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
Μέσα και εγώ εννοείται .Μέχρι 15 Ιανουαρίου θα είμαι Κύπρο σίγουρα, μετα θα λέιπω περιστασιακά για κάτι υποχρεώσεις.
1. admin
2. Anthimos
3. sotiris129
4. franchi
5. nature
1. admin
2. Anthimos
3. sotiris129
4. franchi
5. nature
- andreasana210326
αν και λιγο καιρο στο φορουμ, 8α ηταν χαρα μου να βρε8ω μαζι σασ και να μοιραστουμε ιδεεσ και λυσεισ στα κυνηγετικα δρωμενα. οποταν ΜΕΣΑ
- Phinix
- Phinix
- Browning Ultra plus
- Full Member
Μεσα και γω
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Κάνετε παραθεση στο πόστο του Άνθιμου και βάζετε το όνομα σας απο κάτω
Φίλε Nature σεβαστή η άποψη σου θα τα πούμε και απο κοντάα΄όταν μιλάμε όμως με αξιωματούχους δέν είνα τοι εγώ πιστεύω αλλά πάντα τους λέω εμείς, τα παιδειά στο φόρουμ, οι αναγνώστες το δικό μας interest είναι να σωθεί και να καλυτερεύση το κυνήγι αυτό το δείξαμε και το δείχναμε συνεχώς αν το κάναμε για τα χρήματα θα τα είχαμε παραίτήσει εδώ και καιρό.
Φίλε Nature σεβαστή η άποψη σου θα τα πούμε και απο κοντάα΄όταν μιλάμε όμως με αξιωματούχους δέν είνα τοι εγώ πιστεύω αλλά πάντα τους λέω εμείς, τα παιδειά στο φόρουμ, οι αναγνώστες το δικό μας interest είναι να σωθεί και να καλυτερεύση το κυνήγι αυτό το δείξαμε και το δείχναμε συνεχώς αν το κάναμε για τα χρήματα θα τα είχαμε παραίτήσει εδώ και καιρό.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Ακόμη πιο εποικοδομητικό θα ήταν, μετά την μεταξύ μας συνάντηση, τα ερωτήματα, οι προβληματισμοί και άλλα θέματα που θα παραθέσουμε, να δοθούν δημόσια προς την Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ. για προβληματισμό αλλά πάνω από όλα για να απαντηθούν.
-
- Full Member
tsitsios - χριστος ζιγκας μεσα και εγω - ειναι καιρος να κινηθουμεAnthimos έγραψε:Οκ!!!
Οσα μέλη ( ενεργα & μη) ενδιαφερονται για το μελλον του κυνηγιου και με βαση τα γραφόμενα του nature και αυτα που ανακοινωσε ο admin να δηλωσουν συμμετοχη για να συναντηθουμε ( με συγκεκριμενη ατζεντα) για να συζητησουμε τα κακα που βασανιζουν το κυνηγι και την δημιουργία ενος παγκυπριου κινηματος. συλλογου, ομιλου.
Ο admin ηδη ειπε εν μεσα
Εγω ( Anthimos) ειμαι μεσα
δηλωστε προθεση συμμετοχης κυριοι και να σας ανακοινωθει ο χωρος και η ημερομηνια