Τσιπούρες στη Λεμεσό

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Τσιπούρες στη Λεμεσό

Δημοσίευση από πανικος »

κοπελια πολλες γνωμες γραφτηκαν για το τι νομιζει οτι ειναι σωστο ο καθενας.
1.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΓΑΝΙΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΥΛΛΟΥς
2.ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΓΑΝΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΥΡΑ ΤΗς ΛΑΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ
3.ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΔΙΚΙ Η ΛΑΓΟΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΑΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ,ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΥΡΑΜΑ.
4.ΑΝ ΔΩ ΛΑΓΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΥΝΗΓΟ Η ΠΑΓΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΚΑΤΣΕ ΤΖΑΜΕ.
5.ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΣΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΡΚΟΥΝΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΑΜΠΑ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ .
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
CYNERGY78
Full Member

Δημοσίευση από CYNERGY78 »

Σωτηρη να σου πω τσε γω 2 κουβεντες.
με τα λεγομενα σου θα συμφωνησω ενα 80%. εισε νεος εσηις παθος για της αποπσης σου κτλπ.
Αλλα με το να στολιζεις καποιους με επηθετα π.χ (αχαπαροσς τζικλαρης, μαλακας... ) δεν ειναι σωστο και το μονο που καταφερνης ειναι να κανεις εχθρους. Μεσα σε τουτο το φορουμ υπαρχουν τζικλαριες, λαουαριες, περτικαριες,φασαριες, τασηιλαριες....... αλλα τα πληστα ατομα εδω μεσα κατα την αποπση μου ειναι σωστοι κυνηγοι με σωστη κυνηγετικη παιδια. εσυ ερχεσε τσε βριζεις τον τζικλαρη τσε αμεσος απευθηνεσε αθελα σου σε μελη του φορουμ με αποτελεσμα να κανεις ΕΧΘΡΟΥΣ. Φιλε Σωτηρη πρεπει καπου να δωσεις ενα τελος σε τουτη την υστορια που αρκεπσες εδω και λιγους μηνες.
Τσε εγο κυνηγο με σκυλλους περτικο τσε λαο. οταν ερθει ενας σηιστος περτικος πανο μου εννα το πεκσο τσε να τον ωαλο μες την βουρκα. Αν σηκωση αλλη παγανια λαο τσε πεκσο το εννα τους τον δωκο. αν σηκωσο λαο η περτικο τσε πεκση το αλλος (προπαντος τσικλαρης) εννα διαολιστο ΑΛΛΑ το λαθος ειναι δικο μου που δεν τον καρποθηκα, δεν θα βρισω κανενα τσε θα φροντισω την επωμενη φορα να μην καμω το ιδιο λαθος τσε χαλαλη του ανθρωπου τσε το λαουι τσε το περτικουι. Στη τελικη φιλε το μονο που εχει ακσια στο παιχνιδι ειναι η ηχνηλασια τσε οχι η σιηπεθκια.

παντα φιλικα
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

CYNERGY78 έγραψε:Σωτηρη να σου πω τσε γω 2 κουβεντες.
με τα λεγομενα σου θα συμφωνησω ενα 80%. εισε νεος εσηις παθος για της αποπσης σου κτλπ.
Αλλα με το να στολιζεις καποιους με επηθετα π.χ (αχαπαροσς τζικλαρης, μαλακας... ) δεν ειναι σωστο και το μονο που καταφερνης ειναι να κανεις εχθρους. Μεσα σε τουτο το φορουμ υπαρχουν τζικλαριες, λαουαριες, περτικαριες,φασαριες, τασηιλαριες....... αλλα τα πληστα ατομα εδω μεσα κατα την αποπση μου ειναι σωστοι κυνηγοι με σωστη κυνηγετικη παιδια. εσυ ερχεσε τσε βριζεις τον τζικλαρη τσε αμεσος απευθηνεσε αθελα σου σε μελη του φορουμ με αποτελεσμα να κανεις ΕΧΘΡΟΥΣ. Φιλε Σωτηρη πρεπει καπου να δωσεις ενα τελος σε τουτη την υστορια που αρκεπσες εδω και λιγους μηνες.
Τσε εγο κυνηγο με σκυλλους περτικο τσε λαο. οταν ερθει ενας σηιστος περτικος πανο μου εννα το πεκσο τσε να τον ωαλο μες την βουρκα. Αν σηκωση αλλη παγανια λαο τσε πεκσο το εννα τους τον δωκο. αν σηκωσο λαο η περτικο τσε πεκση το αλλος (προπαντος τσικλαρης) εννα διαολιστο ΑΛΛΑ το λαθος ειναι δικο μου που δεν τον καρποθηκα, δεν θα βρισω κανενα τσε θα φροντισω την επωμενη φορα να μην καμω το ιδιο λαθος τσε χαλαλη του ανθρωπου τσε το λαουι τσε το περτικουι. Στη τελικη φιλε το μονο που εχει ακσια στο παιχνιδι ειναι η ηχνηλασια τσε οχι η σιηπεθκια.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕς ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
παντα φιλικα
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

CYNERGY78 έγραψε:Σωτηρη να σου πω τσε γω 2 κουβεντες.

παντα φιλικα

Σωστοτατός
"Is not the kill is the feel of the chase" ( Δεν ειναι η ντουφεκια ειναι η αισθηση του κυνηγιου)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
beretta687
Full Member

Δημοσίευση από beretta687 »

sotiris!129 έγραψε:ε Κυπρο μου Οχι εδω και τουλαχιστον 2 χρονια δεν πυροβολο σε ρεχτο περδικη τουτο ειναι καθαρα επιλογη δικια μου γιατι δεν βρισκω πουθενα action ... Τι εν να ακουσω ακομα 1-2 μπαμ παραπανω?παιζω ζε ενα τενεκουι αν εν για τουτο :? εκαμαν μου το πολες φορες να μου παιξουν περτιζι που εβουρουν 2 ωρες... αρα δεν κανω κατι που εμενα δεν θα μου αρεσε να μου κανουν!
εσενα δεν σου ετυχε πολλες φορες να φκενεις πανω στην μουτι του βουνου και να ερκουνται πουκατω σου αλλοι και να καρτερουν να ριξεις τα περτιζια κατω? εμενα ετυχε μου πολλες φορες... και αποδω και περα απλα μολις τους δω καθουμε αφκω το τσιαρουι μου πιανω και τον σκυλο μου και καθουμε και θωρω τους για να με δουν οσπου να αντραπουν και να φιγουν!
η δεν σου ετυχε να περπατας 1-2-3 ωρες χωρις να φκαλεις τιποτα και να σου προσικοστει 1 περτιζι να καμεις κατα πανω του 200-300-10003242 μετρα περπατημα οσπου να το ξαναβρεις και να σου ξαναπρωσικοστει παλε πισω του αλλα τοσα μετρα αλλη τοση κουραση αλλο τοσο σκορσο και ξαφνικα να βρεθει ενας ποσταζης(εν λογικο 1 βουνο ολοκληρο να εχει εστο 1 ) και να τον παιξει...??? Φανταζουμε ενιοσες πολλα ορεα! τελεια εν εχει λαθος!!!

Ε Ναπιταρα επειδη και μεσενα εχουμε τεραστιο χασμα στο τροπο κυνηγιου και ουτε με σενα αποκλειται να τα εβρουμε ποτε απαντω σου απλα για να σου απαντησω ξερω οτι κελε ξουραφι παλε εν να εισαι αλλα απαντω σου για το Φασιστικο: εγω τουτα που λαλω εν φασιστικα γιατι δεν σκεφτομαι τον αλλο και επιβαλω την γνωμη μου και ειμαι εγωιστης... και σε ρωτω!!!
ο αλλος σε τουτι την περιπτωση εμενα σκεφτεται με?σεβεται με? οξα γραφει με στα @@ του? ο αλλος δεν μου επιβαλει να σταματησω να κυνηγω μετα απο ενα τετειο περιστατικο? πιος ο λογος να ξαναφκω πανω στο βουνο να ξαναρκεψω ξανα απο αρχης να περπατω μες τους 40 βαθμους κελσιου για να ξαναπρωσικοσω παλε αλλον περτικο και μπλα μπλα μπλα και παλε ο ποσταζης να εχει παραπανω πυθανοτητες απο εμενα??? εσυ δεν εισαι εγωιστης/φασιστας που για 1 μπαμ καταστρεφεις ιχνηλασια ωρων ενο εχεις ηδη παιξει 1 πακετω χαρτουτσιες πανω στες ζικλες και μου στερεις εμενα την 1 χαρτουτσια που εγω ολη μερα θα παιξω????

Στον μεσαιονα ναπιταρα οταν κυνηγουσαν ειχε θηραμα να φαν και οι κοτες... τωρα που εν εχει πρεπει να αλαξουμε μιαλα για να εχουν και τα παιδια μας και να μην απολαμβανουν κυνηγια μονο απο το διαδικτιο!
σε ουλα θελετε εξηχρονισμο ταμειο θηρας/απελευθεροσεις/οικολογους μπλα μπλα μπλα στον τροπο σκεψης σας ομως οχι... και μετα εγω υπερασπιζω το "εγω" μου και οχι εσεις! ατε ολαν ζε κανει σας μετα κλαψουριζεται πως δεν εχει θηραμα...
ΕΓΩ δεν μπορω να επιβαλω το να κοψει ο νους σου να μεν πατησεις την σκανδαλη γιατι το ρεχτο περτιζη/λαος μπορει να αποτελει κοπους ωρων απο καπιον, ενο ΕΣΥ ΦΑΣΙΣΤΑ μπορεις να ελενξεις τα δαχτιλα σου και να καθορισεις με αυτο το κυνηγι/κοπους ενος συνκυνηγου σου!
και αν θες να ψαξεις να βρεις και εσυ με την αξια σου αλλο...
λαλει ζε ο Αντρεας 78 καμια φορα λαλεις κανει να μεν ασχολουμε αλλο εν αξιζει αλλα οσον ζε να θελεις εχει κατι ποστ :lol: :lol: :lol: !
ρε παιδια κανει να τσακονεστε,ο καθενας εχει τις αποψεις του,αλλα ενα να σας πω τιν προτι κιριακη που θα πατε πανο στο βουνο και ερτι κανενας περτικος πανο σας μεν διανοιθιτε και σικοσετε το οπλο γιατι τον περτικο εσικοσεν τον αλλος 2-3 χιλιομετρα πιο πανο..... :lol: καλιμερα σας
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Σωτήρη θα σου δώσω και εγώ μερικές συμβουλές με αφορμή αυτή τη κουβέντα

Μην ασχολείσαι τόσο πολύ με το τι κάνουν οι άλλοι αλλά να είσαι πλήρως συγκεντρωμένος στο τι κανείς εσύ.
Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι που θεωρείς ότι γίνετε στραβά να το κάνεις εσύ σωστά και να προσπαθείς με το 'βίο και την πολιτεία' σου να σε βλέπουν οι άλλοι σαν παράδειγμα.

Με το ζόρι δεν πιάνει ο σκύλος το λαγό...

Αν επιμένεις και επιμένεις να νουθετείς ανθρώπους που ίσως να έχουν την διπλάσια σου ηλικία και ίσως κυνηγητική εμπειρία καταντάς -όπως σου το ξαναείπα- γραφικός.

Εγώ διερωτώμαι πως μπορείς να κάνεις το κέφι σου στη τελική ρε Σωτήρη.
Αν όποτε η συνθήκες δεν είναι ιδανικές για σένα χαλιέσαι τότε πως μπορείς να το απόλαυσης ρε κουμπάρε;
Αυτό ονομάζετε υποχονδριακή συμπεριφορά και αν δεν το κουμαντάρεις θα σε ταλαιπωρεί σε ότι κάνεις

Έχω πάρα πολλά άλλα να σου πω αλλά δεν θέλω να επεκταθώ άλλο δημοσίως. Άμα θέλεις στείλε μου ΠΜ
Si vis pacem, para bellum
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Anthimos έγραψε:
CYNERGY78 έγραψε: Στη τελικη φιλε το μονο που εχει ακσια στο παιχνιδι ειναι η ηχνηλασια τσε οχι η σιηπεθκια.

παντα φιλικα

Σωστοτατός
"Is not the kill is the feel of the chase" ( Δεν ειναι η ντουφεκια ειναι η αισθηση του κυνηγιου)
Τουτα ακριβος ειναι που υποστηριζω
αφου δεν ειναι η ντουφεκια και ειναι η ιχνηλασια τοτε πιος ο λογος να παιξω πανω σε ρεχτο λαγο/περδικα? Το 1-2 μπαμ παραπανω? Συνφονεις ρε Ναπιταρα :lol: :lol: :lol:
και αφου ολοι λαλειτε οτι προσβαλω σας που σας λαλω κρεατοσυλεκτες... αρα το περδικη δεν εχει καμια αξια... αφου δεν κυνηγατε το κρεας αρα ουτε τουτο ειναι... αρα ποιος ο λογος να το παιξει καποιος ρεχτο... ουτε κρεατοσυλεχτης ειναι ουτε ιχνηλασια/φερμα εχει σαν πετα...
εσαντανοσεται με ρε παιθκια αποφασειστε τελικα τι εισαστε και τι υποστιριζεται γιατι αν δεν εισαστε κρεατοσυλεχτες τοτε ναι δεν πρεπει να παιξεται το περτιζι :lol: :lol:
giorgos80 έγραψε:.το κυνηγι διεπεται και απο αγραφους νομους
'petros' έγραψε:ΑΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ

1. Το κοπάδι των πουλιών που σήκωσε ένας κυνηγός, μόνος ή με το σκυλί του, πρέπει πρώτα εκείνος να το τουφεκίσει. Κι αν πάνω σου περάσει κι ενώ ακόμα πετάει, τότε μπορείς κι εσύ να τουφεκίσεις. Όταν ξανακαθίσει, τότε το προβάδισμα το έχει εκείνος που το πρώτο σήκωσε. Εσύ – αν δε σου το πει – δεν μπορείς να το κυνηγήσεις. Αν όμως το κοπάδι σκόρπισε, τότε θα τον αφήσεις εκείνον πρώτο να διαλέξει που θα πάει κι όταν ξεκινήσει, τότε κι εσύ μπορείς να κυνηγήσεις τα πουλιά που εκείνος άφησε.
ειναι και το νουμερο 1 στους αγραφους κανονες γιατι αραγε?
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Ρε Σωτηρη δωσμας παμον λεβεντη μου . Δεν ειναι αμαρτια να παραδεχτεις οτι μπορει να εχουν και οι αλλοι δικιο

Δηλαδη αν παμε κυνηγι μαζι μπουν τα σκυλια μες σ ενα λατζιερο πυκνο και δεν θωρω εγω να παιξω , σταματημενα καμπανουθκια τα μπιπερ να πηραν τους τόπους τζαι ξαφνικα φουρρουν και ερκουνται 5 περτιζοι ρεχτοι πάνω σου εν θα τους συρεις επειδη εγω που εφερμαραν οι σκυλλοι μου εν τα καταφερα να παιξω τζαι δικαιουμουν πρωτος??

Η

Ειμαστε 3 και εισαι τελευταιος κατω τζαι κοψες πισω ( 80-100 μ) φκαλουμε φερμαριστα τεσσερεις περτικους παιζουμε απο ενα οι 2 εσυ εν θα παιξεις επειδη εν ρεχτοι??
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Αφου ΑΝ παμε ΜΑΖΙ κυνηγι οι σκυλοι που θα κυνηγουμε θα ειναι δικοι μας :? η βουρκα 1 κτλ κτλ
ΑΝ σε εβρω τυχεα στο βουνο και φκαλεις κατι και ερτει πανω μου οχι δεν θα το παιξω αφου εν τουτο που με ερωτησε και ο Κυπρος εχτες...
εξαλου εσυ πρην λιο ειπες ενεν η σιπεθκια εν η ιχνηλασια τωρα γιατι τα αλασεις :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

sotiris!129 έγραψε:Αφου ΑΝ παμε ΜΑΖΙ κυνηγι οι σκυλοι που θα κυνηγουμε θα ειναι δικοι μας :? η βουρκα 1 κτλ κτλ
ΑΝ σε εβρω τυχεα στο βουνο και φκαλεις κατι και ερτει πανω μου οχι δεν θα το παιξω αφου εν τουτο που με ερωτησε και ο Κυπρος εχτες...
εξαλου εσυ πρην λιο ειπες ενεν η σιπεθκια εν η ιχνηλασια τωρα γιατι τα αλασεις :lol: :lol: :lol:

Εν μερος του κυνηγιου ρε λεβεντη μου
Αν όντως τουτο καμνεις τιμη σου ρε φιλε μου αλλα δεν μπορουμε να επιβάλουμε και στους αλλους αυτο που εμεις θεωρουμε πρεπον απο την στιγμη που ειναι νομιμο και δικαιουνται να το κάμνουν. μακαρι να καμνουμε ολοι το νομιμο και κατ τα τ αλλα περι ορεξεως.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”