ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Απάντηση
MELINAKOS
Full Member

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από MELINAKOS »

Αγαπητοί φίλοι, η αγορά του περιοδικού είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν ένδειξη εκτίμησης στους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για αυτό που όλοι αγαπούμε. Προτροπή προς όλους να αγοράσουμε το περιοδικό και να στηρίξουμε αυτή έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από 'petros' »

Φιλε Admin δεν με καταλαβες και μου αφιερωσες μια ολοκληρη σελιδα ;)

Ουτε ειπα οτι αυτα που γραφτηκαν ειναι απο ατομα που δεν κατεχουν αλλα και ουτε οτι δεν εμαθα το κατι παραπανω

Το μονο που ειπα ειναι οτι θα περιμενα περισσοτερα επι του θεματος ''Φασσα και τρυγωνια''

Το dvd οπως πολυ καλα κανατε με τη τραχιλα περσι το Σεπτεμβρη να κανατε το ιδιο το περασμενο Αυγουστο εαν ειχατε την ευκαιρια και ευχερεια με τις/τα Φασσες-Τρυγωνια και να το παρουσιαζατε τωρα.
Χαιρομαι που στο επομενο του χρονου θα προσπαθησετε να εχει.
Σκεφτηκατε τωρα παραμονες του κυνηγιου να εβαζαμε το DVD στο σπιτι με θεμα τις φασσες και τρυγωνια και να ακουες για μονο 20-30 λεπτα

''πανω σου κουμπαρε Γιωρκο, Κωστη, Πετρη...''
''Ερκουντε χαμηλα που το αρκατζι'',
''Θορετην που ενα πεσει''
Να δειξετε βιντεο σε τζιταστρο φασσας,
Βιντεο που κατεβαινουν στο νερο
Βιντεο σε λιμπισμα
Εστω και σε ταισμα που εν γεματοι οι τοποι
ΟΛΑ απο λιγο

Οπου ειχα τριχα θα γινοταν καγκελο

Αυτα θα το κανουν να ξεχωρισει κατα τη γνωμη μου θα δωσετε στους αναγνωστες κατι το διαφορετικο

Και ξαναλεω ''καλη συνεχεια με τη δουλεια σας την ποια εκτιμω και εμεις ειμαστε οι τυχεροι που εχουμε ατομα σαν εσας που καμνουν τη γαουροδουλεια για να εμπλουτιζουν τις γνωσεις μας με 8.5 ευρω ''
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

΄Κοπέλια να μέν αρκέψουμε αντιπαραθέσεις, ευχαρίστος απαντούμε σε ότι σας προβλήματίζει ή έχετε να πείτε . Πολλές φορές κάποιος ίσως να μην ξέρει κάποια πράγματα εις βάθος για αυτό να νομίζει κάποια πράγματα διαφορετικά. Απαντώ πολλές φορές άμεσα γιατί έτσι είναι καλύτερη η εποικινωνία και θέλουμε να έχουμε άμμεση επαφη όχι απλά για να δικαιολογηθούμε.

Petro απάντησα σου φίλε τεκμηριωμένα σε αυτά που έθεσες κάτω γιατί σε σέβομαι σαν μέλος και ωφείλο να απάντήσω σωστά και ολοκληρωμένα. Προσπαθούμε πάντοτε να δείχνουμε και ψυχαγωγία αλλά και εκπαίδευση. Επίσης εμείς περιμένουμε τις προκλήσεις να γυρίζουμε νέες παραγωγές. Φέτος κάτι κοπέλια της φέρμας που κάνουν καλή δουλεια΄να μας κάνουν καμιά πρόσκληση να πα΄με να γυρίσουμε!!! και εσύ φίλε αν θέλεις η πρόσκληση είανι για τον όποιον έχει όρεξη
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Παιδια πολυ καλη δουλεια,αρκετα καλο και βελτιωμενο εξωφυλλο εγο παντος το διαβασα στη παραλια χαχαχαχα
dont shoot fast...shoot good
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

δεν παιζει ρολο η τιμη αλλα η κοροϊδια που σου κανει καποιος. 'Ενας εκδότης κάποιου κυπριακου κυνηγετικου περιοδικου ειχε περσι την ιδεα να παιρνει τηλεφωνα απο τους συλλογους που ειμαστε γραμμενοι για να πουλισει τα περιοδικα του 20ευρο τρια περιοδικά και ενα κατάλογο.....
πλήρωσα τα 20 ευρο πηρα το πρωτο περιοδικο και τα υπολοιπα εδω και ενα χρονο τα περιμενω και οποτε τον επιανες τηλεφωνο η απαντηση ήταν "ναι θα σου το στειλω....."
ακομη ερχονται :lol: :lol: :lol:
ελπιζω να μην την επαθε κανενας αλλος
και μονο κινεζικα εστιατορια και κινεζικες διαφημησεις ειχε.:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Αριστε μέσα στο περιοδικό υπάρχει μια διαφήμιση για ένα φάρμακο - φιδοαποθητικό. Έχεις υπόψη σου που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά?
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Μιλα με το δημητρη., εχει το κινητο του στη διαφημηση.. Ειναι παρα πολυ καλο.
The best there is
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

FILE DEMETRIS SAVVA
ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ .
ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΟΤΙ
ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ ΦΠΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΗΤΑΝ
ΨΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΡ ΦΟΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ
ΧΩΡΙΣ ΑΡ ΦΠΑ.ΜΟΥ ΗΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΛΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΝΟΥΝ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

με επιασε και εμενα στη αρχη του ειπα θα τα παρω εστιλεμου το περιοδικο αλλα μετα επιατον και ειπατου εν τα θελω και εμινε μου και το περιοδικο :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

δεν κυκλοφορησε φετος, ποσοστηκε καλα με τα περσινα που μας πουλησε 20 ευρω το καθε περιοδικο συν δυο panadol που μου ζητησε οταν ηρθε να πληρωθει.. :lol: :lol: :lol:
ο μ.......ας
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”