ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από πανικος »

φιλε HUNTER ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΦΤΕΡΩΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΑ ΧΩΡΚΟΥΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟΥΙ Κ.Τ.Λ
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΚΟΥΚΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΡΟΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ :evil:
ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΠΑΡΕΑ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΗΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΗΤΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΕς ;)
Η ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΑ.
ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ Ο ΛΑΓΟς ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΔΙΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ;)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ

παμε για το μεζε!

αλλον ο μεζες και αλλο το φαι!

φιλε Πανικο τωρα αν ερτουν μια παρεα 20 ατομα που αλλες επαρχιες τζιαι πασειν τζιαι σταθουν για παραδειγμα στο περβολουι που εσυ πάεις τζιαι πεζεις καμια τζικλουα στις περιοχες σου. Περικυκλωσουν το περβολι τζιαι οτι ρεξει πεζουν το! Και λογικα δεν μπορει να κοντεψει αλλος κυνηγος! Δεν ειναι νομιμοι? ειναι! και αυτο να γινεται καθε βδομαδα! θα σου αρεσε? δεν λεω η Κυπρος ανηκει σε ολους αλλα πρεπει να προσεχουμε τον τροπο που καμνουμε κατι και να σεβομαστε τους τοπακες σε οποιο μερος της Κυπρου και να ειναι. Και συμφωνω οτι δεν ειναι μονο απο κοκκινοχωρια αυτο το φαινομενο. Εχει παντου ανθρωπους που δεν σεβουνται και ξεχανουν οτι το κυνηγι ειναι απλα κυνηγι και ο λαος ειναι ενα απλο ζωο και δεν ειναι 3 βαθμοι και στο τελος πιανεις το πρωταθλημα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Breda Pegaso έγραψε:ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ

παμε για το μεζε!

φιλε Πανικο τωρα αν ερτουν μια παρεα 20 ατομα που αλλες επαρχιες τζιαι πασειν τζιαι σταθουν για παραδειγμα στο περβολουι που εσυ πάεις τζιαι πεζεις καμια τζικλουα στις περιοχες σου. Περικυκλωσουν το περβολι τζιαι οτι ρεξει πεζουν το! Και λογικα δεν μπορει να κοντεψει αλλος κυνηγος! Δεν ειναι νομιμοι? ειναι! και αυτο να γινεται καθε βδομαδα! θα σου αρεσε? δεν λεω η Κυπρος ανηκει σε ολους αλλα πρεπει να προσεχουμε τον τροπο που καμνουμε κατι και να σεβομαστε τους τοπακες σε οποιο μερος της Κυπρου και να ειναι. Και συμφωνω οτι δεν ειναι μονο απο κοκκινοχωρια αυτο το φαινομενο. Εχει παντου ανθρωπους που δεν σεβουνται και ξεχανουν οτι το κυνηγι ειναι απλα κυνηγι και ο λαος ειναι ενα απλο ζωο και δεν ειναι 3 βαθμοι και στο τελος πιανεις το πρωταθλημα!
ειπα κατι διαφορετικο φιλε μου απο αυτα που λες :?:
συμφωνω μαζι σου το κυνηγι ειναι κατι ωραιο που πρεπει νατο απολαμβανεισ οχι να το βλεπεισ σαν πρωταθλημα.
πανω απο ολα ειναι το σεβος για τη φυση φιλε μου και μετα θα κυλησουν ομαλα ολα και για τους τοπακες και για τις κυνηγοπαρεες και για το θηραμα
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

πανικος έγραψε:φιλε HUNTER ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΦΤΕΡΩΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΑ ΧΩΡΚΟΥΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟΥΙ Κ.Τ.Λ
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΚΟΥΚΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΡΟΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ :evil:
ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΠΑΡΕΑ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΗΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΗΤΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΕς ;)
Η ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΑ.
ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ Ο ΛΑΓΟς ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΔΙΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ;)

φιλε Πανικο καλα τουτα που λαλις για τετρατροχες κτλπ. Αλλα για να βρεθουν 15 λαοι σε μια περιοχι σιμενι οτι εν ισιεν λαθροθηρια στον συγγεκριμενο τοπο. πληροφοριακα πολλα χορκα εχουν το κυνεγετικο τους συλλογο τσε δεν αφινουν χορκανους τουλαχιστον να λαθροθιρισουν αλλα αν το καμουν τσε ερθη στιν γνοση τους θα τους καταγγιλουν, τσε κσερο προσοπικα πολλες τεθκιες περιπτοσις . οταν φιλε οι τοπακες καμνουν τουτες τες προσπαθιες ολοχρονα τσε ερκετε μια τεθκια παρεα τσε κσιλιφκι τουσ λαουσ μεσαα σε μιαν μερα τι περιμενις να καμουν? εσυ αν ισουν στη θεση τουσ τι θα εκαμνες? αλλο να παις 2-3 ατομα να τνινιισις τσε αλλο να περασι μια σαρκα τσε να σαριση τον τοπο ουλλον.
ετυχε μου προσοπικα μια παρεα τετκια ερκοθντα για 3 εξορμισις προπερσι στο χορκον μου μεσ τιν απαγορευμενι. εμετρισα 23 σηιλλους. ο ενας ιταν με τους σηιλλους μεσα στιν απαγορευμενι χορης οπλο τσε αλλοι 12 + εκρατουσαν τα συνορα τις απαγορευμενις τσε ενας με τα κθαλλια πανο στιν μουττι του βουνου. ουλλοι με ασυρματους. εφκαλαν οχτο μεσα σε καμιαν οραν , μπορι τσε μισιν. ε πεμου ρε φιλουιν τι κμνις σε ετσι περιπτοση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HUNTER την 11 Νοέμ 2011, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

πανικος έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ

παμε για το μεζε!

ειπα κατι διαφορετικο φιλε μου απο αυτα που λες :?:
συμφωνω μαζι σου το κυνηγι ειναι κατι ωραιο που πρεπει νατο απολαμβανεισ οχι να το βλεπεισ σαν πρωταθλημα.
πανω απο ολα ειναι το σεβος για τη φυση φιλε μου και μετα θα κυλησουν ομαλα ολα και για τους τοπακες και για τις κυνηγοπαρεες και για το θηραμα
Συμφωνουμε φιλε μου στα παραπανω! αλλα διαφωνω στις μεγαλες παρεες 20 ατομων.

Και ΝΑΙ! εχει δαφορα να ειναι μια παρεα 20 ατομων και απο το να ειναι 5 παρεες των 4 ατομων.

εν να μου πεις τα ιδια ατομα ειναι...αλλα απο πλευρας σεβασμου στη φυση των 4 ατομων ενα τους φυει λαος. Των 20 ( με σκοπου κτλ) πολλα δυσκολα θα τους φυει και θα τα καθαρισουν ουλλα. Ναι μεν ειναι νομιμοι αλλα κατι ελεγαμε και για αγραφους νομους!

Σιουρα σαν κυνηγοι κοφτει μας τζιαι η καρπωση αφου για να ολοκληρωθει το κυνηγι πρεπει να πιασουμε το θηραμα. αλλα οχι υπερβολες!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Και τα δυο ειναι κακα και ακραες συμπεριφορες που δεν εχουν θεση στο κυνηγι.

Μιλω και για τις συμπεριφορες ορισμενων κοκκινοχωριατικων παρεων που εζησα και προσωπικα, και λεω ορισμενων γιατι γνωρισα και παρεες που πραγματικα, ηθελες να καμμεις ττοκκα μιτα τους, τοσο τσιακκοι ηταν και που διαψευσαν ΟΛΑ τα αρνητικα που τους κατηγορουν..............ΑΛΛΑ.......

ΚΑΙ για το φαινομενο του ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ που εζησα σε χωρια της ημιορεινης Λεμεσου, που ηταν ανταξιες σε αχρηστοσυνη , με αυτες των παρεων που κατηγορατε απο τα κοκκινοχωρια.

Ουτε η κρεατοσυλλογη ειναι επιθυμητη, ουτε η απειλες και η φωνες , ουτε οι ζημιες.αλλα ουτε και οι εκφρασεις ρε πουστοξενε ηρτες με στο τοπο μου να τζινυισεις, παενε εσσω σου.................

Ειναι νομιζω κατι που δεν μπορει να γεννικευτει, αλλα συμβαινει παντου και πρεπει να καταδικαζετε απο ολους μας, πρωτοι εμεις πρεπει να παραγκωνιζουμε ετσι καταστασεις εαν θελουμε να τες μειωσουμε.

Και πανω απο ολα ψυχραιμια, στα ορια τοπυ δυνατου, .......................γιατι και εγω ΔΥΣΤΥΧΩΣ , αφου ειμα ιαρκετα νευρικος, τσακωθηκα στο βουνο με σοβαρη εκταση του φαινομενου.......αλλα στο τελος το δικο μου κυνηγι χαλασε......και εννιωθα και τυψεις που ο ''κακος'' εν θα κοιματουν την νυκτα με τα οσα του εκαμα αφου πραγματικα βγηκα εκτος εαυτου........Στο τελος ομως παλι ειπα, εχω ειχα χασει τον υπνο μου απο τις τυψεις και ο ΄΄κακος'' εγω ειμουν στο τελος της υποθεσης.

Στο κυνηγι παμε για να γυρισουμε ξανα στο αρχεγονο εντισκτο που βρισκετε στα γονιδια μας και να ξανανιωσουμε ενα με την φυση, να ξιασουμε το αγχος την καθημερινοτητας μας και να περασουμε καλα, με μια α΄' καρπωση...............αν εν για να παενουμε για να ''ληστευουμε την φυση'' να δερνουμε κοσμο που βρεθηκε μπροστα μας, η κοσμο που ηρτεν να κυνηγησει στο τοπο μας....τοτε.........καλυτερα.......να παραιτηοσυμεν γιατι χαλουμεν την υγεια μας.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Laurona έγραψε:Και τα δυο ειναι κακα και ακραες συμπεριφορες που δεν εχουν θεση στο κυνηγι.

Μιλω και για τις συμπεριφορες ορισμενων κοκκινοχωριατικων παρεων που εζησα και προσωπικα, και λεω ορισμενων γιατι γνωρισα και παρεες που πραγματικα, ηθελες να καμμεις ττοκκα μιτα τους, τοσο τσιακκοι ηταν και που διαψευσαν ΟΛΑ τα αρνητικα που τους κατηγορουν..............ΑΛΛΑ.......

ΚΑΙ για το φαινομενο του ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ που εζησα σε χωρια της ημιορεινης Λεμεσου, που ηταν ανταξιες σε αχρηστοσυνη , με αυτες των παρεων που κατηγορατε απο τα κοκκινοχωρια.

Ουτε η κρεατοσυλλογη ειναι επιθυμητη, ουτε η απειλες και η φωνες , ουτε οι ζημιες.αλλα ουτε και οι εκφρασεις ρε πουστοξενε ηρτες με στο τοπο μου να τζινυισεις, παενε εσσω σου.................

Ειναι νομιζω κατι που δεν μπορει να γεννικευτει, αλλα συμβαινει παντου και πρεπει να καταδικαζετε απο ολους μας, πρωτοι εμεις πρεπει να παραγκωνιζουμε ετσι καταστασεις εαν θελουμε να τες μειωσουμε.

Και πανω απο ολα ψυχραιμια, στα ορια τοπυ δυνατου, .......................γιατι και εγω ΔΥΣΤΥΧΩΣ , αφου ειμα ιαρκετα νευρικος, τσακωθηκα στο βουνο με σοβαρη εκταση του φαινομενου.......αλλα στο τελος το δικο μου κυνηγι χαλασε......και εννιωθα και τυψεις που ο ''κακος'' εν θα κοιματουν την νυκτα με τα οσα του εκαμα αφου πραγματικα βγηκα εκτος εαυτου........Στο τελος ομως παλι ειπα, εχω ειχα χασει τον υπνο μου απο τις τυψεις και ο ΄΄κακος'' εγω ειμουν στο τελος της υποθεσης.

Στο κυνηγι παμε για να γυρισουμε ξανα στο αρχεγονο εντισκτο που βρισκετε στα γονιδια μας και να ξανανιωσουμε ενα με την φυση, να ξιασουμε το αγχος την καθημερινοτητας μας και να περασουμε καλα, με μια α΄' καρπωση...............αν εν για να παενουμε για να ''ληστευουμε την φυση'' να δερνουμε κοσμο που βρεθηκε μπροστα μας, η κοσμο που ηρτεν να κυνηγησει στο τοπο μας....τοτε.........καλυτερα.......να παραιτηοσυμεν γιατι χαλουμεν την υγεια μας.
φιλε λαουρονα μπραβο για την αποψη σου πραγματικα τονισες αυτα που επρεπε στα γραφομενα σου και τους κρεατοσυλλεκτες και τον τοπικισμο μπραβο ξανα νομιζω καπου εδω ολοκληρωθηκε αυτο το θεμα .
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Φίλοι μου γειά σας

Θα ήθελα κι εγω να πω την γνώμη μου για το μεγάλο θέμα που ανοίξατε...
Δεν εχουμε τίποτα να χωρίσουμε και οι καβγάδες είναι περιττοί..
Άποψη μου όμως είναι ότι το κυνήγι με 15 άτομα και 30 είναι ανορθόδοξο, απο όποιους και αν γίνεται και απο όποια καταγωγή έχουν, για τον λόγο ότι ελαχιστοποιείται το ποσοστό επιβίωσης του θηράματος και "καταστρέφετε" η περιοχή που κυνηγιέται με αυτο τον τρόπο.Σκεφτείτε σε μια πλαγια 30 σκυλιά, υπάρχει η πιθανότητα να μείνει κατι πίσω;και άχρηστα να είναι τα σκυλιά θα δώκουν πάνω στο θήραμα, και αν υπάρχει μιλάμε πιθανότητα να μέινει κάτι πίσω μιλάμε για πολύ σπάνιες περιπτώσεις.Το είδα με τα μάτια σε χωριο της επαρχίας Λεμεσού, την περσινή χρονια κυνηγήθηκε μια συγκεκριμμένη τοποθεσία με αυτό τον τρόπο με πολύ καλά ποσοστά κάρπωσης θηράματος.Φέτος;; ¨Ππου και που αν δεις κανένα πέρτικο....
Βέβαια αυτός ο τρόπος κυνηγιού δεν απαγορεύεται απο κανένα νόμο αλλά και το κότα που δικαιούντε τέτοιες μεγάλες παρέες είναι μεγάλο και σίγουρα μπορούν να καλυφθούν απο το νόμο.
Ο καθένας κυνηγά όπως θέλει, είναι καθαρά θέμα κυνηγού και νοοτροπίας....πχ εγώ δεν θα το έκανα ποτέ γιατι απολαμβάνω το κυνήγι μου είτε μόνος μου είτε με μια μικρή παρέα, σε κάποιους άλλους όμως αρέσει.
όσο για τα στοιχήματα , έλεος ρε παιδιά μεχρι και κυνήγι έκαναν τζόγο;;; αυτοί που κάνουν τέτοια δεν πρεπει να ονομάζονται κυνηγοί!!!

Καλή σας μέρα και ελπίζω σύντονα να βάλουμε νου
γιατί θα βλέπουμε κυνήγι μόνο στην τηλεόραση.
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

HUNTER έγραψε:ο γερος μου ρε πανικο που τσινια 50 χρονια παντα ελαλε μου, "γιε μου αν φιι τσε κανενας περτικος απεχτος εν τσε πιραζι, ΕΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΖΟΥΜΕ ΤΣΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"
ΕΕΕΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΓΡΑΦΗΣ ΟΧΙ ΤΖΕ ΓΕΡΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ.ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

miky55 έγραψε:
HUNTER έγραψε:ο γερος μου ρε πανικο που τσινια 50 χρονια παντα ελαλε μου, "γιε μου αν φιι τσε κανενας περτικος απεχτος εν τσε πιραζι, ΕΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΖΟΥΜΕ ΤΣΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"
ΕΕΕΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΓΡΑΦΗΣ ΟΧΙ ΤΖΕ ΓΕΡΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ.ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Μακαρι να παντα καλα Μικυ. Παντος στο περπατημα εν τον εφτανω :D προσεχε κατο που το μοναστιρι στα αριστερα μες στον ποταμο προσ τον λιαλιονα εβαλαν πσατσιες πολιπιφ τσε μες στο νερο. πρεπι ναταν φουραταν. εφαασιν 2 χορκανοι τσε επσοφισαν οι σιηλλοι τους. ακαριεος θανατος. Εφορτεσεν τους ο γερος πανο στο αυτοκινιτο τσε πιρεν στο χορκο να τους βαλουν ενεσι αλλα επσοφισαν ιδη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”