ΚΛΟΠΗ ΤΡΙΓΟΝΙΟΥ!!!

Κλειδωμένο
sotiris!129

Re: ΚΛΟΠΗ ΤΡΙΓΟΝΙΟΥ!!!

Δημοσίευση από sotiris!129 »

τωρα ειδα τον ζιρι μου που το προι ζε λαλι μου ηντα που εκαμες σημερα ζε εν εχει τριονια μες το ψυγειο?
λαλο του επια 2 εγω ζε 1 ο "luis"
αα εδοκες του τα?
οι λαλο του ουτε ζινος εκρεμασε ζινο που επαιξε αλλα ουτε εγω!
ζε ειπα του την κουβεντα ζε γελα κομα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

Δεν ξερω τη να γραψω ρε κοπελια... γελω που τα νευρα μου :evil: :lol: :twisted:
Εχω ξανακουσει ιστοριες με ετσι νηστικους αλλα τζαι που ανωτερα στελεχει της Κ.Ο.Κ δεν το περιμενα :? ...
Εππεσσα που τα συννεφα :? Χειροκροτηστε τους κυριους ειναι οι καλυτεροι
mikros

Δημοσίευση από mikros »

εχω και εγω μια ιστορια με την πρωτη τσικλα που επεκσα ηρταν 2 αχαπαροι και επιαν μου την και ηπαν μου σιγα μμεν την επεκσες εσυ ρε σκατοροκολε ημαστεν εμεις τοσες ωρες δαμε και εν να μας πιαεις την μονη τσικλα που επεξαμε...ηπεν μου σκατοροκολε ενευριασα επιαεν μου την τσικλα αλλα ενευριασε με παρα πολλα που τους ειπα δοσμου την να δω που την επεξα και χαλαλι σου(αμαν μου την εδειαν ηταν να την βαλο μεσα στο μποξερακι μου και ηταν να φειω πριν το καταλαβει επιδη ηταν η πρωτη μου :lol: :lol: )τελοσπαντον μονο επιδη εν μου εδοκε να δω που την επεκσα κρατω του τωρα κακια
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εν μες τες κανες που επρεπε να την βαλεις να την καμεις κιμα!!!! ζε να του πεις πιαστην τωρα!
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Το μόνο σίγουρο το σημερινό κυνήγι εν 8α το ξεχάσετε ποτέ.....αν το έπιανες απλά το τρυόνη ήταν να το είχες ξεχάσει ήδη!

Χαλάλι του κουμπάρου το τρυόνη και ο μελισοφάος, καλά εκάμετε.

ΚΟΚ κρεατοσυλεκτικός όμιλος κύπρου......τυχαίοοοοο δεν νομίζω
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

παιδια κατι παρομιο επαθα και εγω οταν ημουν 10 χρονων.Επια με τον παπα μου στις τσικλες...στον τοπο που επιαμε εγινετουν πολεμος εμεις εκατεβικαμε τζε στα πρωτα 10 λεπτα επιασαμε 7 τσικλες :) εγω εκαμνα τον βουρκατορα τζε εγιριζα τζε εμαζευκα τις τζικλες που επεζαμε(ελαλουσεν μου ο παπας μου Μοδεστε πιενε πιαστην τζινη που επεσεν τζαμε)εν το μεταξυ 2-3 φορες επια τζε εν εβρησκα τζικλα τζε εστρεφουμουν πισω τζε ο παπας μου ελαλουσεν μου εν πηραζει μπορει να εν κουτσοφτερη η να την επιασεν καταλαθος καπιος αλος...μια φαση λαλει μου ο παπας μου δε την που ερκετε πανω μας,στο μας εκουσα μια σχιεπεθκια τζε βλεπω την να πεφτει...πιενε φερτην λαλει μου..ε παω τζε εγω με ενα καμαρι να την πιασω τζε βλεπω ενα μιτσι(ηξερα τον,ηταν στην ηλικια μου)να απλονει το χερι του να την πιασει...εγω λαλω thanks you ρε φιλε τζε καμνω το χερι μου να μου την δοσει τζε γυριζει που την αλλη.Λαλω του εεεε που παεις??φερτην τζικλα...οι λαλει μου εν δικη μας,λαλω του ρε επεξεν την ο παπας μου τζε εν δικη μας...οι οι οι επιμενε,εκοντεψα του ετραβισα του την τζικλα που το χερι του εκουντισα τον εσιρα τον χαμε(μες τις λασπες :twisted: ) τζε λαλω του χα για να μαθεις :lol: τζε εσικοστικα τζε εφια...που τζινη την ωρα οσες τζικλες επεξαμε ηβραμεν τες :D
Yiannis
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis »

ΡΕ ΣΩΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΝΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΔΙΑ..

ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΥΝΙΓΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΔΙΚΙΑ.

ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΑΜΕ ΤΗ ΠΑΝΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΝΑ ΕΡΚΕΤΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΜΙΛΟΥΣΕ 2-3 ΔΟΜΕΣ ΠΟΥΚΑΤΟ ΕΣΙΚΩΣΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΕΡΤΙΚΟ ΠΟΥΜΕΣΤΑ ΠΟΘΚΙΑ ΤΟΥ.. ΠΕΖΕΙ ΤΟΥ 2 ΣΙΗΠΕΘΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΤΙΚΟΣ ΕΠΙΕ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ. ΕΜΕΝΑ ΕΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΙΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΤΖΙΕΣ ΤΖΙΕ ΣΕΚΚΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΣΙΗΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ. ΤΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΛΑΛΕΙ ΜΟΥ ΑΜΠΑ ΤΖΙΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

ΕΣΑΣΤΙΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ...ΚΑΙ ΛΑΛΩ ΤΟΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΙΗΛΟΣ ΤΖΙΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΩΣΟ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΖΙΝΟΣ ΕΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΑΛΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΙΛΑ..ΕΚΡΙΠΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ.

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟ ΣΙΗΛΙ ΚΑΤΑΚΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΙΕΡΙ ΑΦΟΥ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ ΤΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...

ΜΕΤΑ ΠΟΥ 2 ΛΕΠΤΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΙΔΕ Ο ΣΙΗΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΟ ΑΡΡΩΣΕ ΤΟΥ ΤΖΙΕ ΕΤΡΑΒΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ (ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ)...Ο ΓΕΡΟΣ ΕΦΟΗΘΙΚΕ ΤΖΙΕ ΧΑΖΙΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ..ΤΖΙΕ ΓΥΡΙΖΩ ΤΖΙΕ ΛΑΛΩ ΤΟΥΕΚΑΤΑΛΑΒΕ ΣΕ Ο ΣΙΗΛΟΣ ΡΕ ΚΥΡΙΕ..ΠΙΑΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΦΙΕ ΝΑ ΜΕΝ ΣΕ ΦΑΕΙ!!

ΓΙΑΥΤΟ ΡΕ ΣΩΤΟ ΛΑΛΩ ΣΟΥ ΤΟΥΤΟΙ ΟΥΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ..
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

μπραβο φιλε σωτηρη για τη πραξη σου ....αν και εν σε ξερω φενεσεμου ενας λεβεντης...εγω παιδια ειμαι νεος κυνηγος 2 χρονων με τα πραματα που ειδα εφριξα μεσ τουντο τοπο εν υπαρχει κυνηγι απλα παρανοια και οπιος πεξει τα παραπανω πουλια νομιζει εναπιασει το πρωταθλημα η κλεψει του αλου....εμενα ο θκιος μου κυνηγα που το 1974 τζε θωροτο παη στο πιο απομακρο σημειο που υπαρχει τη περιοχη....μια μερα λαλωτου θειε γιατι παεισ τζιπανω ποθ εν ρεσει πουλη ....λαλη μου γιε μου το τζερο μου ειχε μοναξια και απολαυση τζε θελω να νιωθω τζε τωρα το ιδιο τοτε εγελασε τζε εκαταλαβατω .......γιαυτο κοπελια με τουτα που θωρω καλυτερα το ψαρεμα μου μες τη βαρκα μου τζε ναχο την υσηχια μου.....ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΥΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑς ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΥΛΑ
tzikloktonos
Full Member

Δημοσίευση από tzikloktonos »

Η συμπεριφορά του Σωτηρη και του Λούη ήταν άψογη. Απέδειξαν με τισ πράξεις τουσ οτι είναι γνήσιοι κυνηγοί. Συγχαρητηρια παιδιά. τα πραγματα δεν ειναι τόσο απλά. Αν η τυχη του κυνηγιου στηρείζεται απο τέτοιουσ ανθρώπουσ όπωσ τον συγκεκριμένο κλέφτη είναι για αυτό που δεν προχωρούμε μπροστά. αντιλαμβάνομαι τη θέση των παιδιών και σέβομαι την επιθυμία τουσ να μην αναφέρουν ονόματα. δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα. τέτοιοι ανθρώποι πρέπει να πάνε σπίτια τους. αυτές τισ θέσεις κλειδιά πρέπει να τις κατέχουν ανθρώποι σαν τον Σωτήρη και Λούη οχι σαν αυτούς τους κλέφτες. αν ήμουν εγώ εκει τα πράγματα δεν θα τα άφηνα να περάσουν έτσι. ακο΄μη και τώρα αν τα παιδιά θέλουν να μου αναφέρουν τα ονόματα υπόσχομαι οτι θα δημιουργήσω θέμα. ημουν και εγώ μέσα σε επιτροπές και συλλόγουσ και ντρέπομαι για την κατάντια μας.
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

tzikloktonos έγραψε:Η συμπεριφορά του Σωτηρη και του Λούη ήταν άψογη. Απέδειξαν με τισ πράξεις τουσ οτι είναι γνήσιοι κυνηγοί. Συγχαρητηρια παιδιά. τα πραγματα δεν ειναι τόσο απλά. Αν η τυχη του κυνηγιου στηρείζεται απο τέτοιουσ ανθρώπουσ όπωσ τον συγκεκριμένο κλέφτη είναι για αυτό που δεν προχωρούμε μπροστά. αντιλαμβάνομαι τη θέση των παιδιών και σέβομαι την επιθυμία τουσ να μην αναφέρουν ονόματα. δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα. τέτοιοι ανθρώποι πρέπει να πάνε σπίτια τους. αυτές τισ θέσεις κλειδιά πρέπει να τις κατέχουν ανθρώποι σαν τον Σωτήρη και Λούη οχι σαν αυτούς τους κλέφτες. αν ήμουν εγώ εκει τα πράγματα δεν θα τα άφηνα να περάσουν έτσι. ακο΄μη και τώρα αν τα παιδιά θέλουν να μου αναφέρουν τα ονόματα υπόσχομαι οτι θα δημιουργήσω θέμα. ημουν και εγώ μέσα σε επιτροπές και συλλόγουσ και ντρέπομαι για την κατάντια μας.
ΦΙΛΑΡΑ ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΡΝΕΙΣ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ . ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ , ΚΑΛΛΙΚΩΣΑΜΕ 1-2 ΤΡΥΓΟΝΙΑ, ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΥΓΟΝΙ , ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ . ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ . ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΕ ΜΑΝΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΑ 1 ΤΡΥΟΝΙΝ ΤΖΙΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΤΙ ΜΗΤΣΙΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗΝ ΤΟΥΣ ........
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕΝ . ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ . ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΗΣΥΧΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΛΕΣ : ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΟΥΤΕ ΓΥΡΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ .
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ????? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΥΟΝΙΝ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ . ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ . ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ . Ο ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ. ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ , ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΒΕΙ .
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”