λαλο του επια 2 εγω ζε 1 ο "luis"
αα εδοκες του τα?
οι λαλο του ουτε ζινος εκρεμασε ζινο που επαιξε αλλα ουτε εγω!
ζε ειπα του την κουβεντα ζε γελα κομα

ΦΙΛΑΡΑ ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΡΝΕΙΣ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ . ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ , ΚΑΛΛΙΚΩΣΑΜΕ 1-2 ΤΡΥΓΟΝΙΑ, ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΥΓΟΝΙ , ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ . ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ . ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΕ ΜΑΝΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΑ 1 ΤΡΥΟΝΙΝ ΤΖΙΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΤΙ ΜΗΤΣΙΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗΝ ΤΟΥΣ ........tzikloktonos έγραψε:Η συμπεριφορά του Σωτηρη και του Λούη ήταν άψογη. Απέδειξαν με τισ πράξεις τουσ οτι είναι γνήσιοι κυνηγοί. Συγχαρητηρια παιδιά. τα πραγματα δεν ειναι τόσο απλά. Αν η τυχη του κυνηγιου στηρείζεται απο τέτοιουσ ανθρώπουσ όπωσ τον συγκεκριμένο κλέφτη είναι για αυτό που δεν προχωρούμε μπροστά. αντιλαμβάνομαι τη θέση των παιδιών και σέβομαι την επιθυμία τουσ να μην αναφέρουν ονόματα. δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα. τέτοιοι ανθρώποι πρέπει να πάνε σπίτια τους. αυτές τισ θέσεις κλειδιά πρέπει να τις κατέχουν ανθρώποι σαν τον Σωτήρη και Λούη οχι σαν αυτούς τους κλέφτες. αν ήμουν εγώ εκει τα πράγματα δεν θα τα άφηνα να περάσουν έτσι. ακο΄μη και τώρα αν τα παιδιά θέλουν να μου αναφέρουν τα ονόματα υπόσχομαι οτι θα δημιουργήσω θέμα. ημουν και εγώ μέσα σε επιτροπές και συλλόγουσ και ντρέπομαι για την κατάντια μας.