Κοπή Βασιλόπιττας
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: Κοπή Βασιλόπιττας
Αγαπητοί φίλοι παρακαλώ όσοι θα παρευρεθείτε στην εκδήλωση προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισητήρια σας και μην μου στέλνετε π.μ για προκράτηση θέσεων γιατί αντιλαμβάνεσται με 250 άτομα δέν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Η παραγγελεία των φαγητών θα γίνει βάση της πώλησης εισητηρίων και μόνο.!!!
Επίσης επειδή θα κυκλοφορήσουμε και ένα λαχείο για να μπορέσουμε να καλύψουμε κάποια επιπλέον έξοδα όπως τυπώματα εισητηρίων-μουσική-κονκάρδες για ονόματα κ.τ.λ και επειδή λόγο και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης δέν θέλουμε να επιβαρύνουμε τα καταστήματα αν κάποιοι θέλουν να προσφέρουν κάποια δώρα για το λαχείο είναι εκπρόσδεκτοι καθώς και οποιαδήποτε άλλη πρόταση για διασκέδαση την συγκεκριμένη νύχτα
Επίσης επειδή θα κυκλοφορήσουμε και ένα λαχείο για να μπορέσουμε να καλύψουμε κάποια επιπλέον έξοδα όπως τυπώματα εισητηρίων-μουσική-κονκάρδες για ονόματα κ.τ.λ και επειδή λόγο και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης δέν θέλουμε να επιβαρύνουμε τα καταστήματα αν κάποιοι θέλουν να προσφέρουν κάποια δώρα για το λαχείο είναι εκπρόσδεκτοι καθώς και οποιαδήποτε άλλη πρόταση για διασκέδαση την συγκεκριμένη νύχτα
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
Κανενας προθυμος που Λαρνακα να με παρει μαζι του??? 

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
Eν εχει κανεναν που Λαρνακα να παμε μαζι??? 

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
-
ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΛΕ.

-
ΛΟΥΙ ΜΑΣΕΛΛΑΣ ΣΙΟΟΥ ΣΙΟΥΡΑ.ΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ.

Ποια περιοχη της Λαρνακας εισαι φιλε μου;mikros έγραψε:Eν εχει κανεναν που Λαρνακα να παμε μαζι???
Αφου εταξε μας το, ο Μακρης την αλλη φορα αν θυμουμαι καλαlouisll έγραψε:Τελικά θα έχει show?
Είμαι εκλεκτικός![]()

[quote="miky55"]ΛΟΥΙ ΜΑΣΕΛΛΑΣ ΣΙΟΟΥ ΣΙΟΥΡΑ.ΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ.
[/quote
Θα κάτσουμε ανά θήραμα και κάρπωση για να ξέρω με ποιο αυτοκίνητο να έρθω και τι να φορέσω

Θα κάτσουμε ανά θήραμα και κάρπωση για να ξέρω με ποιο αυτοκίνητο να έρθω και τι να φορέσω