ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ????

Απάντηση
editor
Full Member

Re: ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ????

Δημοσίευση από editor »

mariosgeri έγραψε:καλημερα σε ολους τους φιλους του περιοδικου
τελικα το ομαδικο παιχνιδι θα γινει 2 ατομα διαδες η 3 ατομα τριαδες οπως το βιντεο?
οπως και να γινει φαινεται πολυ διασκεδαστικο και ενδιαφερον
Καλημερα φιλε Μαριε. το ομαδικο παιχνιδι τελικα θα ειναι σε τριαδες οπως ειδες στο βιντεο και ναι ειναι ευχαριστο και διασκεδαστικο.
mikros

Δημοσίευση από mikros »

malon 8a sas do apo konta me to xaderfo ti xaderfi m kai to 8io mou
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Παίδες καλημέρα-καλό Μήνα και καλή βδομάδα. Μπαίνουμε σήμερα στην τελευταία βδομάδα για τους Φιλανθρωπικούς αγώνες που διοργανώνουμε. Πρέπει όλοι να κάνουμε την κίνηση μας για να είναι επιτυχείς οι αγώνες για αυτό ας προσπαθήσουμε όλοι να καλέσουμε όσα περισσότερα άτομα μπορούμε στον αγώνα για να βοηθήσουμε , να βρεθούμε και να δείξουμε σε όλους ότι οι κυνηγοί και οι σκοπευτές δέν είναι μόνο χωρκάτες αχάπαροι κρεατοσυλλέκτες και βάρβαροι όπως μας χαρακτηρίζουν αρκετοί και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας στερήσουν το κυνήγι. Είναι ευκαιρία να δείξουμε σε όλους με την συμμετοχή μας ότι είμαστε κάτι πολύ περισσότερο απο αυτό που πιστεύουν.
Προσέχουμε...για να έχουμε
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

φιλε admin καλημερα κ καλη βδομαδα
πρεπει να δηλωσουμε καπου συμμετοχη η απλα ερχομαστε κ κανονιζουμε τα εκει?και κατι αλλο απορια μου μπορει κ βλακεια γτ εχει πολυ καιρο να παω σκοπευτηριο..μες την τιμη εν κ τα φουσιεκια η να φερουμε?
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

axerkwtis έγραψε:φιλε admin καλημερα κ καλη βδομαδα
πρεπει να δηλωσουμε καπου συμμετοχη η απλα ερχομαστε κ κανονιζουμε τα εκει?και κατι αλλο απορια μου μπορει κ βλακεια γτ εχει πολυ καιρο να παω σκοπευτηριο..μες την τιμη εν κ τα φουσιεκια η να φερουμε?
Συμμετοχές είναι την ώρα που ξεκινάει ο αγώνας και φυσίγγια μπορείτε να φέρεται μαζί σας 28 γρ ή να αγοράσετε απο το σκοπευτήριο
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αριστε κανενα σχεδιαγραμμα η εστω οδηγιες για το σκοπευτηριο?

Δεν νομιζω να ειμαι ο ο μονος που δεν εχει ξαναπαει.

Ευχαριστω φιλε μου
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Laurona έγραψε:Αριστε κανενα σχεδιαγραμμα η εστω οδηγιες για το σκοπευτηριο?

Δεν νομιζω να ειμαι ο ο μονος που δεν εχει ξαναπαει.

Ευχαριστω φιλε μου
Φίλε Πήγαινε απο Λευκωσία Λεωφ Τροόδος για Κοκκινοτρεμιθκιά απο την βιομηχανική περιοχή Κοκκινοτρεμιθκιάς υπάρχει ταπέλα που δείχνει Παλιομέτοχο περνάς μπροστά απο την εκκλησία στο κέντρο του χωριού έχει διχάλη με ταπέλα που δείχνει δεξιά σκοπευτήριο . όλο ευθεία και βλέπεις το σκοπευτήριο στα αριστερά σου
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Παιδιά συγχαρητηρια για την διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι την μεγάλη προσφορά των κυνηγών στην κοινωνία.
Απλά να ρωτήσω κατα πόσο θα μπορούμε να διαγωνιστούμε αν καθύστερήσουμε λίγο? Και για το ομαδικό θα αγωνιστεί ο καθένας με την παρέα του ή θα γίνει κάποια κλήρωση εκεί?Φαντάζουμε όμως οτι θα έχει αρκετούς που θα έρθουν μόνοι τους οπότε θα βρούν σύντροφο εκεί. Τελικά θα είναι σε τριάδες ή σε δυάδες?
Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

LAGOS έγραψε:Παιδιά συγχαρητηρια για την διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι την μεγάλη προσφορά των κυνηγών στην κοινωνία.
Απλά να ρωτήσω κατα πόσο θα μπορούμε να διαγωνιστούμε αν καθύστερήσουμε λίγο? Και για το ομαδικό θα αγωνιστεί ο καθένας με την παρέα του ή θα γίνει κάποια κλήρωση εκεί?Φαντάζουμε όμως οτι θα έχει αρκετούς που θα έρθουν μόνοι τους οπότε θα βρούν σύντροφο εκεί. Τελικά θα είναι σε τριάδες ή σε δυάδες?
Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά.
Φίλε ο αγώνας είναι απο τισ 9 το πρωί μέχρι τισ 3 το απόγευμα για το ομαδικό μπορεί κάποια ομάδα να απαρτίζετε είτε απο 2 είτε απο 3 άτομα είτε με κάποιους φίλους του ή με κάποιους απο εκεί εγώ απο ότι υπολογίζω θα παίξω με 2-3 ομάδες
Nicolas Vassiliou
Full Member

Δημοσίευση από Nicolas Vassiliou »

παιδιά γειά σας. είμαι ο διαχειριστής του Σκοπευτηρίου Παλιομετόχου. Συγχαίρω όλους αυτούς που επιδικνείουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνουμε από κοινού με το αγαπημένο μας περιοδικό. Αποδεικνύουμε ακόμα μια φορά ότι όσα κι αν προσπαθούν να φορτώσουν σε εμάς του κυνηγούς , οι σκοπευτές και οι κυνηγοί νοιάζονται.. :)
Πληροφορίες για τον αγώνα και το σκοπευτήριο γενικότερα ρωτήστε ότι θέλετε και θα έχετε την απάντηση..
Γι' αυτούς που δεν γνωρίζουν το μέρος του σκοπευτηρίου σας υποσχόμαι σύντομα πριν τον αγώνα την κοινοποιήση ενος σχεδιαγράμματος για πλήρη καθοδήγηση.. Σας ευχαριστώ ξανά για την ευαισθητοποιήση που δείχνετε για να στεφθεί με επιτυχία αυτός ο φιλανθρωπικός αγώνας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”