miky55 έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ GPS NAVIGATOR ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ NA ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ PLAYSRORE?
Καλημέρα κύριε Μιχάλη.
Mapfactor gps navigation
Είναι δωρεάν[/qu καλησπερα Κυριακο.Το εχεις δουλεψει ;εχει φωνητικες οδηγιες;μου ειπαν για το HERE FOR ANDROIT.Το ειδα στον υπολογιστη και μου φαινετε καλο αλλα θα περιμενω αν δω κατι αλλο.
Ειχα gps για αυτοκινητο αλλα μου το διαρρηξαν και τα πηραν ολα.Δουλευε με το I, GO.
Ευχαριστω παντωσ θα μπω στη σελιδα του να το δω.
miky55 έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ GPS NAVIGATOR ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ NA ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ PLAYSRORE?
Καλημέρα κύριε Μιχάλη.
Mapfactor gps navigation
Είναι δωρεάν[/qu καλησπερα Κυριακο.Το εχεις δουλεψει ;εχει φωνητικες οδηγιες;μου ειπαν για το HERE FOR ANDROIT.Το ειδα στον υπολογιστη και μου φαινετε καλο αλλα θα περιμενω αν δω κατι αλλο.
Ειχα gps για αυτοκινητο αλλα μου το διαρρηξαν και τα πηραν ολα.Δουλευε με το I, GO.
Ευχαριστω παντωσ θα μπω στη σελιδα του να το δω.
Κάποιος συναδελφος που ξερει απο ηλεκτρονικους υπολογιστές κλπ.
εχω το εξης προβλημα.
μπορω να μοαινω στο φορουμ απο οποιοδηποτε τοπο εχει ιντερνετ εκτος απο το φικο μου στο σπιτι μου.
εδω κ ενα μηνα οποτε παω να συνδεθω σπο το σπιτι ειτε απο ηλ. Υπολογιστή ειτε σπο τηλέφωνο δικο μου η αλλού βγαίνει ενα μυνημα οτι το ip adress μου έχει απαγορευτει.
σε οποιαδηποτε αλλη ιστοσελιδα παω να μπω ειναι οκ.
μηπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει. ?
δεν είναι κατι απο το φορουμ.
Μαλλον δικο μου τεχνιτο προβλημα είναι.
Ευχαριστω
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Χρυσανθε μου εκαμνε μου το και μενα στο πατρικο μου για καμποσο καιρο και καποτε σπιτι ιδιαιτερα αν χρησιμοποιουσα το ιντερνετ του τηλεφωνου. Απο wifi ηταν ενταξει.καμε restart το modem του σπιτιου σου και το τηλεφωνο σου επισης.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Laurona έγραψε:Κάποιος συναδελφος που ξερει απο ηλεκτρονικους υπολογιστές κλπ.
εχω το εξης προβλημα.
μπορω να μοαινω στο φορουμ απο οποιοδηποτε τοπο εχει ιντερνετ εκτος απο το φικο μου στο σπιτι μου.
εδω κ ενα μηνα οποτε παω να συνδεθω σπο το σπιτι ειτε απο ηλ. Υπολογιστή ειτε σπο τηλέφωνο δικο μου η αλλού βγαίνει ενα μυνημα οτι το ip adress μου έχει απαγορευτει.
σε οποιαδηποτε αλλη ιστοσελιδα παω να μπω ειναι οκ.
μηπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει. ?
δεν είναι κατι απο το φορουμ.
Μαλλον δικο μου τεχνιτο προβλημα είναι.
Ευχαριστω
Όπως είπε ο Αλέξης κάμε restart το modem, αν έχεις και ρούτερ κάνε το και εκείνο. Aν γνωρίζεις πως να αλλάξεις το ip του μόντεμ σου (default gateway), δοκίμασε να τα αλλάξεις και αυτά σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει. Επίσης ακόμα μια ερώτηση, στις συσκευές σου έχεις δώσει σταθερό ip ή πιάνουν καινούργιο ip κάθε φορά που ενώνονται;
Laurona έγραψε:Σπυρο ευχαριστω.
εκανα οτι ειπε ο Αλεξης.
δεν εγινε κατι.
αυτά που με ρωτας εν κινεζικα για μένα.
Δεν ξερω.
θα βρω καποιον να τα τσιακκαρει
A, δικό μου λάθος τότε, αν είναι πιάσε τηλέφωνο την εταιρεία που σου παρέχει διαδίκτυο και εξήγησέ τους το πρόβλημα.