Χειμώνας 2013-14
- marios10
- Full Member
Re: Χειμωνας 2013-14
Πολλην το ψοφοκρυο...άκουσα εχιονήσε ως την Αθηενου...
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
-
Εχιονισε αλλα εν εστιβασε...marios10 έγραψε:Πολλην το ψοφοκρυο...άκουσα εχιονήσε ως την Αθηενου...
Εγω ακουσα για παραλημνι και κοκκινοχωρια...εμεις στην Λαρνακα τιποτε,εφκηκαμε που το εξοστ της μοτορας

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- stavros p
- Full Member
ψεκασμενοι και εσείς στην Λάρνακα

- Savvas
- Full Member
Εφυσαν δυτικος...
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
-
Ηταν Βορκας καθαρος...Savvas έγραψε:Εφυσαν δυτικος...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει για ύψος χιονιού σε Καλοπαναγιώτη-Πεδουλά και περίχωρα? Είναι δυνατή η πρόβαση με σαλούν αυτοκίνητο(είναι καθαροί οι δρόμοι?);;;;
Προτίθεμαι να πάω το Σάββατο και θα μου ήταν υπερπολύτιμη η πληροφορηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτίθεμαι να πάω το Σάββατο και θα μου ήταν υπερπολύτιμη η πληροφορηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Full Member
-
- Full Member
Ευχαριστώ. Κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω(λεπτομέρειες);; Π.χ: Ύψος χιονιού, αν καθαρίστηκαν οι κεντρικοί δρόμοι...
-
- Full Member
Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι οι πιο κάτω δρόμοι είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες:savvis25 έγραψε:Ευχαριστώ. Κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω(λεπτομέρειες);; Π.χ: Ύψος χιονιού, αν καθαρίστηκαν οι κεντρικοί δρόμοι...
Επαρχία Λευκωσίας
Κακοπετριάς – Καρβουνά (Από το ύψος των Πλατανιών)
Κακοπετριάς – Πεδουλά – Pinewood
Κάμπου – Σταυρού της Ψώκας
Λεμύθου – Προδρόμου
Γερακιών – Κύκκου
Κύκκου – Μηλικουρίου
Πεδουλά – Προδρόμου
Πεδουλά – Κάμπου
Λεμύθου – Τρεις Ελιές – Καμινάρια – Άγιος Δημήτριος - Παλιόμυλος
Επαρχία Λεμεσού:
Καρβουνά – Τροόδους
Πλατρών – Τροόδους
Πλατρών – Προδρόμου (μέσω Τροοδίτισσας)
Αγρού – Παλαιχωρίου
Αγρού - Καρβουνά
Σημειώνεται ότι λόγω παγετού, όλοι οι δρόμοι στις ορεινές περιοχές, είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Επίσης, το κοινό προτρέπεται πριν οποιαδήποτε διακίνηση του, να συμβουλεύεται τις Αστυνομικές Ανακοινώσεις, αναφορικά με το οδικό δίκτυο. Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας, στη διεύθυνση www.police.gov.cy, στη σελίδα της Αστυνομίας στο facebook (Facebook.com/cypruspolice) και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).
- marios10
- Full Member
Απ: Χειμωνας 2013-14
Κατι εκαμεν σημερα Πανικο μου.
Αυριο ενα εχει πολλα νερα λεει τωρα να δουμε:-)
Αυριο ενα εχει πολλα νερα λεει τωρα να δουμε:-)
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;