Ξέρει κανένας πως βγαίνει το μάστιχο και η πογιά από τοίχο επενδυμένο με πέτρα ;
Βασικά οι επαγγελματίες εβάψαν σε όλες τις γωνιές και πλευρές που υπάρχει πέτρα πουπάνω της για να τελειώνουν
Ζημιά 6 χρόνων όχι πρόσφατη και θέλω να τα καθαρίσω
Γιατρός έγραψε:Ξέρει κανένας πως βγαίνει το μάστιχο και η πογιά από τοίχο επενδυμένο με πέτρα ;
Βασικά οι επαγγελματίες εβάψαν σε όλες τις γωνιές και πλευρές που υπάρχει πέτρα πουπάνω της για να τελειώνουν
Εξαρτάται τι είδους πέτρα. Αν είναι πέτρα παραδοσιακή π.χ τοχνης η αγίας άννας θα χρειαστεί αμμοβολή.Αν είνια απο αυτές του εργοσταστίου που έχουν εργοστασιακό τέλειωμα δοκίμασε με ξύστρο και ττελλοβουρτσα.
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
mouzouris έγραψε:Κυριάκο, ο συγκεγκριμένος έχει εξαρτήματα μόνο για suzuki από ότι ξέρω. Πάρε ένα τηλ. δεν χάνεις τίποτε !
99687341 / Μωησής Είναι στην Λεμεσο, Πολεμιδια. Πέρκει έβρεις να μεν πάει ο μισθός
ΜΩΥΣΗΣ είναι συνεργάτης μας στο περιοδικό το Ψάρεμα όταν θέλετε κάτι να του λέτε είπε μας ο Άριστος απο το περιοδικό να σε πιάμε τηλέφωνο να σας κόφκει και καμιά μπακίρα αν τσε εν σφιχτός ρότσος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Γιατρός έγραψε:Ξέρει κανένας πως βγαίνει το μάστιχο και η πογιά από τοίχο επενδυμένο με πέτρα ;