Αν είναι σε μένα που αναφέρεσαι 1 εδοκίμασα πέρσυ με 100% επιτυχίαBreda Pegaso έγραψε:Η ασπρουα η περσυνη πως ηταν?

Τωρά που το σκέφτουμαι με την άσπρη έχω 100% επιτυχία, 3 στα 3.

Αν είναι σε μένα που αναφέρεσαι 1 εδοκίμασα πέρσυ με 100% επιτυχίαBreda Pegaso έγραψε:Η ασπρουα η περσυνη πως ηταν?
Πέρσι εν έσυρα για να ξέρω λόγου του προβλήματος που είχε.. Αλλά φέτος λόγω έγγυρων πληροφοριών είπα να πιάσω ένα πακέτο και δεν το μετάνιωσα! Ακριβώς όπως ήταν! Πολύ καλά αποτελέσματα, το ίδιο κ η μαύρη(37) κ η κόκκινη(38)! Εγώ πρωσοπικά δεν έπαιξα την μαύρη αλλά ο παπάς μ έπιασε 2 στα 2 περδίκια με αυτή κ το ένα ειλικρινά ακόμα δεν πιστεύω που πόθεν το εκατέβασε!spyrosspyrou851 έγραψε:Εν καλή φέτος η ασπρούαcyprohunter έγραψε: Λαό-περτίτζι η ασπρούα εν καταλάβει θεό!Εδοκίμασα 2 μόνο φέτος τζιαι έπιασα 1 περτίτζι τζιαι μια τζίκλα. Αλλά επειδή η 37 γρ Super Coturnice θερίζει δεν την επολλοέσυρα την άσπρη.
Έτσι τις έσυρα φέτος, τες 2 που έσυρα είχα πρώτα την άσπρη τζαι 2η την μαύρη αλλά δεν χρείαστηκα την 2η. Την Κυριακή θα τις ξανασύρω αν μου δοθεί η ευκαιρία. Την 38 δεν την εδοκίμασα.cyprohunter έγραψε:Πέρσι εν έσυρα για να ξέρω λόγου του προβλήματος που είχε.. Αλλά φέτος λόγω έγγυρων πληροφοριών είπα να πιάσω ένα πακέτο και δεν το μετάνιωσα! Ακριβώς όπως ήταν! Πολύ καλά αποτελέσματα, το ίδιο κ η μαύρη(37) κ η κόκκινη(38)! Εγώ πρωσοπικά δεν έπαιξα την μαύρη αλλά ο παπάς μ έπιασε 2 στα 2 περδίκια με αυτή κ το ένα ειλικρινά ακόμα δεν πιστεύω που πόθεν το εκατέβασε!spyrosspyrou851 έγραψε:Εν καλή φέτος η ασπρούαcyprohunter έγραψε: Λαό-περτίτζι η ασπρούα εν καταλάβει θεό!Εδοκίμασα 2 μόνο φέτος τζιαι έπιασα 1 περτίτζι τζιαι μια τζίκλα. Αλλά επειδή η 37 γρ Super Coturnice θερίζει δεν την επολλοέσυρα την άσπρη.
![]()
Κόκκινη έσυρα μια πάνω σε ένα πέρτικο εν είπε μανά την περασμένη κυριακή μέστο βορκά..
Κ άσπρες.. Πφφ ξαναεντάχθηκε στις τοπ μου χαρτούτσιες για το ενδημικό
Κ κάτι ακόμα φίλε.. Αφού σου αρέσει η 37αρα καλύτερα να την βάλεις μεστην 2η αφού εν long range κ τν άσπρη μέστην 1η
Λόγω του εν νούμερο 4 δεν τις έχω δοκιμάσει, τις θεωρώ καθαρά για λαγό λόγω του νο *4, και στις περιοχές που κυνηγώ οι λαγοί είναι εξαιρετικά σπάνιοι, μόνο σε ακραίες συνθήκες θα χρησιμοποιούσα *4 σε περδίκια, όπως έτυχε σε σένα.cyprohunter έγραψε:Τζαι τζίνη πολλά δυνατή μέστο κρύο κ τν υγρασία!!!
http://www.victorycartridges.com/main/i ... &Itemid=17
admin έγραψε: 'ψεκασμένοι'